Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-05-07@04:15:15 GMT

ووشو با سلحشور دوران جدید در نمایشگاه کتاب

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۳۱۵۱

فدراسیون ووشو، به ریاست امیر صدیقی با انتشار یک کتاب در نمایشگاه کتاب سهیم شده است...

کتاب فدراسیون ووشو با عنوان «سلحشور دوران جدید» از روز نخست نمایشگاه بین‌المللی کتاب در اختیار علاقمندان قرار گرفت.

به گزارش طرفداری و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ووشو، سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که به دلیل شیوع ویروس کرونا برای دو سال به تعویق افتاده بود، از چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رویداد فرهنگی در مصلی تهران برگزار شده است و تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۰ میزبان علاقه‌مندان به کتاب خواهد بود.

فدراسیون ووشو جمهوری اسلامی ایران در این نمایشگاه کتابی با عنوان «سلحشور دوران جدید» خواهد داشت.

این کتاب توسط فدراسیون ووشو در راستای مسئولیت اجتماعی و فرهنگی و توسعه ورزش همگانی، با هدف آشنا کردن نسل نوجوان و جوانان کشورمان با ورزش ووشو و با بهره مندی از قهرمانان ملی این رشته ورزشی طراحی شده است.

داستان کتاب اقتباسی آزاد از داستان‌های شاهنامه است و سعی شده با امانتداری نسبت به این میراث گرانقدر پارسی، آشنایی با شخصیت‌ها و رویدادهای کهن در قالب داستان ابر قهرمانی سلحشور حاصل شود.

علاقمندان برای تهیه این کتاب می‌توانند به سالن کودک و نوجوان، غرفه شماره یک مراجعه کنند.

لازم به یادآوری است که مراسم رونمایی رسمی کتاب فدراسیون ووشو، روز ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری در بازار بزرگ ایران (ایرانمال) صورت خواهد گرفت.

اخبار داغ 

رکنا برگشت خداحافظی علیرضا بیرانوند با هواداران بوآویستا سخنگوی AFC: انتخاب تیم های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا به عهده فدراسیون هاست نزدیک شدن گروه سیتی، به تصاحب باشگاه پالرمو وینیسیوس: از آنچلوتی خواستم تعویضم نکند چون می خواستم هت‌تریک کنم؛ بنزما باید برنده توپ طلا شود

منبع: طرفداری

کلیدواژه: فدراسیون ووشو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۳۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، این کتاب به نویسندگی پرویز امینی درباره دوران کودکی نقاش برجسته ایرانی سید علی‌اکبر صنعتی و فراز و نشیب‌هایی است که در دوران دوری از خانواده با او همراه بوده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «در بچگی ذوق نقاشی در من سرشار بود، به نحوی که تمام دیوار‌ها را با نقاشی‌های خودم سیاه می‌کردم و این جوشش غریب باعث می‌شد که حتی در سر کلاس‌های درس به جای گوش کردن به درس‌ها، به نقاشی از صورت معلمان بپردازم و برای همین هم همیشه تنبیه می‌شدم.»

مجموعه کودکی نامداران در قالب ۱۰ عنوان کتاب به شیوه اول شخص و از زبان شخصیت اصلی به کودکی چهره‌های نامدار ایرانی در حوزه‌های مختلف می‌پردازد و شامل داستان‌هایی است که با شخصیت‌پردازی مناسب و تصویرسازی جذاب، نوجوانان را به فضای زندگی این چهره‌ها در قرن گذشته نزدیک می‌کند.

در پشت جلد مجموعه «کودکی نامداران» آمده است: «هر کودک ایرانی، از نامداران آینده ایران است. هر کودک ایرانی پرچم‌دار هویت ملی ایران است. هر کودک ایرانی اعتماد به نفس ملی ایران است و کودکی نامداران، آینده درخشان کودکان ایران است.»

دیگر خبرها

  • داستانی عرفانی با چاشنی فانتزی
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت
  • حضور وزیر فرهنگ در جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • چاپ کتاب تصویری «همه‌ش مال جوجه باشه!» برای کودکان
  • ۱۹ اردیبهشت نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران افتتاح می‌شود
  • «احوال و آثار محمد دبیر سیاقی» به نمایشگاه کتاب خواهد آمد
  • تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»