Web Analytics Made Easy - Statcounter

کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی استان تهران در اعتراض به اقدامات سوال برانگیز دولت سیزدهم و جلوگیری از ابلاغ افزایش مستمری بازنشستگان که از سوی هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی تصویب و به هیات دولت ارسال شده، جلسه فوق العاده‌ای در روز جمعه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ تشکیل داد که به صدور بیانیه‌ای منجر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه آمده است: افزایش دستمزد ابزاری برای مقابله با گرانی و تورم است، به همین دلیل همه ساله شورای عالی کار در جلساتی رسمی با استناد به ماده ۴۱ قانون کار و بند‌های آن، افزایش دستمزد را متناسب با تورم و سبد معیشت تصویب می‌کند. این شورا متشکل از نمایندگان دولت، کارفرمایان و کارگران است و آنچه به تصویب این شورا می‌رسد، نص صریح قانون و لازم الاجراست. نکته مهم اینکه مصوبه دستمزد شورای عالی کار بر اساس مواد ۱۱۱ و ۹۶ قانون سازمان تامین اجتماعی، به افزایش مستمری بازنشستگان نیز منجر می‌شود که پس از پیشنهاد مدیر عامل به هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی، از سوی هیات مدیره بررسی و تصویب می‌شود که در نهایت برای ابلاغ به هیئت وزیران ارسال میشود.
به گزارش خبرنگار پول نیوز، در ادامه این بیانیه آمده است: متاسفانه این روال قانونی در دولت سیزدهم با تأخیر سوال‌برانگیزی روبه‌رو شده که باعث بی اعتمادی، نگرانی و دلسردی بازنشستگان و خانواده آنان به دولت سیزدهم در اولین سال مدیریت خود شده است. این در حالی است که در سال جاری با رشد سرسام آور قیمت‌ها در روز‌های آغازین سال روبه‌رو بوده ایم و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و تبعات ناشی از آن، بر قیمت تمامی کالا‌ها تاثیرات منفی گذاشته و شرایط را برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران با حقوق سال قبل، طاقت‌فرسا کرده است. بدین منظور انتظار می‌رفت در همان ابتدای سال، افزایش حقوق بازنشستگان نیز همچون کارگران اجرایی شود که متاسفانه با وجود گذشت دو ماه از سال، هنوز اتفاقی نیفتاده است.   با توجه به اعتراض‌های گسترده بازنشستگان که به کانون‌ها صورت می‌گیرد، به نمایندگی از یک میلیون بازنشسته استان تهران و در حمایت از تمامی بازنشستگان در سراسر کشور، کانون بازنشستگان استان تهران جلسه فوق‌العاده‌ای تشکیل داد که در آن به بررسی تمامی جوانب تاخیر و کم لطفی‌های صورت گرفته از سوی دولت سیزدهم پرداخت.   اعضای حاضر در این جلسه مراتب اعتراض شدید خود را نسبت به اجرا نشدن قانون و بی توجهی و بی مهری دولت سیزدهم به چهار میلیون بازنشسته و مستمری بگیر که با اعضای خانواده بالغ بر ۱۲ میلیون نفر از جمعیت کشور را تشکیل میدهند، اعلام کردند.   با عنایت به اینکه کارگران و بازنشستگان همواره حامی انقلاب و دستاورد‌های نظام بوده‌اند، تاکید داریم که اعتراض‌های بازنشستگان تنها جنبه صنفی، پیگیری مطالبات قانونی و افزایش توان مالی برای مقابله با گرانی و تورم موجود را داشته و هرگز مایل نیستیم این اعتراض‌ها دستاویز مخالفان و فرصت‌طلبان علیه نظام قرار گیرد، بنابراین صف خود را از دشمنان نظام جدا میکنیم.   با توجه به اینکه بازنشستگان سنگربانان دوران دفاع مقدس هستند و بیش از ۱۴ هزار شهید کارگری، مصداق این ادعاست، تاکید می‌کنیم که هیچ نقشی در مشکلات و بحران‌های اقتصادی نداشته و نداریم و تمامی چالش‌های اقتصادی ناشی از سوءمدیریت مسئولان است، به همین دلیل قرار نیست تاوان ناتوانی‌های مسولان را بازنشستگان با سفره‌های خالی و شرمندگی مقابل همسر و فرزند بدهند. در نتیجه از هیات دولت انتظار داریم در اولین جلسه‌ای که تشکیل می‌دهد، افزایش حقوق بازنشستگان را که قانونی و لازم الاجراست، برای اجرا، ابلاغ کند و خانواده بازنشستگان را از نگرانی رهایی بخشد.   در پایان با یادآوری اینکه دولت سیزدهم با شعار عدالت محوری و حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه، آرای مردمی را کسب کرده، انتظار داریم افزایش حقوق که مصداق عدالت در بحران اقتصادی کنونی است، تصویب شود و هرچه در این امر تاخیر صورت پذیرد، باعث بی اعتمادی مردم به خصوص بازنشستگان نسبت به مسئولان خواهد بود.   لازم به یادآوری است مقام معظم رهبری در اولین دیدار دولت سیزدهم، تاکید کردند که باید اعتماد عمومی جامعه که از دست رفته، احیا شود، بنابراین از دولت سیزدهم انتظار می‌رود با تایید هرچه سریعتر افزایش مستمری بازنشستگان، در مسیر ولایتمداری گام برداشته و اعتماد خانواده بزرگ بازنشستگان که در آستانه از دست رفتن است را احیا کند، در غیر این صورت و ادامه استمرار تاخیر در افزایش مستمری بازنشستگان، هرگونه عواقب بعدی به عهده دولتمردان و کسانی خواهد بود که عامل تاخیر در افزایش مستمری هستند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: مستمری بازنشستگان قانون کار تامین اجتماعی تورم افزایش مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی افزایش حقوق دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۱۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمجتبی خیام‌نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت‌های تحقیقاتی و ترویجی و انتقال دانش به عرصه کشاورزی کاملاً تحقق‌پذیر است.

وی در همین حال بر بهینه و به‌روز شدن دانش پژوهشگران و مروجان این سازمان تاکید و تصریح کرد: پژوهشگران باید روش‌ها، فناوری‌ها، هوش مصنوعی و متاورز را در حوزه خود بشناسند و از آن استفاده کنند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم بدون افزایش یک متر سطح زیر کشت که به معنای ورود دانش به معنای واقعی در این حوزه است.

وی ادامه داد: بیشتر مروجان ما در حوزه معاونت زراعت فعالیت می‌کنند و کافی است فقط یک تن در هکتار عملکرد گندم آبی و ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد گندم دیم را افزایش دهیم تا میزان تولید این محصول را به ۱۹ میلیون تن برسانیم.

خیام‌نکویی توسعه مزارع نوآور بهره‌ور را یکی از راهکارهای ایجاد تحول در حوزه آموزش و ترویج دانست و گفت: سال گذشته ۴۶ مزرعه نوآور در حوزه آموزش و ترویج راه‌اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به ۱۵۰ مورد برسد.

وی افزود: مزارع نوآور بهره‌ور می‌توانند یکی از نقاط ارتباطی پژوهشگران با کشاورزان و تولیدکنندگان باشند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها این است که ما برای ارتقای نیروها مستلزم اجرای آئین‌نامه‌های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش این وابستگی به تدریج در حال قطع شدن است.

خیام‌نکویی با بیان اینکه رئیس جمهوری از سازمان تات حمایت می‌کند، ابراز کرد: ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات در سال‌های گذشته به بهانه‌های مختلف مانند ساخت مسکن، توسط برخی نهادها گرفته می‌شد که با دستور رئیس جمهوری این اراضی برگشت داده شده است.

وی به ماجرای بلندمرتبه سازی در اطراف باغ گیاه شناسی ایران اشاره و عنوان کرد: از حدود ۱۰ سال گذشته، مجوز ساخت ۲۲ برج ۳۷ طبقه در اطراف این باغ گیاه شناسی اخذ و ساخت و ساز آغاز شده بود، اما سازمان محکم جلوی این ساخت و سازها ایستاد و نتیجه آن شد که ساخت برج‌های ۳۷ طبقه به ۵ طبقه کاهش یافت.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درباره راه‌اندازی شوراهای راهبردی توسط سازمان تات گفت: رؤسای مؤسسه‌های تحقیقاتی مکلف هستند آنچه که در این شوراهای راهبردی مصوب می‌شود، انجام دهند.

کد خبر 6086875

دیگر خبرها

  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد
  • ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
  • ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟
  • اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم