Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- وضعیت استان کردستان یک روز پس از اجرای طرح اصلاح اقتصادی ارز ترجیحی در کشور آرام بوده و علی‌رغم برخی کمبودها در اقلام مورد نیاز مردم اما در مجموع بازار استان روزی بدون التهاب را سپری کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، وضعیت استان کردستان یک روز پس از اجرای طرح اصلاح اقتصادی ارز ترجیحی در کشور آرام است و هیچ التهابی در کار نیست اما تقاضای مردم برای تامین نیازمندی‌ها در فروشگاه‌ها  به گفته مسئولان کاذب بالا رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی‌های میدانی خبرنگاران تسنیم نشان می‌دهد که از دو شب گذشته تا صبح در برخی از فروشگاه‌های سنندج برنج و روغن به فروش رفته و از صبح روز گذشته نیز صف‌هایی برای تهیه مرغ، تخم‌مرغ، روغن، ماکارونی و برنج در سطح شهرها تشکیل شده و مردم برای تهیه مایحتاج خود به مغازه‌ها هجوم آورده بودند.

این در حالی است که در بازار و برخی از فروشگاه‌های سطح شهرها کالا موجود اما همه کالاها از جمله روغن، لبنیات، ماکارونی، تخم‌مرغ و مرغ شامل تغییر قیمت شده و فروشندگان سوءاستفاده‌هایی از این وضعیت می‌کردند، برخی از مغازه‌‌داران نیز اجناس خود را احتکار و هیچ کالایی پیدا نمی‌شد که با تشکیل ستادهای نظارتی این روند نیز مدیریت شد.

این وضعیت در حالی‌ است که رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان یک روز پس از اجرای تصمیم دولت برای اصلاح نظام هدفمندی یارانه‌ها در نشست با اصحاب رسانه، از تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم خبر داد و گفت: تمهیدات لازم انجام شده و مردم هیچ دغدغه‌ای در تامین کالاهای اساسی نداشته باشند.

سرپرست سازمان صمت استان کردستان نیز در این نشست اعلام کرد که تا دو هفته آینده هیچ‌گونه افزایش قیمت کالا نخواهیم داشت.

استان کهگیلویه و بویراحمد فردای اصلاح ارز ترجیحی| بازار مملو از کالاست / برخی نا هماهنگی‌ها عامل تشکیل صف شداستان سمنان فردای اصلاح ارز ترجیحی| از کمبود شدید کالاها در بازار تا افزایش نظارت‌ها

اسماعیل زارعی‌کوشا، استاندار کردستان نیز در جلسه کارگروه تنظیم بازار از تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در استان خبر داد و گفت: هیچ مشکل و کمبودی در خصوص تامین کالاهای اساسی در کردستان وجود ندارد.

وی گفت: علی‌رغم تمام جوسازی‌های معاندان نظام، طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها با کمترین مشکل اجرایی شده و تلاش مسئولان و بصیرت مردم اجازه تحقق اهداف شوم آنان را نداد.

استاندار کردستان با بیان اینکه بخش زیادی از یارانه کالاهای اساسی با ارز ترجیحی تامین می‌شد که شبکه دلالی و عده‌ای محدود از رانت آن بهره‌مند می‌شدند، تصریح کرد: طرح مردمی‌سازی یارانه یک اقدام مهم و حیاتی برای کشور بوده و همه ما باید سعی کنیم با کمترین مشکل این طرح دنبال شود.

زارعی‌کوشا اعلام کرد: خوشبختانه ما در کردستان هیچ‌ مشکلی در تامین کالاهای اساسی نداریم.

حسن عسگری، فرماندار مرکز استان کردستان نیز از توزیع 90تن مرغ به منظور رفع نیازمندی‌های مردم خبر داده و می‌گوید: نیاز و میزان مصرف روزانه 40 تا 50تن بوده که ما بیشتر از آن تامین کرده‌ایم‌.

مشاهدات میدانی نشان می‌دهد علت تقاضای بیش از حد روغن و گوشت مرغ به دلیل عرضه با قیمت‌های قبلی بوده و مردم می‌خواهند بخشی از نیازمندی‌های خود را تا قبل از اعمال نرخ‌های جدید تهیه کنند.

انتهای پیام/481/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تامین کالاهای اساسی استان کردستان ارز ترجیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۰۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست

استاندار کردستان با اشاره به نقش کلیدی مردم در رفع مشکلات اقتصادی گفت: رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست، لذا در کنار جهش تولید، موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سنندج اظهار کرد: جهش تولید با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردمی تکلیفی است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال‌جاری از مسئولان مطالبه کرده‌اند که باید با برنامه‌ریزی مناسب در راستای تحقق و عملیاتی کردن این مطالبه و جهش در حوزه‌های مختلف گام برداریم.

استاندار کردستان با بیان اینکه این جهش تنها مربوط به محصولات نیست، افزود: تولید شامل انواع خدماتی است که توسط بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف ارائه می‌شود.

استاندار کردستان اضافه کرد: این جهش باید در انواع خدماتی که به مردم صورت می‌گیرد هم به لحاظ کیفی و هم کمی از سوی دستگاه‌ها انجام گیرد.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی و تولید باید با یک برنامه‌ریزی منسجم و دقیق محقق شود، ادامه داد: برای مثال متولیان امر باید برای کیفیت کشت در اراضی برنامه‌ریزی کنند و در این راستا اقدامات و تسهیل‌گری‌های لازم انجام شود.

وی اضافه کرد: باید عملکردها بر اساس شاخص عددی مشخص شود، مثلاً اگر در مراکز بهداشتی روستایی خدماتی به مردم ارائه شده هدف‌گذاری و برنامه دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقای این خدمات بر اساس شاخص عددی در سال جاری چیست و اداره کل آموزش و پرورش باید بگوید در شاخص‌های پیشرفت از جمله قبولی کنکور، رتبه‌های برتر، توفیقات علمی و… به چه عددی در سال‌جاری می‌رسد.

استاندار کردستان تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید این برنامه‌ها را بر اساس شاخص‌های قابل سنجش اعلام و عملکرد خود در جلسات شورا را ارائه کنند.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه بدون مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و رفع مشکلات اتفاقی نمی‌افتد، گفت: در کنار جهش تولید موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌شناسی، ظرفیت‌سنجی، خلاقیت و ابتکار برای مشارکت دادن مردم در برنامه‌های مختلف در امر تولید ضروری است و باید مورد توجه فرمانداران و بخشداران قرار گیرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه مسئولان باید زمینه را برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال فراهم کند، خاطرنشان کرد: جامعه دانشگاهی و جوانان متخصص در هر حوزه باید دسترسی لازم را به برنامه‌هایی که دستگاه‌های دولتی ارائه می‌کنند داشته باشند تا در مورد آن نظر دهند.

کد خبر 748496

دیگر خبرها

  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