Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@11:54:39 GMT

سند پیشرفت محلی در البرز تدوین شد

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۳۰۸۵

سند پیشرفت محلی در البرز تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، میلاد بوئینی عصر جمعه در مراسم گردهمایی فعالان اجتماعی شهرک سهرابیه که در سالن همایش امامزاده طاهر (ع) مهرشهر کرج برگزار شد، اظهار کرد: با تشکیل حلقه‌های میانی نهاد پیشرفت و آبادانی را در سهرابیه شکل دادیم و از ظرفیت‌های مردمی استفاده کردیم و مردم را در بلوک‌های کوچک‌تر سازماندهی و پیرامون مسائل محل راهکار طراحی شده که در این راهکارها سهم مردم و دستگاه‌های دولتی و اجرایی مشخص شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این مسیر سند پیشرفت محلی توسط مردم طراحی شده است، تصریح کرد: برای تنظیم سند پیشرفت که اولین بار در استان البرز اتفاق افتاده است حدود ۱۲۰ جلسه تشکیل شد.

دبیر نهاد پیشرفت و آبادانی سپاه استان البرز با بیان اینکه این گردهمایی اولین گردهمایی کانون‌های پیشرفت با هدف الگوسازی این مدل در مناطق مختلف بود، خاطرنشان کرد: ما معتقدیم اگر مردم در امور و مسائل محله گردهم آیند قطعاً مسائل حل خواهد شد.

مردم امروز باید در بالاترین پله نردبان مشارکت قرار گیرند

وی با بیان اینکه مردم امروز باید در بالاترین پله نردبان مشارکت قرار گیرند، گفت: حتی در تصمیم‌گیری برای مناسبت‌ها و اتفاقات مختلف در شهر دخیل باشند، بنابراین دستگاه‌های مختلف نباید به تنهایی تصمیم گیرنده باشند و مردم باید از قبل مشارکت داشته باشند.

بوئینی با بیان اینکه پنج کار گروه عمران و زیرساخت، اجتماعی، اشتغال و اقتصاد، بهداشت و سلامت وجود در نهاد فعالیت دارند، اظهار کرد: رفع شدن کمبود آب شرب و اصلاح آب رسانی با هزینه بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان توسط دستگاه‌ها، تعریض و بهبود جاده قزلحصار که معروف به جاده مرگ بود و آسفالت و بهسازی معابر از جمله اقدامات این نهاد است.

وی بیان کرد: در امر ازدواج نیز وام‌های ازدواج بلاعوض به ۵۰ خانواده نیازمند سهرابیه تزریق شد.

مشکل سیاه جوب کرج با پیگیری‌های مردم در سطح وزارت کشور حل شد

دبیر نهاد پیشرفت و آبادانی سپاه استان البرز تصریح کرد: مشکل سیاه جوب کرج با پیگیری‌های مردم در سطح وزارت کشور حل شد و ۵۶ میلیارد تومان برای روپوشانی این مهم تخصیص داده شده است.

وی خاطرنشان کرد: کارگروه اشتغال و اقتصاد نیز با شناسایی بنگاه‌های خرد اقتصادی و تزریق ۹ میلیارد تومان وام‌های ۱۰۰ میلیونی ارائه دادند که آموزش، برندسازی و اتصال به بازار به صورت حرفه‌ای انجام می‌پذیرد.

بوئینی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی و اجتماعی اصل گمشده جامعه قرآن، نهج البلاغه و ائمه است امروز نزدیک ۲۲ محفل قرآنی خانگی شکل گرفته است و روز به روز رو به گسترش است، تصریح کرد: براین اساس محافل نهج البلاغه خوانی و برگزاری مناسبت‌های مختلف مذهبی در سهرابیه احیا شد.

کد خبر 5489046

منبع: مهر

کلیدواژه: سپاه استان البرز محرومیت زدایی بوشهر کرمانشاه احتکار ویروس کرونا خطبه های نماز جمعه آمار کرونا هدفمندی یارانه ها کالاهای اساسی بسیج سازندگی گروههای جهادی مشهد نانوایی خراسان رضوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۳۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی گفت: مردم ایران اساساً کتابنخوان نیستند و اهل مراجعه به کتاب هستند اما باید برای دسترسی مردم به کتاب تلاش بیشتری شود چراکه هزینه‌های کتاب افزایش یافته و این در کتابخوانی اثرگذار است. - اخبار استانها -

مهدی رمضانی  در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج در پاسخ به این سؤال که موضوع نوسازی و بازسازی کتابخانه‌ها در چه شرایطی است (در مصاحبه‌ای گفته بودید که با پول یک کیلومتر اتوبان‌سازی می‌توان کلی تحول در کتابخانه‌ها ایجاد کرد) الان چه مرحله‌ای است؟ اظهار داشت: آن قیاسم به مزاح بود! اما میزان اعتباری که در حوزه صنعتی، تجاری، زیرساخت، وزارت نیرو و وزارت راه و شهرسازی هزینه می‌شود، اعداد قابل توجهی است کما اینکه در آن حوزه‌ها هم اقتضائات هم به همان میزان است.

