Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، جبرائیل برادری در جلسه تنظیم بازار شهرستان ری که روز جمعه با حضور بازرسان صنعت معدن تجارت، اتاق اصناف و مسئولین فروشگاههای زنجیره ای در سطح شهرستان ری برگزار شد اظهار داشت: همزمان با اعلام نرخ های جدید اقلام کالاهای اساسی در کشور و به منظور جلوگیری از اخلال در نظام توزیع بامداد امروز بازدید نظارتی از روند انجام فعالیت ها و کشتار مرغ سطح شهرستان ری با حضور فرماندار ری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:همچنین توزیع مرغ منجمد توسط مسئولین تنظیم بازار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ری برای توزیع و ارسال به مراکز عرضه در سطح بخش های شهرستان انجام شد.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری، مدیریت هرچه بهتر توزیع اقلام مصرفی در فروشگاه ها و واحد های صنفی بررسی و مورد بازنگری قرار گرفت.

در ادامه ، بازدید و نظارت بر توزیع کالاهای اساسی توسط واحدهای صنفی و فروشگاه های زنجیره ای توسط مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری و مسئولین حراست و بازرسین تعزیرات حکومتی انجام شد و مشکلات مردم در این زمینه شنیده و بررسی شد.

 به گزارش ایرنا، نیمه شب گذشته فرماندار ویژه شهرستان ری با همراهی چند تن از مسئولین شهرستانی با حضور سرزده در محل کشتارگاه های عرضه مرغ در بخش فشافویه از نزدیک در جریان نحوه و میزان توزیع این کالای اساسی قرار گرفتند.

فرماندار شهرستان ری در حاشیه این بازدید از تشدید نظارت ها و بازرسی از صنوف و انبارهای سطح شهرستان خبر داد و تأکید کرد: با توجه به اهتمام جدی دولت سیزدهم در جهت ایجاد ثبات در بازار و عرضه بدون نقص کالاهای اساسی در راستای رفاه حال شهروندان، تمامی ارکان حکومتی، قضائی، امنیتی، انتظامی و نظارتی در شهرستان ری با هماهنگی و دستور کار واحد بصورت شبانه روزی در سطح بازار به نظارت پرداخته و با متخلفین و محتکرین به شدت برخورد خواهد شد.

شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی شهرستان ری گوشت مرغ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی شهرستان ری گوشت مرغ وزارت جهاد کشاورزی شهرستان ری گوشت مرغ جهاد کشاورزی شهرستان ری شهرستان ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۲۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کریمی ظهر شنبه در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، اظهار کرد: با توجه به کم شدن آب‌های سطحی و نیز مصرف بی رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و نیز کشت‌های آب بر باید تشدید شود.

وی افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را در انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به پیامدهای منفی حفرچاه های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است.

وی یادآور شد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان بر اساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد.

به گفته این مقام قضائی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است.

کریمی در ادامه اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۲ و در سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان، اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد.

وی در ادامه بر لزوم پیشگیری از تغییر کاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند که از هرگونه ارائه خدمات و برقراری اشتغال برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته‌اند، طبق اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت.

مدعی العموم استان در پایان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند.

کد خبر 6089909

دیگر خبرها

  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان