Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-02@17:09:57 GMT

استعفای نخست وزیر و وزرای تونس صحت ندارد

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۱۹۴۰

استعفای نخست وزیر و وزرای تونس صحت ندارد

آفتاب‌‌نیوز :

قیس سعید، رئیس جمهور تونس اخبار منتشر شده در مورد استعفای نخست وزیر و برخی وزرا را تکذیب و خاطرنشان کرد که شایعات در این باره بی اساس است.

به گزارش روسیا الیوم، سعید شامگاه پنجشنبه در دیدار با نجلا بودن، نخست وزیر تونس گفت: آنچه در مورد اخراج ها و استعفاها گفته شد تخیل بیمارگونه است.

وی با اشاره به مخالفان افزود: آنها هر روز بحران ایجاد می‌کنند، اقداماتی گمراه کننده که تنها به تشویش اذهان عمومی منجر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید اضافه کرد که اگر کسی به این درجه از تهمت و دروغ برسد، چگونه می‌توان دولت یا بخشی از کشور را به او سپرد؟

نخست وزیر توس نیز به نوبه خود شایعات مربوط به استعفا را تکذیب و خاطرنشان کرد که وزیر سابق پشت این استعفا بوده است.

پیشتر قاضی الشواشی، دبیرکل حزب "دموکراسی الان"، اعلام کرده بود که نجلا بودن استعفای خود را به همراه چهار تن از اعضای دولتش به رئیس‌جمهور این کشور ارائه کرده است.

وی افزوده بود که در حال حاضر سعید از پذیرش این استعفاها خودداری کرده است.

الشواشی همچنین از وجود درگیری‌های پشت پرده بین هواداران قیس سعید و توفیق شرف الدین، وزیر کشور از یک سو و ملک عزهی، وزیر امور اجتماعی از سوی دیگر صحبت کرد که بعداً توسط عزهی این ادعای الشواشی تکذیب شد.

از سوی دیگر یکی از خبرهای اصلی تونس در روزهای گذشته، خبر بازداشت حمادی الجبالی، نخست وزیر سابق این کشور بود.

در همین راستا صفحه رسمی فیس بوک حمادی الجبالی، پیش از این اعلام کرده بود که نیروهای امنیتی وی را بازداشت کرده‌اند اما وزارت کشور گفته است که وی دستگیر نشده است بلکه تنها همسرش در رابطه با تحقیقاتی برای پاسخگویی به تعدادی از سوالات به مرکز پلیس احضار شده است.

براساس بیانیه وزارت کشور تونس، به دنبال پیدا شدن سه بشکه استیلن که جزء مواد خطرناک طبق بندی می‌شود به همراه تعدادی از مواد با قابلیت اشتعال بالا در کارخانه همسر نخست وزیر سابق،‌ دادستانی عمومی دستور تحقیق و بررسی در این رابطه را صادر کرده است.

این درحالی است که جنبش النهضه در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که جبلی به مکان نامعلومی منتقل شده است.

دراین بیانیه جنبش النهضه خواستار توقف ترور مخالفان سیاسی و متوقف ساختن متهم کردن آنها به واسطه اتهامات سوء علیه آنها شد.

حمادی جبلی در دسامبر ۲۰۱۱ و پس از پیروزی جنبش النهضه در انتخابات مجلس موسسان، ریاست دولت تونس را بر عهده گرفت و دوره نخست وزیری وی در مارس ۲۰۱۳ یکسال قبل از جدا شدن از جنبش النهضه، با استعفای وی به پایان رسید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: قیس سعید رئیس جمهور تونس استعفا جنبش النهضه نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۱۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج

وزرای کشور اتحادیه اروپا طی نشست امروز و فردا در بلژیک قصد دارند به وسیله تسریع روند اخراج‌ها با بحران مهاجرت دراز مدت در این اتحادیه مقابله کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه اتریشی کوریر در مطلبی به این موضوع اشاره کرد که اتحادیه اروپا با اخراج های سریع تر می خواهد به مقابله با بحران مهاجرت برود.

اکنون بحث ها درباره اجرای عملی پنج بسته قانونی است که همه چیز را از رویه‌های جدید پناهندگی در مرز گرفته تا تبادل اطلاعات در سراسر اتحادیه اروپا و حمایت از کشورهای در مرز خارجی اتحادیه اروپا تنظیم می‌کند. با این حال، هنوز راه زیادی تا اجرای عملی این بسته قانونی باقی مانده است و این مسئله در نشست وزرای کشور اتحادیه اروپا در شهر گنت بلژیک در آغاز هفته مشخص شد.

با این حال یلوا یوهانسون، کمیسر مسئول اتحادیه اروپا، بار دیگر خوشحالی خود را از این توافق به مطبوعات ابراز کرد و مدعی شد: "اکنون جهان خواهد دید که اروپا به درستی با مهاجرت برخورد می کند"

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده برخلاف گذشته، پناهجویان در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در ابتدا باید به مدت سه هفته در مراکز پذیرش نگهداری شوند. در این مدت، ارزیابی می شود که درخواست پناهندگی چقدر امیدوار کننده است. اگر شانس کم باشد، این روش مستقیماً در مرز انجام می شود، بدون اینکه پناهجو وارد کشور شود. اولین آزمایش برای این روش ها در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در رومانی و بلغارستان انجام می شود.

وزرای کشور اتحادیه اروپا روز دوشنبه و سه شنبه در شهر گنت بلژیک برای اجرای سریع پیمان پناهندگی و مهاجرت اتحادیه اروپا دیدار خواهند کرد. خود این پیمان ابتدا باید به طور رسمی توسط کشورهای اتحادیه اروپا تأیید شود - انتظار می رود این مرحله در ماه مه انجام شود. گرهارد کارنر، وزیر کشور اتریش در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: همه موافق هستند که اصلاح سیاست پناهندگی اتحادیه اروپا باید به سرعت اجرا شود.

ایلوا یوهانسون، کمیسر داخلی اتحادیه اروپا به نمایندگان مطبوعات در گنت گفت که کمیسیون اتحادیه اروپا در ماه ژوئن برنامه اجرایی را ارائه خواهد کرد. به گفته وی تا ژانویه 2025، تک تک کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز باید طرحی را در مورد نحوه اجرای پیمان پناهندگی و مهاجرت ارائه دهند. یوهانسون بدون اشاره به جزئیات کشورها و مراحل، گفت: 14 کشور در حال حاضر اجرای این اصلاحات را آغاز کرده اند. نانسی فایزر، وزیر کشور آلمان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با یوهانسون توضیح داد که آلمان اصلاحات را سریع‌تر از آنچه لازم است طبق قوانین اتحادیه اروپا اجرا خواهد کرد.

"کارنر" هم گفت، علاوه بر این کمیسیون اتحادیه اروپا به ویژه برای مذاکره با کشورهای ثالث فراخوانده شده است." وی تاکید کرد: یک سیستم معتبر پناهندگی به این معنی است که ما افرادی را به کشور خود اخراج می کنیم که حمایت دریافت نکرده اند. این نیز باید دوباره به ویژه در مورد سوری ها اعمال شود." بنابراین کارنر از تقاضای قبرس در این راستا حمایت کرد. این کشور جزیره ای اخیراً تصمیم گرفته است فعلاً به درخواست های پناهندگی سوری ها رسیدگی نکند و در حال پیشبرد برنامه های خود برای معامله پناهجویان با لبنان است.

اتحادیه اروپا همچنین به دلیل همکاری ناکافی در مورد مسائل مهاجرت، اقدامات تنبیهی را علیه اتیوپی اعمال می کند. همانطور که نمایندگی 27 کشور عضو اتحادیه اروپا در بروکسل اعلام کرد، قوانین سختگیرانه تری در آینده برای صدور ویزا برای افراد این کشور شرق آفریقا اعمال خواهد شد.

دلیل این تصمیم این تحلیل کمیسیون اروپا است که همکاری اتیوپی در پذیرش مجدد اتباع خود که به طور غیرقانونی در اتحادیه اروپا اقامت دارند، ناکافی است.

بیش از 6 هزار پناهنده در سال 2023 در مسیر دریایی به اسپانیا جان باختندانتقاد یونیسف از شرایط نامناسب اسکان کودکان پناهنده در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی
  • تصویری از میز غذای وزیر اقتصادمان در شهر ریاض عربستان
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • نخست‌وزیر جدید هائیتی منصوب شد
  • ابراز خرسندی امیرعبداللهیان از پیشرفت های صورت گرفته در روند روابط ایران و بورکینافاسو
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • سید حسن خمینی به نخست وزیر بورکینافاسو: طرح مسئله فلسطین از زبان شما به عنوان یک کشور مستقل و تاثیرگذار در آفریقا می تواند خیلی کمک کند
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • نخست‌وزیر اسپانیا: استعفا نداده و با قدرت ادامه می‌دهم