وی گفت: اگر حوزه فرهنگ از لحاظ بودجه‌ای تقویت شود، اثرگذاری و پیشرفت مسائلش بیشتر از تصور خواهد بود. بناها و ابنیه‌های فرهنگی زیادی در این دولت به همت دولتمردان تکمیل شد اما بازطراحی و بازسازی کتابخانه‌ها و مراکز فرهنگی نیز ضروری است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، با اشاره به اینکه در دور سفر دوم سفرهای استانی رئیس‌جمهور اختصاص اعتبار به بازسازی کتابخانه‌ها و مراکز فرهنگی استان‌ها از جمله کردستان لحاظ شده است، تصریح کرد: بازسازی و بازطراحی کتابخانه‌ها متناسب با نیاز و اقتضائات روز یکی از برنامه‌های اولویت‌دار این نهاد بوده و هم‌اکنون چندین پروژه مختلف در این حوزه در دست اقدام است.

وی بر ضرورت توجه به حوزه فرهنگ و کتابخانه‌ها تأکید کرد و افزود: کالبد و ساختمان ابزار بهره‌برداری است، هدف نیست، محتوا و برنامه کتابخانه‌ مهم است و این مراکز با حضور اعضا و کتابدار تجلی پیدا می‌کند، هر کدام که نقص داشته باشد، فرایند به صورت کامل شکل نمی‌گیرد.

اختصاص 70 میلیارد تومان به نوسازی کتابخانه‌های کشور

رمضانی در پاسخ به این سؤال که آیا مبلغی برای نوسازی کتابخانه‌های کشور اختصاص یافته است، اذعان داشت: در استان‌های مختلف از محل سفر استانی رئیس‌جمهور، اعتباراتی اختصاص یافته اما اکنون عدد مشخصی ندارم.

وی با بیان اینکه بودجه این نهاد محدود است، اظهار کرد: در بخش تملک 70 میلیارد تومان به نوسازی کتابخانه‌های کشور اختصاص دادیم البته نسبت به گستره این حوزه در کشور بسیار قابل توجه نیست اما مصوبات سفرهای استانی محسوس و تغییر خود را نشان خواهد داد.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار تسنیم که ایران با استانداردهای کتابخانه‌های عمومی بین‌المللی چقدر فاصله دارد بخصوص در مقایسه با کتابخانه‌های کشورهای همسایه یا در منطقه؟ خاطرنشان کرد: وضعیت ایران در این حوزه بسیار خوب است و بارها این را تکرار کرده‌ام، به اذعان فعالان بین‌الملل و مهمانان خارجی حوزه کتابخوانی و آمار و ارقام از حیث شبکه‌ای کتابخانه‌ای وضعیت مناسبی داریم اما باید بازطراحی و اصلاح فرایندها و بهینه‌سازی داشته باشیم و توسعه هدفمند باشد.

وی عنوان کرد: جزو محدود دستگاه‌های فرهنگی کشور هستیم که به سمت آمایش سرزمینی پیش رفته‌ایم و معتقدیم هر گونه توسعه‌ای باید حول محور این مهم باشد. توسعه باید هدفمند باشد تا منجر به بهره‌برداری شود.

عدد دقیقی از سرانه مطالعه در کشور نداریم!

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم که سرانه مطالعه در کشور چقدر است؟ اظهار کرد: عدد دقیقی از سرانه مطالعه نداریم! اما معتقدیم که گزاره‌ها بیانگر آن بوده که مردم ایران اساساً کتابنخوان نیستند و اهل مراجعه به کتاب هستند اما باید برای دسترسی مردم به کتاب تلاش بیشتری شود چراکه هزینه‌های کتاب افزایش یافته و این در کتابخوانی اثرگذار است.

وی ابراز داشت: فراهم کردن دسترسی مردم به کتاب جزو تأکیدات دولت و شخص رئیس‌جمهور بوده که جزو برنامه‌های اولویت‌دار قرار گرفته و باید فضاهای کلونی و محل تجمع کودکان و نوجوانان به سمت کتاب سوق داده شود. پیمایشی راجب عادت خواندن ایرانیان انجام داده‌ایم و تلاشمان این است که نتایج آن به نمایشگاه کتاب امسال برسد.

پیگیری مطالبه روستاهای فاقد کتابخانه در کردستان

رمضانی در پاسخ به سؤال پایانی خبرنگار تسنیم که با توجه به اینکه علاوه بر شهرهای استان، بسیاری از روستاهای کردستان فاقد کتابخانه هستند، فضا وجود دارد اما تجهیزات و کتاب نیست، چه برنامه‌ای برای جبران این ضعف دارید؟ گفت: بر اساس آمایش سرزمینی در روستاهای بالای 2500 نفر جمعیت سکنه امکان ایجاد کتابخانه وجود دارد و روستاهای با جمعیت کمتر را باید از طریق کتابخانه‌های سیار پوشش داد.

در ادامه گفت‌وگوی خبرنگار تسنیم با دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور را به صورت ویدئویی ببینید:

.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد
  • نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • البرزنشین مهمان خانه های مردم در شبکه البرز
  • اجرای آیین دو هزار ساله بیل‌گردانی
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر