Web Analytics Made Easy - Statcounter

خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: منصفانه بپذیریم که اقتصاد کشور بیمار است مربوط به امسال و پارسال نیست. از قبل انقلاب شروع شد و دولت‌های بعد از انقلاب همت برای سامان دادن آن داشتند، اما در این عرصه چندان موفق نبودند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سید احمد خاتمی در فراز نخست خطبه‌های نماز عبادی - سیاسی جمعه این هفته تهران افزود: از جلوه‌های تقوا آن است انسان وقتی از دیگران سخن می‌گوید سخن ناصواب نگوید غیبت و تهمت حرام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسبت دادن حرفی که دیگری نگفته و کاری که انجام نداده و این نسبت دادن‌های بی حساب بی تقوایی است.

وی با استناد به نهج‌البلاغه ادامه داد: ایمان سه نشانه دارد که یکی از آن‌ها این است که وقتی می‌خواهی در رابطه با دیگران سخن بگویی حریم خدا را رعایت کن. خدا شاهد بر شماست و این معیت، زمانی و مکانی نیست بلکه علمی است.

خطیب موقت نماز جمعه تهران اضافه کرد: همانطور که برای خود هیچ موقع غایب نیستید و می‌دانید چه می‌کنید خدا هم آگاه است. هر چند علم ذات ربوبی قابل قیاس با این تشبیهات نیست، اما باید گفت او همه جا هست. این طاغیان سرکش نمی‌دانند خدا آن‌ها را می‌بیند؟

خاتمی نامه ۳۱ نهج البلاغه را منشور تربیتی مولا دانست و گفت: در بخشی از این نامه به فرزندش فرمود که در بین حرف‌هایی که مورد سفارش من است، محبوبترین آن تقواست پس حریم برای ذات مقدس ربوبی نگه داریم.

وی مسائل اقتصادی و گرانی‌ها در کشور را مسائل روز دانست و گفت: اگر خطیب جمعه در این مسائل ورود نکند خطیب مردم نیست؛ لذا براساس تکلیف و وظیفه ام ۱۴ نکته در رابطه با مسائل اقتصادی به‌ویژه گرانی‌ها نوشتم که این‌ها حاصل دو روز مطالعه و مشورت‌های مختلف با مسوولان و غیر مسوولان است.

امام جمعه موقت تهران نخستین مورد را انصاف برشمرد و افزود: انصاف فضیلت است و انصاف یعنی قضاوت واقع بینانه داشتن. قضاوت جناحی، کینه توزانه و متملقانه منصفانه نیست. تحصیل رضایت مردم گفت که مردم صاحب حکومت و مخدوم هستند و مسوولان خادم و ابایی از گفتن آن تعبیر نمی‌بینم که مسوولان نوکر مردم هستند و باید در خدمت مردم باشند من هم از جنس شما مردم هستم و درد و رنج شما درد و رنج ماست.

خاتمی تصریح کرد: برخی مشکلاتی که مردم برای ما می‌گویند جای گریه دارد سوم اینکه هیچ دولتی نارضایتی مردم خود را نمی‌خواهد به ویژه دولت برادر گرامی آقای رئیسی که مردم بودن و مردمی زیستن، خدمت به مردم و اجرای اسلام شعار اوست.

وی تاکید کرد: منصفانه بپذیریم که اقتصاد کشور بیمار است مربوط به امسال و پارسال نیست. از قبل انقلاب شروع شد و دولت‌های بعد از انقلاب همت برای سامان دادن آن داشتند، اما در این عرصه چندان موفق نبودند.

این خبر تکمیل می‌شود ...

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اقتصاد نماز جمعه انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۰۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند

محمدصالح جوکار ،رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با پارس نیوز، اظهار داشت: نمایندگان مجلس نمایندگان ملت‌اند و باید در دو حوزه قانونگذاری و نظارت به بهترین شکل عمل کنند. در واقع باید قوانینی وضع شود که مستقیما مشکلات و گرفتاری‌های مردم را رفع کند و در حوزه نظارت هم نمایندگان باید بر دستگاه‌های اجرایی نظارت داشته باشند که قوانین را به درستی اجرا کنند. برای مثال در حوزه اقتصاد لازم است که همه نمایندگان تمام انرژی‌شان را بر رفع مشکلات معیشتی بگذارند زیرا اکنون بزرگ‌ترین مشکل مردم اقتصاد است

وی افزود: از سوی دیگر نمایندگان باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند تا دولت در مسیر درستی حرکت کند.

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: نکته بعدی آن است که مجلس نباید تک‌بعدی باشد؛ به این معنا که نباید صرفا تمرکزش بر موضوعات فرهنگی یا سیاسی باشد و از اقتصاد غافل شود و البته بالعکس.

 جوکار اضافه کرد: در مجلس یازدهم محاسن زیادی وجود داشت که باید در مجلس دوازدهم این محاسن پررنگ‌تر و تقویت شود؛ از تخصص تا تعهد. نمایندگان ضمن اینکه باید تعهد کامل به نظام و مردم داشته باشند، باید اشراف کاملی به مسائل کلان کشور هم داشته باشند. نگاه مجلس دوازدهم باید کلان‌محور و راهبردی باشد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکسری از طرح‌های خوب در مجلس یازدهم مطرح شد اما به دلیل کمبود وقت به مجلس دوازدهم می‌رود که به هر حال نمایندگان بعدی باید آنها را به سرانجام برسانند. همچنین لازم است گام‌های مهمی در حوزه‌هایی مانند اشتغال و مسائلی که به طور مستقیم به زندگی مردم مرتبط است، برداشته شود.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • برگزاری نشست تبیین الزامات اطلاع‌رسانی دولت در ایلام
  • موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است
  • شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند