Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، مهران فاطمی عصر امروز در جمع خبرنگاران مردمی سازی یارانه‌ها را اقدامی مناسب در راستای ساماندهی شرایط اقتصادی کشور دانست و اظهار کرد: دولت سیزدهم به پشتوانه حمایت مردم شجاعانه و کارشناسانه به بحث اصلاح روند پرداخت یارانه‌ها ورود کرده تا وضعیت اقتصادی کشور به سمت مطلوب سوق دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اصلاح یارانه‌ها در حقیقت حمایت از اقشار متوسط و ضعیف جامعه دانست و افزود: الزام عقلانیت اقتصادی و قانونی دو  الزام اجرایی دولت سیزدهم در بحث مردمی سازی یارانه هاست.

استاندار یزد با اشاره به اهمیت اتفاقات جهانی و تأثیر آن بر افزایش پایه قیمت انواع مواد غذایی و کالاها، گفت: این مهم موجب تورم شده است.

فاطمی با بیان این‌که در اجرای ارز ترجیحی منافع مردم تأمین نشده است، تصریح کرد: متاسفانه این سیاست‌گذاری باعث شده بود که هر کسی برخوردارتر بود، بیشتر از یارانه‌های دولت برخوردار شود در حالی که باید افراد کم برخوردار بیشتر از این بخش منتفع می شدند.

وی خاطرنشان کرد: البته یارانه‌های دولت نیز علاوه بر کمک هزینه یارانه‌ای در قالب اعتبار الکترونیک خرید کالا نیز به افراد مشمول اعطا می‌شود و مزیت این اقدانم نیز این است که نه تنها مانع افزایش نقدینگی در جامعه می‌شود، بلکه سهم هر فرد از کالاهای اساسی در سالهای بعد نیز به دنبال تغییر قیمت‌ها ثابت باقی خواهد ماند.

استاندار یزد در ادامه از تدارک و برنامه‌ریزی دولت برای حمایت از جاماندگان از یارانه‌های معیشتی خبر داد و گفت: آن دسته از افرادی که در دریافت یارانه هایشان تغییراتی مانند ازدواج و طلاق اتفاق افتاده، آنهایی که تاکنون یارانه دریافت نکرده و متولدین سالهای ۱۳۹۹ به بعد می توانند با مراجعه به سامانه refahi.ir نسبت به ثبت اعتراض خود اقدام کنند تا در صورت بررسی و مشمول شناخته شدن از این خدمات دولت با انعطاف پذیری در نظر گرفته شده، بهره‌مند شوند.

وی با بیان این‌که طبق بررسی‌های انجام شده مصرف روزانه روغن در استان یزد ۳۰ تن است، خاطرنشان کرد: طی پنج روز گذشته روزانه ۴۰ تن روغن در بازار استان یزد توزیع شده است.

فاطمی اظهار کرد: آن دسته از افرادی که از دریافت یارانه قبلا انصراف داده بودند یا قبلا یارانه آنها از سوی سامانه قطع شده و کسانی که نسبت به دهک خود اعتراض دارند نیز می توانند از طریق سامانه hemayat.mcls.gov.ir موارد اعتراضی خود را ثبت کنند و درصورت مشمول شدن، از یارانه‌های دولتی برخوردار شوند.

فاطمی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که در حالی دولت برای یک خانواده چهار نفره دهک‌های اول تا سوم جمعاً یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و برای یک خانواده چهار نفره دهک‌های بعدی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان واریز کرده است، بررسی های نشان داده که افزایش قیمت حاصل از آزادسازی ارز ترجیحی تنها ۸۰۰ هزار تومان برای این خانواده خواهد بود و در واقع دو برابر این میزان یارانه نقدی دریافت می کنند.

وی در پایان از تشدید نظارتها برای جلوگیری از هر گونه بی نظمی در بازار و افزایش خودسرانه قیمتها در استان خبر داد و تاکید کرد: با متخلفان بازار در شرایط کنونی با اشد مجازات برخورد خواهیم کرد.

انتهای پیام/ الف

منبع: فارس

کلیدواژه: استان یزد مهران فاطمی استاندار یزد یارانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۲۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی

فرشاد جامع با اشاره به تسهیل مشارکت صنایع و بخش خصوصی در توسعه میادین مشترک اظهار کرد:با تکیه بر ماده 15 برنامه هفتم توسعه، از این پس، فرصت توسعه میادین مشترک نفتی به صنایع بزرگ برای هدایت منابع و توانمندی خود در این حوزه امکان پذیر خواهد شد و مجوز توسعه میادین مشترک در بستری رقابتی و با شفافیت کامل و رابطه مالی جذاب بین دولت و بخش غیردولتی اقتصاد فراهم خواهد شد. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز نیز می تواند منجر به افزایش سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشور شود. با جذب شرکت‌های بین‌المللی نفت و گاز برای مشارکت در این پروژه‌ها، کشور می‌تواند از تخصص، فناوری و سرمایه آنها بهره‌مند شود و رشد و توسعه این بخش را بیش از پیش افزایش دهد.

وی ادامه داد: یکی از فرصت‌های مهم برای سرمایه‌گذاری عمومی در صنعت نفت، شرکت در استخراج منابع نفتی و گازی مشترک است. بهره‌برداری بهینه از این منابع بسیار حیاتی است، چرا که در صورت عدم فعالیت کافی از سوی یک کشور، کشورهای همسایه قادر به استخراج این منابع خواهند بود، که این مسئله می‌تواند به ضرر منافع ملی باشد.

وی ادامه داد: بنابراین، فعالیت پویا در این حوزه نه تنها به حفظ سهم کشور از این منابع کمک می‌کند، بلکه فرصت‌هایی برای ایجاد ارزش افزوده و رشد اقتصادی را نیز فراهم می‌آورد. توجه و سرمایه‌گذاری در استفاده از این منابع، زمینه‌ساز کسب درآمدهای پایدار و تقویت جایگاه رقابتی کشور در سطح بین‌المللی خواهد بود.

این کارشناس انرژی در رابطه با زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی گفت: راهبردهای توسعه‌یافته‌ای مانند «شرکت سهام پروژه» و استفاده از «سهام ممتاز» با دقت و نکته‌بینی طراحی شده‌اند تا فرصت‌های جدید و قابل توجهی را برای سرمایه‌گذاری مستقیم شهروندان در پروژه‌های عظیم نفتی فراهم آورند.

وی گفت: این استراتژی، نه تنها به افزایش مشارکت عمومی منجر می‌شود بلکه در راستای توزیع عادلانه‌تر ثروت نیز نقش مؤثری ایفا می‌کند. در این چارچوب، مدل «شرکت سهام پروژه با تضمین کف سود»، امنیت و اطمینان سرمایه‌گذاران را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

وی تاکید کرد: این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حداقل سود مورد انتظار خود را دریافت دارند، که این امر به کاهش ریسک و جذب سرمایه‌های بیشتر کمک می‌کند. از طرفی، استفاده از «سهام ممتاز» امکانات ویژه‌ای به سرمایه‌گذاران می‌دهد که فراتر از سود معمول است؛ به این صورت که سهامداران ممتاز، نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های کلیدی پروژه داشته و از مزایای اداری و مالی خاصی برخوردار می‌شوند، که این خود بستری را برای تعامل پویا و مؤثر بین مدیریت شرکت و سهامداران فراهم می‌آورد.

جامع ادامه داد: با تکیه بر مدل جدید عقد قراردادهای توسعه میادین مشترک با استفاده از توان بخش خصوصی در کنار مدل شرکت سهام عام پروژه که زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی است؛ این امکان را خواهیم یافت که به طور مشخص در توسعه بالادست صنعت نفت و گاز از مشارکت مردم و حضور توان بخش خصوصی بهره ببریم و مردمی‌سازی توسعه صنعت نفت و گاز به وقوع بپیوندد.

وی در پایان گفت: توسعه میادین مشترک نفت و گاز پتانسیل بسیار زیادی برای تحقق رشد اقتصادی پایدار در کشور دارد. با استفاده از قدرت سرمایه های کوچک مردم و بخش خصوصی، کشور می تواند فرصت های جدیدی را برای رشد، ایجاد شغل، نوآوری و توسعه باز کند. کشور با رویکرد استراتژیک و فراگیر می تواند اطمینان حاصل کند که این پروژه ها نه تنها به نفع اقتصاد است بلکه به رفاه مردم و حفاظت از محیط زیست نیز کمک می کند. از طریق همکاری و تعهد، کشور می تواند راه را برای آینده ای روشن تر و مرفه تر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی/ نمره ۲۰ دولتمردان در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد