Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@21:47:58 GMT

تهران را کلان‌شهر الگوی جهان اسلام می‌دانیم

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۰۹۱۵

تهران را کلان‌شهر الگوی جهان اسلام می‌دانیم

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در پیش نشست اختتامیه مهرواره ملی هوای نو که در هتل لاله برگزار شد، اظهار داشت: ما در تهران با تغییر رویکرد وارد شده‌ایم و رویکرد جدید ما رویکرد انقلاب اسلامی است که انسان را در واقع خلیفه الله بر روی زمین می‌داند.

وی افزود: در جامعه‌ای که انسان را اینگونه نمی‌بیند نگاه اقتصادی مبنای امور است ولی با این رویکرد جدید انقلابی مبنای اصلی فرهنگ بوده و هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زاکانی بیان کرد: قبل‌تر این نگاه اقتصادی به شهر آسیب‌های زیادی به شهر زده است و ما الان می‌خواهیم رویکرد شهر را تغییر داده و نگاه تک بعدی به آن نداشته باشیم.

شهردار تهران گفت: تهران را کلان‌شهر الگوی جهان اسلام می‌دانیم که برای رسیدن به آن باید این تهران کنونی پوست‌اندازی کند. هم در هویت کالبدی و معماری و هم در بحث معنوی برای نشان‌دادن یک سبک زندگی ایرانی اسلامی به این تغییر نیاز دارد.

وی عنوان کرد: در هویت جدید به سمتی می‌رویم که همه مجموعه‌های اثرگذار در آن سهیم باشند و بالطبع نقش هیئت‌ها در این رویکرد بسیار ویژه و اثرگذار است که برنامه‌های ویژه‌ای هم برای آن داریم.

شهردار تهران با بیان اینکه در مدیریت مشارکتی‌مان سطوح مختلفی را قرار داده‌ایم و یکی از سطوح آن ایجاد قرارگاهی است که مسئولین و متولیان یک امر را آنجا دور هم جمع کنیم تا با کمک یکدیگر کار راه بیاندازیم گفت؛ یک سطح دیگر استفاده از نخبگان و رفع نیازهای یک شهر با وجود آنها است و در این بخش یک پیوستگی را داریم ایجاد می‌کنیم که یک بخش آن حول مطالعات نظری است که خروجی آن برای استفاده کل کشور می‌تواند باشد.

وی افزود: بخش دیگر کمک به کارکردهای روزمره و نوآوری‌ها برای ایجاد اثرات جدی در برنامه‌ها و مدیریت شهری است که بالتبع در این بخش‌ها یکی از موثرترین‌ها همین مسئولان و موثرین حوزه هیئت است که می‌توانند مثمر ثمر باشند. در سطح محلی نیز ما یک همبستگی را بین مردم هیئات و مساجد می‌خواهیم ایجاد کنیم و ۵۲ برنامه ذیل آن در محلات اجرا کنیم.

وی با اشاره به اینکه علاوه براینکه از حضور هیئت‌ها در تأثیرگذاری در شهر تهران استقبال می‌کند از آنها می‌خواهد که به کمک شهرداری بیایند ادامه داد: ما در سه سطح می‌توانیم همکاری‌هایمان را بیشتر کنیم که یکی از آن‌ها بحث نیازها است که دوستان حاضر در جامعه هیئت در بحث نیازسنجی می‌توانند ما را کمک کنند. شما بزرگواران قطعاً با حضورتان در شهر و تماس مستقیم با شهروندان این نیازها را بیشتر احساس می‌کنید. در مورد بعدی می‌توانیم به عنوان همکار کار مشترک تعریف کنیم و کارها را پیش ببریم.

زاکانی تصریح کرد: هدف ما این است شهرداری را از یک نهاد خدمتگذار صرف به یک نهاد خدمتگذار فرهنگی اجتماعی تبدیل کنیم که قطعاً هیئات به عنوان همکار می‌توانند کمک‌کننده این موضوع باشند.
سطح بعدی سطح پشتیبانی است و ما همین جا اعلام می‌کنیم که قطعاً در سطح شهر هر هیئتی کار خوب و تأثیرگذار انجام دهد ما به عنوان پشتیبان در حد توان خودمان آن‌ها را یاری می‌کنیم.

زاکانی در ادامه با هیئتی خواندن خود و اینکه خودش را از خانواده هیئت می‌داند افزود: جامعه نیاز به یک حیات اجتماعی دارد که در آن قطعاً نقش هییت‌ها خیلی پر رنگ است.هیئت‌ها می‌توانند منتقل کننده تجربه‌ای ساختارمند برای انقلاب اسلامی باشند. از آنجا که ما جامعه‌ای ایستا نیست و یک جامعه محرک و پویا است هیئت‌ها به عنوان یک مجموعه پویا در حرکت رو به جلوی این جامعه نقش بسزایی دارند. از طرفی در جنگ ترکیبی جدید و در عرصه‌های جدید جهاد علاوه بر عرصه جهاد خدمت هیئت‌ها سردمدار جهاد تببین و نقش‌آفرین در جهاد خدمت و منشأ خدمت برای انقلاب اسلامی هستند

کد خبر 5488752

منبع: مهر

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران علیرضا زاکانی شهردار تهران انقلاب اسلامی ایران علیرضا زاکانی شهرداری شهر تهران هیئت مذهبی سازمان تبلیغات اسلامی نشست علمی قرآن ایران شیعه سازمان تبلیغات اسلامی قرآن کریم تخریب بقیع اصول فقه انقلاب اسلامی ایران نقد کتاب معرفی کتاب قران شیعیان هیئت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۰۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است

دادستان کل کشور گفت: با شناسایی افراد مستعد و تشکیل بانک اطلاعاتی از افراد جوان، مستعد و دارای قابلیت، رویکرد استفاده از نیروهای جوان، فاضل و انقلابی در سطح مدیریت در قوه قضاییه دنبال می‌شود.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد در دیدار با نماینده، ولی فقیه و امام جمعه یزد، اظهار کرد: شناسایی نیروهای فاضل و مستعد در سطح کشور و به ویژه در بین حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها آغاز شده و با تشکیل بانک شایستگان، قوه قضاییه در آینده دارای یک ظرفیت عظیم و بی بدیل در سطوح مختلف خدمت و مدیریت است.

وی با اشاره به ابلاغ سند جدید تحول قوه قضاییه، تصریح کرد: هوشمندسازی و تسهیل ارائه خدمات، جلب رضایتمندی مردم، ایجاد زمینه‌هایی برای افزایش مشارکت مردم در امور مرتبط با دستگاه قضایی از طریق تقویت نهادهای سازشی از تاکیدات سند تحول قوه قضاییه است.

دادستان کل کشور عنوان کرد: تقویت نهادهای سازشی در روستاها، بخش‌ها، و شهرها و استفاده از مسیرهای حل اختلاف موضوعی است که ضرورت دارد و باید مورد اهتمام باشد.

وی همچنین به خلاء قانون در برخی از وظایف قوه قضاییه و تأکیدات سند تحول اشاره کرد و گفت: عدم وجود قانون مصرح در برخی از موضوعات اساسی باعث عملکرد سلیقه‌ای و ورود قوی و یا ضعیف در برخی از مقام‌های قضایی شده است.

وی تأکید کرد: پیگیری قانون‌نگاری در برخی از شمول مهم، همچون حقوق عامه، تأمین آزادی‌های مشروع و برخی از تأکیدات سند تحول قوه قضاییه در دستور کار است.

حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی، با اشاره به پیشرفت‌های کشور در حوزه‌های مختلف، تاکید کرد: راه حل برون رفت از مشکلات امروز جامعه، ایمان به شعار ما می‌توانیم است.

ضرورت شناسایی و تشکیل بانک نخبگان جهت استفاده در پست‌های مدیریتی کشور

آیت‌الله محمدرضا ناصری نماینده، ولی فقیه و امام جمعه یزد نیز در این دیدار گفت: شناسایی و تشکیل بانک نخبگان جهت استفاده در پست‌های مدیریتی کشور یک اقدام مهم و ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی افزود: شناسایی نخبگان و جوانان متعهد یک الگوی کامل مدیریتی بود که در ابتدای انقلاب توسط شهید بهشتی انجام می‌شد.

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد قوه قضاییه را اصل، پایه و ریشه در رابطه با اعتدال و اعتلای جامعه ذکر کرد و گفت: اگر دستگاه قضا در کشور خوب عمل کند یک جامعه هدفمند، قانونمدار و به‌هنجار شکل خواهد گرفت.

وی آموزش حقوق عمومی و موازین شهروندی توسط دستگاه قضایی به آحاد جامعه را ضروری دانست و یادآور شد: آموزش سبک زندگی، بایدها و نبایدهای حقوقی و موازین حقوق شهروندی به آحاد جامعه، از چالش‌های دستگاه قضایی کاسته و بر آرامش اجتماعی می‌افزاید.

وی انحصار به پشت میزنشینی یک مقام قضایی و رسیدگی صِرف به پرونده را به نقد گرفت و گفت: امروز باید یک مقام قضایی در بطن جامعه و در بین مردم باشد و اگر بی‌قانونی و انحرافی را دید، منشاء و علل شکل‌گیری مشکلات را دریابد و وارد عمل شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • بازاندیشی نظری و روشی در شناخت کلان مفهوم عدالت اجتماعی
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • کارگر خالق و محور در امر تولید است
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • شهدا بهترین الگوی جامعه هستند/ برای ادامه راه انقلاب به یاد و راه شهدا نیاز داریم
  • سفر موفق رئیس جمهور ایران به اسلام آباد یک «تحول بزرگ» است
  • شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود