Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به ضرورت برخورد جدی با محتکران گفت: گروه‌هایی به‌عنوان بازرس به تمام نقاط این استان برای مقابله با گران‌فروشی‌ها و تنظیم بازار اعزام شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی ظهر امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه این شهرستان با تأکید بر اینکه باید برنامه‌های بسیاری اجرا شود تا بیماری اقتصادی کشور علاج شود اظهار داشت: اکنون به مرحله جراحی اقتصادی رسیده‌ایم و شاید با مشکلاتی در اجرای طرح روبه‌رو شویم اما در آینده امیدبخش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید مشکلات اصلاح نظام بانکی و مالیاتی، بهبود فضای کسب‌ و کار، اصلاح نظام توزیع کالا، تحقق اقتصاد منهای نفت و خودکفایی کالاهای اساسی برطرف شود، افزود: اقتصاد کشور دیگر تاب تحمل مشکلات بسیار را ندارد.

امام جمعه یاسوج: دولت مواظب گرانی‌های کاذب باشدهفته آینده؛بررسی گرانی‌های اخیر با حضور وزاری صمت و کشاورزی در مجلسواکنش نمایندگان به گرانی‌ها؛ نباید قیمت نان و دارو افزایش یابد

امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به اینکه پنج میلیون تومان یارانه در هر سفر خارجی به کشورهای غیرهمسایه برای هر بلیت توسط دولت پرداخت می‌شود، عنوان کرد: کدام یک از اقشار متوسط از این موضوع بهره‌مند می‌شوند؟

وی بیان کرد: میلیون‌ها نفر سالانه به سفر به تفریحی و گردشگری می‌روند و دولت مجبور به پرداخت یارانه آن‌ها است و این تنها یکی از مشکلات اقتصادی است.

شاهرخی با بیان اینکه دولت با شجاعت تصمیم گرفته است ارز را به قیمت آزاد به تولیدکننده بدهد، گفت: با این کار جلوی سوءاستفاده گرفته می‌شود، اما باید در این راستا از ظرفیت نخبگان و فرهیختگان و همچنین اصحاب رسانه استفاده شود تا مردم به آگاهی برسانند.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان با تأکید به اینکه عده‌ای سودجو اقدام به گرانی اجناس غیرمرتبط، کم‌فروشی و احتکار می‌کنند که دشواری زندگی مردم را افزایش می‌دهد، خاطرنشان کرد: نظام اسلامی سال‌‌های اخیر در عرصه‌های مختلف موفق بوده‌است، اما در حوزه اقتصاد با وجود تلاش‌ها به نقطه مطلوب نائل نشده و رویدادهای بسیاری باید رخ دهد تا به نقطه مطلوب برسیم.

شاهرخی با بیان اینکه برنامه‌های جدیدی در حوزه اقتصاد نظام اسلامی در کشور در حال اجراست و مردم در شرایط سخت معیشتی قرار دارند، اظهار داشت: مردمی‌سازی یارانه‌ها با برخی از گرانی‌ها همراه شده و این افزایش قیمت برای طبقه متوسط و پایین‌تر دشوار است.

وی با تأکید به اینکه دشمن به‌دنبال تضعیف نظام اسلامی است و جنگ ارزاق را تدارک دیده، بنابراین مردم باید با فضاسازی‌ها بیش‌ازپیش آگاه باشند، افزود: باید با مفسدان محتکر برخورد شود، تنظیم بازار باید گروه‌هایی را به‌عنوان بازرس به تمام نقاط لرستان اعزام کند.

امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به اینکه باید با فضاسازی فتنه‌گران و ضدانقلاب هوشیار بود، عنوان کرد: منافقین به‌دنبال این هستند که افراد را به اعتراض تحریک و فیلم‌های مربوط به گذشته را در فضای مجازی منتشر کنند.

وی موفقیت دولت در مهار و مدیریت کرونا، حضور و گفت‌وگو با مردم، ساخت چهار میلیون مسکن در طول چهار سال، بیمه‌شدن پنج میلیون و 500 هزار نفر به‌صورت رایگان، آزادسازی سواحل دریا، مالیات‌ خانه‌های خالی و ماشین‌های مجلل، موفقیت در صادرات نفت و برگرداندن ارز حاصل از صادرات را از دستاوردهای دولت سیزدهم برشمرد.

شاهرخی گفت: 170 مصوبه و تزریق بیش از یک هزار میلیارد تومان اعتبار به لرستان در سفر آذرماه رئیس‌جمهور به لرستان می‌تواند آینده خوبی را برای مردم این استان رقم بزند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان تصریح کرد: سخنان صادقانه رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با مردم و افزایش پرداخت یارانه به مراتب شجاعانه‌تر از سخنان رئیس‌جمهور سابق است که از افزایش بنزین بی‌خبر بود.

شاهرخی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به برگزاری پنجمین جشنواره ملی اقوام در خرم‌آباد، گفت: ایران اسلامی کشوری کهن با قدمت و دارای فرهنگی اصیل، مناسبت‌های دینی فرهنگی و مذهبی بسیاری است.

وی با بیان اینکه تعامل اقوام، آثار ارزشمندی را در پی دارد اما می‌توان هر مراسم را به‌شکل صحیح برگزار کرد، افزود: در این جشنواره با توجه به تحریک‌ها از سوی برخی افراد ناهنجاری‌هایی رخ داد که باید مراقب بود و به توصیه‌های دلسوزانه توجه کرد، زیرا این‌گونه رویدادها اگر با شرایط مناسب برگزار شود آثار مفیدی را به‌همراه خواهد داشت.

امام جمعه خرم‌آباد عنوان کرد: ده‌ها نفر از گروه‌های مردم‌نهاد علاقه‌مند به آرمان‌های انقلاب در بین شرکت‌کنندگان حضور داشتند و از بروز برخی ناهنجاری‌ها جلوگیری کردند که کمال تشکر و قدردانی را داریم.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امام جمعه خرم آباد گرانی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۲۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالرضا رحمانی فضلی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در گفتگویی، به بیان دیدگاه های خود پیرامون اهمیت توسعه متوازن در کشور پرداخته است.

وزیر سابق کشور در بخش هایی از این گفتگو که ماهنامه گفتگوی اجتماعی منتشر کرده، گفته است: اساس رضایت‌مندی مردم و قبول مشروعیت برای حکومت‌ها برمبنای کارآمدی است. پس اگر کارآمدی باشد، رضایت‌مندی هم وجود خواهد داشت. اگر رضایتمندی باشد، مقبولیت است. اگر مقبولیت باشد، مشروعیت هم کنارش قرار دارد و این سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی می‌شود که منجر به تنظیم متعادل رابطه دولت و مردم و در نتیجه امنیت می‌شود و در نهایت هم به رابطه سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بین «مردم و مردم» و «مردم و دولت» می‌انجامد. عنصر بسیار پرقدرت همه این‌ها، توسعه متوازن و متعادل است.

رحمانی فضلی ادامه داد: هر دولت، رئیس‌جمهور و مجلسی، از قوی‌ترین تا ضعیف‌ترین، منها تا به اضافه بیست درصد، درجه توفیق دارد. من ۵ درصد اضافه نیز گفتم. یعنی دولت ضعیف ۲۰ درصد کشور را عقب می‌برد و دولت قوی ۲۰ درصد کشور را جلو می‌برد. ۸۰ درصد کشور معطل تغییرات نظام‌ها، ساختارها، کارکردها ، قوانین و روابط هستند.

وزیر سابق کشور در بخشی دیگر از گفتگوی خود اظهار داشته است: اگر در کشور بستر و فضای باثبات در حوزه اقتصادی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و مشارکت مردم نداشته باشید، نمی‌توانید کاری انجام دهید.

وی در این گفتگو با اشاره به اینکه اگر از من پرسیده شود در شرایط کنونی بزرگترین مشکل کشور در حوزه‌های برنامه‌ریزی و توسعه چیست؟ من در یک کلمه به شما می‌گویم، عدم توازن و تعادل در کشور در بحث توسعه.

وی عنوان کرد: نظام پولی ، بانکی و مالی ما واقعاً یک نظام انحصاری متمرکز ضد توسعه است؛ از ساختار بانک‌ها بگیرید تا عملکردهایشان. مقام معظم رهبری در عموم و خصوص بارها گفته‌اند که چرا بانک‌ها شرکت‌داری می‌کنند؟! بانک تمام منابع را از سطح کشور جمع می‌کند، بعد در توزیع منابع اولویت اول آن‌ها شرکت‌ها و پروژه‌های بانک؛ اولویت دوم شرکت‌ها و پروژه‌های بانک دیگری که ضربدری کار می‌کنند و اولویت سوم مشتری‌های بزرگ خودش است، اولویت چهارمی وجود ندارد. از یک نظام پولی و بانکی ناقص‌الخلقه، نظام اداری، نظام بودجه‌ریزی، نظام مالیاتی و نظام برنامه‌ریزی که همه اجزا بد کار می‌کنند چه انتظاری می‌توان داشت. نتیجه‌اش می‌شود عدم توازن و تعادل در توسعه. چشم‌اندازهای هراسناک شهرهای بزرگ، مشکلات وحشتناک شهرهای بزرگ، محرومیت‌های وحشتناک مناطق محروم، معطل ماندن ظرفیت‌ها در مناطق محروم و مهاجرت‌ها نتیجه همین عدم توازن و تعادل است.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901081

دیگر خبرها

  • حمایت امام جمعه خلیل آباد از طرح «نور»
  • اصحاب رسانه برای رضای خدا و خدمتگزاری به مردم قلم بزنند
  • مدیریت «بازار دارو» یکی از اولویت‌های دولت است
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • پیکر مطهر شهید گمنام عصر روز جمعه مورد استقبال مردم رفسنجان قرار می‌گیرد
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی
  • پلمب سالن زیبایی گران‌فروش در بولوار وکیل‌آباد مشهد
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت