Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@16:48:54 GMT

اولین حریف تدارکاتی ایران؛ ناشناخته قدرتمند!

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۸۹۹۰۸

اولین حریف تدارکاتی ایران؛ ناشناخته قدرتمند!

شاگردان اسکوچیچ در دیداری تدارکاتی به مصاف حریفی می‌روند که بعد از بالغ بر ۳ دهه طلسم ناکامی‌اش برای حضور در جام جهانی را شکست.

به گزارش مشرق، تیم ملی فوتبال در نخستین دیدار تدارکاتی پیش از حضور در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر روز ۱۵ خرداد میهمان کانادا خواهد بود. برخلاف ایران که برای سومین دوره متوالی در جام جهانی شرکت می‌کند، نماینده آمریکای شمالی، مرکزی و حوزه دریای کارائیب (کونکاکاف) برای اولین بار پس از ۳۶ سال توانسته جواز حضور در جام جهانی را کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروهی که این تیم در آن قرار گرفته یکی از سخت‌ترین گروه‌های جام است و به همین دلیل کمتر کسی شانسی برای صعود کانادا به مرحله بعدی متصور است.

کانادایی‌ها در گروه F با بلژیکِ پرستاره، کرواسی، نایب دوره قبلی جام جهانی و مراکش یکی از سرسخت‌ترین تیم‌های قاره آفریقا مصاف خواهند کرد. این تنها دومین بار در تاریخ است که تیم ملی کانادا جواز حضور در جام جهانی را کسب می‌کند. حضور قبلی آنها سال ۱۹۸۶ در مکزیک بود که پس از باخت برابر فرانسه، مجارستان و شوروی سابق، قعرنشین گروه C و خیلی زود حذف شدند.

بیشتر بخوانید:

تاریخ دیدار دوستانه ایران - کانادا مشخص شد

کانادا برای رسیدن به جام جهانی ۲۰۲۲ هر ۶ بازی دور اول مرحله انتخابی منطقه کونکاکاف را برد و به همین دلیل به دور دوم رسید که به صورت لیگ برگزار شد. این تیم آنجا هم بالاتر از مکزیک (به لطف تفاضل گل) به عنوان تیم اول این منطقه به جام جهانی صعود کرد. در این فرآیند، کانادا ۱۹ امتیاز از ۲۱ امتیاز ممکن بازی‌های خانگی‌اش را کسب کرد که شامل پیروزی برابر آمریکا و مکزیک هم می‌شد.

در مرحله انتخابی، کایل لارین، بازیکن سابق تیم اورلاندو سیتی آمریکا با ثبت ۱۳ گل آقای گل مرحله انتخابی جام جهانی در منطقه کونکاکاف شد. در همین حال آلفونسو دیویس بازیکن بایرن مونیخ هم با ۸ پاس گل بهترین پاسور این تیم بود. جاناتان دیوید بازیکن تیم لیل فرانسه که سال ۲۰۲۱ نقش پررنگی در قهرمانی این تیم در لوشامپیونه داشت، جاناتان اوسوریو بازیکن تیم تورنتو FC کانادا که به این تیم برای کسب قهرمانی جام حذفی آمریکا کمک کرد و آتیبا هاچینسون بازیکن تیم بشیکتاش ترکیه دیگر بازیکنان معروف تیم ملی کانادا هستند و نفر آخر کاپیتان این تیم نیز هست.

کانادا در آخرین رده‌بندی فیفا در جایگاه سی‌وهشتم قرار دارد که هفده پله پایین‌تر از تیم ملی کشورمان است. این تیم پس از مکزیک، آمریکا و کاستاریکا چهارمین تیم در رده‌بندی فیفا از تیم‌های منطقه کونکاکاف است. با این حال این تیم که در جام‌های جهانی حضور زیادی نداشته و در این مسابقات ناشناخته است، در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قدرتمند کار کرد و می‌تواند محکی خوب برای شاگردان اسکوچیچ باشد.

هدایت کانادا بر عهده جان هردمان انگلیسی است. این مرد ۴۶ ساله مربی نسبتاً کم‌تجربه‌ای است و به جز مربیگری در تیم‌های ملی بانوان نیوزیلند و کانادا، هدایت تیم دیگر را برعهده نداشته است. با این حال او در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ در آمریکای شمالی، خیلی‌ها را غافلگیر کرد، از جمله آمریکا (حریف ایران در مرحله گروهی جام جهانی). کانادا در خاک آمریکا برابر این تیم یک - یک مساوی کرد و در دور برگشت در خانه خودش همسایه جنوبی را ۲ بر صفر شکست داد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت تیم ملی تیم ملی کانادا بازی تدارکاتی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت حضور در جام جهانی جام جهانی ۲۰۲۲ مرحله انتخابی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۹۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم غریب آبادی، در مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در دو کشور کانادا و سوئد، اظهار داشت: بحث حقوق بشر موضوع مهمی است و دارای ۲ بعد در کشور ما است، یک بُعد حمایت و ارتقای حقوق بشر در داخل کشور است و یک بعد دیگر هم این است که از آنجایی که ما کشوری هستیم که در آماج اتهامات و حملات حقوق بشری از سوی برخی کشورها که ادعای حقوق بشری دارند، قرار داریم؛ از این رو وظیفه داریم وضعیت حقوق بشر را در این کشورها رصد کنیم و ببینیم آیا واقعاً این کشورها صلاحیت صحبت کردن در حوزه حقوق بشر و گزارش تولید کردن و یا اقدامات سیاسی انجام دادن، هستند یا خیر.

وی ادامه داد: از تحولات اکتبر سال گذشته در نوار غزه و جنایات رژیم صهیونیستی، به نظر می رسد رویکرد جامعه بین‌المللی و خود ما نسبت به حقوق بشر باید تغییر کند.

غریب آبادی افزود: ما برای اولین بار به صورت مکتوب تصمیم گرفتیم گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران را تدوین و منتشر کنیم و این گزارش را در نیمه اول امسال به افکار عمومی عرضه می‌کنیم.

دبیر ستاد حقوق بشر بیان کرد: یکی از کارهایی که ما در ستاد حقوق بشر انجام می دهیم، رصد وضعیت حقوق بشر در بعضی از کشورها است که گاهی اوقات از طریق رسانه‌ها انجام می‌شود که ممکن است بگویند نگاه ژورنالیستی است، ما آمدیم از گزارشات سازمان های حقوق بشری استفاده کردیم و این گزارشات را مبنا قرار دادیم و از هیچ رسانه‌ای استفاده نکرده ایم.

غریب آبادی افزود: رویکرد ما در حقوق بشر تدافعی نیست اما رویکرد فعالانه و تهاجمی داریم و برای این رویکردها برنامه‌ریزی می کنیم و به زودی ظرف یک ماه آینده رویکرد تهاجمی در حقوق بشر را نهایی می کنیم که مبنای دستگاه ها در داخل و خارج کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: این سیاست ابعاد مختلفی دارد قبلاً هم رویکرد تهاجمی داشتیم اما خیلی فعال نبود که امیدواریم تا یک ماه دیگر این رویکرد ابلاغ شود تا پررنگ تر رویکرد تهاجمی پیگیری شود.

غریب آبادی ادامه داد: کتاب هایی از کانادا و سوئد که به عنوان اولین مجموعه منتشر شد، کانادا کشوری است که خود گرفتار نقض حقوق بشر است و حداقل کاری که جمهوری اسلامی می‌تواند بکند این است که کانادا را که مدعی حقوق بشر است را به مردم بشناساند و بگوید که کشوری که خود مدعی حقوق بشر است گرفتار نقص حقوق بشر است. همچنین آنها نگران حقوق بشر نیستند و متاسفانه حقوق بشر تبدیل به یک پدیده سیاسی شده است.

دبیر ستاد حقوث بشر خاطر نشان کرد: اگر حقوق بشر وجود دارد، معاهدات و سازمان حقوق بشری وجود دارد، چرا ما شاهد جنایات حقوق بشری در غزه هستیم و هیچکدام از این سازوکارها موثر نمی‌شود و یک قطعنامه محکومیت جنایات حقوق بشری تصویب نمی‌شود.

کد خبر 6092664

دیگر خبرها

  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • مذاکره با برزیل برای برگزاری دیدار تدارکاتی
  • مذاکره با برزیل برای برگزاری دیدار تدارکاتی با فوتسال ایران
  • مس رفسنجان حریف تراکتور شد
  • ملوان، حریف سپاهان در جام حذفی شد
  • مصاف اراکی‌ها در اردکان با حریف لیگ یکی
  • مشخص شدن نتایج قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی/ سپاهان حریف ملوان شد
  • مرتضایی: تجربه بازی های تدارکاتی به تیم ملی افغانستان کمک کرد
  • از اینجا رانده و از آنجا مانده
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۸ اردیبهشت