Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حاشبه یازدهمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ علاوه بر برگزار رویدادی برای یکپارچه سازی بازی‌ سازها، از پروژه موشن کپچر یکی از مراکز نوآوری رونمایی شد.

به گزارش ایران اکونومیست، در روزهای برگزاری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲، رویداد "جی‌نو"(GINNO) -رویداد بازی سازی، با حضور گیمرها، پخش کنندگان(استریمرها) و ژورنالیست‌های حوزه بازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهاب عظیمیان دبیر رویداد جی‌نو هم افزایی میان بازی سازها، گیمرها، پخش کنندگان(استریمرها) و ژورنالیست‌های حوزه بازی را از اهداف برگزاری این رویداد نام برد و یادآور شد: اکوسیستم بازی در ایران جزیره‌ای است و با برگزاری این رویداد ما به دنبال یکپارچه سازی میان بازیگران این حوزه هستیم و رویداد "جی نو" که از روز اول تا پایان نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌شود، در قالب استیج، سخنرانی و پنل‌های متنوع، بازیگران اکوسیستم بازی را فعال کرده‌ایم.

دبیر رویداد جی نو، با بیان اینکه هدف ما یکپارچه کردن اکوسیستم و زمینه‌سازی برای بازیگران این رویداد است، افزود: گیمرهای حرفه‌ای در لیگی با حضور ۶۴ تیم شرکت می‌کنند و در این رویداد بازی "کال آف دیوتی"(Call of duty) موبایل برای علاقه‌مندان در پلتفرم نئوراکس در حال اجراست‌.

عظیمیان با تاکید بر اینکه استیج این رویداد به بحث آموزشی در حوزه بازی سازی و انتقال تجربه شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه بازی به علاقه‌مندان ارائه می‌شود، گفت: در استیج این رویداد در خصوص موضوعاتی چون بردگیم(بازی رومیزی)، ورزش الکترونیک، بازی‌های موبایلی، تجاری سازی، تبلیغات در بازی، رفتارشناسی، متاورس، بازی‌های بلاک‌چینی و NFT بحث و تبادل‌نظر می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست در این رویداد همچنین "کاستوم پلیرها" برای نخستین بار حضور دارند. کاستوم پلیرها شخصیت‌های بازی‌های رایانه‌ای را به حالت واقعی برای مخاطبان ایجاد می‌کنند.

علاوه بر آن پروژه موشن کپچر یکی از مراکز نوآوری رونمایی شد. در این فناوری بدن با لباس مخصوصی پوشیده و در مفاصل نقطه‌گذاری می‌شود و تصاویر خروجی با استفاده از نرم افزارهایی، به صورت تصاویر سه‌بعدی ارائه می‌شود.

این روش باعث تولید ۱۰۰ دقیقه انیمیشن در روز می‌شود و در فضای موشن کپچر فضای ۳۶۰ درجه وجود دارد و نیاز به دکوپاژهای قدیمی نیست و آکسسوار هم حذف می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دستگاه موشن کپچر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حوزه بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۰۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم اختتامیه هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه «یادمان کیومرث صابری فومنی (گل آقا)» عصر امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در شهر فومن زادگاه گل‌آقا برگزار شد.

در این مراسم که با اجرای رضا رفیع برگزار شد و این طنزپرداز برنامه را با ذکر خاطراتی از روز‌های پایانی حیات مرحوم صابری فومنی آغاز کرد، تعداد زیادی از چهره‌های هنری و مدیران فرهنگی استانی و ملی همچون رسول نجفیان، احمد عربانی، امید مهدی‌نژاد، فرشاد مهدی‌پور، مهدی رمضانی، مهدی عرفاتی، محمدرضا خوشرو اسدالله عباسی و... حضور داشتند.

فرامرز مرجانی فرماندار فومن به عنوان نخستین سخنران پشت تریبون ایستاد و در جایگاه میزبان این رویداد در سخنانی کوتاه به حاضران در جلسه خوش‌آمد گفت و سپس پیام تصویری محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای این رویداد به نمایش درآمد.

اسماعیلی در بخش‌هایی از سخنانش با اشاره به ارزش جایگاه طنز در جامعه ما گفت: طنز بیان واقعیت‌های تلخ جامعه به صورتی است که مخاطب را درگیر کند. طنزپرداز با خنده نشاندن روی لب آسیب را مطرح می‌کند. جامعه ما دچار مشکلات اقتصادی است و این جامعه را عبوس نشان می‌دهد و طنز می‌تواند اخم‌ها را از چهره جامعه باز می‌کند.

وی با اعلام این مسئله که طنز در ایران پس از گل‌آقا جایگاه خود را از دست داده دست، با انتقاد از مدیران رسانه‌ای وزارت ارشاد گفت: از تلاش دوستان معاونت رسانه‌ای در حوزه طنز راضی نیستم. باید از روزنامه نگاران این حوزه حمایت کنیم و تلاش کنیم به حوزه طنز به صورت جدی‌تر بپردازیم. این مسئله را به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنم و امیدوارم بتوانم گزارش‌های فصلی در راستای پیشرفت این حوزه در کشور داشته باشیم.

اسماعیلی در انتهای سخنانش گفت: ما در وزارت فرهنگ اماده پشتیبانی کامل از طنزپردازان و نویسندگان این حوزه است و از متخصصان این حوزه درخواست دارم که ما را برای ارتقای وضعیت فعلی یاری کنند.

در ادامه مراسم عباس حسین نژاد دبیر دو دوره اخیر جشنواره «طنزپهل»  پشت تریبون قرار گرفت و با ارائه آماری در مورد این رویداد گفت: امسال تعداد آثار رسیده از سال گذشته بسیار بیشتر بود و امسال ۱۱۲۹ اثر به جشنواره رسید و امروز از ۲۰ نفر این دوستان تقدیر می‌شود. سال گذشته ما برگزیده ای از استان گیلان داشتیم ولی امسال این اتفاق نیافتاد و گیلانی ها از نظر ارسال آثار در کل کشور در رتبه ششم قرار گرفت و تهرانی‌ها بیشترین آثار را ارسال کردند. امسال ۱۲۱ رسانه نیز در این رویداد شرکت کردند و در مجموع ۴۴۸ اثر از رسانه‌های رسمی و ۶۸۱ اثر از رسانه‌های شخصی به ما رسید. 

وی با اشاره به سخنان وزیر ارشاد و درخواست برای توجه بیشتر به طنز گفت: دفتر طنز حوزه هنری توافقاتی با معاونت مطبوعاتی داشت تا آموزش طنز نیز به آموزش‌های حوزه رسانه در کشور اضافه شود و امسال شاهد اجرای این طرح خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • استاپ‌موشن عرصه نوظهور در بازاریابی است/ نقش موشن‌گرافی در رونق تجارت
  • اعظم بروجردی، الهام چرخنده داور یک رویداد تئاتری
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • حضور خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس
  • رویداد جامعه‌پرداز با موضوع خانواده و جمعیت در البرز برگزار می‌شود
  • رویداد سرمایه‌گذاری تکنووست سلامت در ایران هلث ۱۴۰۳ برگزار می‌شود
  • برگزاری نشست رویداد خلیج فارس در خرمشهر
  • باغ هنر با دو رویداد آغاز شد
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود