Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@15:52:26 GMT

حذف ارز دولتی باعث کوتاه شدن دست مفسدان اقتصادی می شود

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۳۳۳۵

حذف ارز دولتی باعث کوتاه شدن دست مفسدان اقتصادی می شود

به گزارش ایرنا، کورش عیوضی روز جمعه درحاشیه میزخدمت در جمع مردم ضمن تشکر از حضور مسوولین شهرستان در همراهی و برگزاری میز خدمت گفت: ازدهه نود به بعد اقتصادکشور در اثر تحریم‌های استکبارجهانی، دچارمصائب

و مشکلاتی شدکه به دلیل نداشتن برنامه منسجم متاسفانه دولت گذشته اقدام به خلق وچاپ پول کرده که نتیجه این اقدام،تورم افسارگسیخته ای بود که روزبه روزسفره معیشت خانواده ها را تحت تاثیر خود قرارداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب راهکارهای مهمی را برای برون رفت اقتصاد ازاین رویه (تورم )بیان فرمودند  که نسخه اقتصاد مقاومتی و اهمیت مقوله تولید و حمایت از کالای ایرانی  از مهمترین آن‌ها است.

عیوضی یادآور شد: در دولت های گذشته مسائلی نظیر نظام بانکی، صندوق های بازنشستگی، نظام مالیاتی،موضوع یارانه ودهها خلا دیگر حل نشده باقی مانده وبه دولت سیزدهم تحمیل شد.

وی تاکیدکرد: این دولت مانیفست وراهکارهایی برای حل این مصائب در دست اقدام دارد که حذف ارز ترجیحی مهمترین اقدام بزرگی است که درحال حاضر به آن پرداخته است.

عیوضی گفت: همگان می دانیم هیچ جراحی بدون درد نیست این کالبد شکافی عظیمی که درعرصه اقتصاد به آن پرداخته این خود جهادی عظیم است وشجاعت ربیس جمهورانقلابی درعمل به وعده های انتخاباتی که به ملت داده

قابل ستایش وحمایت است.

فرماندار هلیلان خاطر نشان کرد:  در دولت سیزدهم خدمات و حماسه های بزرگی در طول کمتر از یکسال گذشته انجام داده  که اهم آن ها: کنترل کرونا و تولید و تهیه واکسن، آزاد سازی سواحل برای استفاده عموم ملت، طرح رتبه

بندی فرهنگیان، فعال شدن دیپلماسی منطقه ای و جهانی، افزایش فروش نفت علیرغم تحریم ها،نهضت ملی مسکن وسفرهای استانی است.

عیوضی  افزود: حذف ارز دولتی یعنی کوتاه کردن دست مفسدان اقتصادی از سفره مردم مستضعف، جلوگیری از چپاول بیت المال توسط رانت خواران ، توزیع عادلانه منابع و دهها مزایای دیگر که اثرات مثبت آن را قاطبه مردم لمس

خواهند کرد.

وی گفت: با توجه به  هجمه فرهنگی و رسانه ای دشمنان خارجی وحتی داخلی علیه جراحی اقتصادی توسط دولت شایسته و ضروری ست  مردم را از مزایای این تحول اقتصادی آگاه سازند  و مدافع این اقدام جهادی باشند.

فرماندار هلیلان ادامه داد:باید با مردم از درب صداقت و راستی همه چیز را بگوییم وقتی مردم که خود ملت حامی این نظام و انقلاب وبه خصوص برنامه های تیم اقتصادی دولت هستند را توجیه واقناع کنیم خود به خود وخود جوش

مردم همراهی کرده و علیرغم پمپاژ خبری رسانه های معاند وبیگانه درمایوس کردن مردم و مسولان ،وایجادشکاف بین طبقات مختلف جامعه،این طرح جهادی با همراهی و همگامی ملت،به سرانجام رسیده و شاهد این امر هستیم.

وی خاطر نشان کرد:مسوولین با حضور میدانی وتکریم ارباب رجوع بیش از قبل،انسجام خوبی درخدمت کردن وانجام وظایف ذاتی داشته وخصیصه جهادی بودن در تک تک خادمین به مردم در سطح استان درتحقق عدالت ومهار تورم 

وجود دارد.

به گزارش ایرنا، میز خدمت توسط فرماندار شهرستان هلیلان ومسولان ادارات  درمسجدصاحب الزمان(عج) شهر توحید برگزار شد.

برچسب‌ها ایلام نرخ ارز سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام نرخ ارز سرمایه گذاری ایلام نرخ ارز سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۳۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه محل درگیری و تقابل باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش استانی شوراهای اسلامی استان با گرامیداشت سالروز تأسیس نهاد شوراهای اسلامی، به تشریح جایگاه این نهاد مردمی در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و با اشاره به اینکه شوراها می‌توانند در اولویت نظام برنامه‌ریزی، تصمیم‌سازی و اجرایی قرار بگیرند، اظهار کرد: دولت سیزدهم مردمی سازی را در اولویت کارهای خود قرار داده و الزامات آن را پذیرفته است.

وی افزود: دولتی که یکی از برنامه‌های کلان خود و گفتمان غالب در کشور و جامعه را مردمی‌سازی اعلام می‌کند حتماً به الزامات این بحث توجه دارد و می‌دانیم که یکی از بخش‌های مردمی‌سازی توجه به شوراها است.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه شوراها ابتدایی‌ترین و مؤثرترین سطح ارتباط مردم با دولت و جامعه هستند، عنوان کرد: ظرفیت دولت مردمی برای تقویت امور شورایی و قالب کردن گفتمان مردمی‌سازی در جامعه، ظرفیت ویژه‌ای است که باید از آن استفاده کنیم.

عباس‌زاده تأکید کرد: تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم که جزو برنامه‌های کلان برای رفع مسائل عمده کشور است، این جهت را به ما نشان می‌دهد که اکنون مسئله اقتصادی حائز اهمیت است اما حل همین معضل جامعه هم با مشارکت مردم انجام شدنی است.

وی با تأکید بر اینکه شعار سال هم ظرفیت دیگری برای توجه دادن به امر شورایی است، تصریح کرد: اگر قرار است بسیج مشارکت مردم و ظرفیت آنان پای کار همه برنامه‌های کلان کشور به ویژه بحث جهش تولید بیاید، اینجا هم شوراها نماد مردمی بودن و مشارکت مردم هستند.

معاون استاندار خراسان جنوبی در ادامه به خدمات ارزنده و قابل توجه نظام در روستاها اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۹۰۴ روستا در خراسان جنوبی دارای شورای اسلامی هستند اما با وجود فراهم بودن زیرساخت‌ها، مردم از روستاها مهاجرت کردند.

وی متذکر شد: برای مهاجرت معکوس جمعیت به روستاها و ماندگاری آنان هم دولت و هم شوراهای اسلامی به عنوان نخبگان و معتمدین مردم باید باید برنامه داشته باشند و روستاها را به مرکز تولید و رونق اقتصادی تبدیل کنند اما اکنون این رویکرد در شوراها نیست.

عباس‌زاده از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه شوراها محل درگیری و تقابل باشند.

وی در ادامه پاسداری از حرمت جایگاه شوراها را از رسالت‌های اعضای شوراها دانست و افزود: در قانون حد و حریم برای شورا و دخالت در امور اجرایی و جاری روستاها و شهرها لحاظ شده اما متأسفانه این تقابل و درگیری‌ها در شوراها حتی در برخی روستای کم جمعیت تبدیل به معضل شده است.

معاون استاندار خراسان جنوبی همچنین به اقدامات خوب در حوزه شوراها و تعامل بین دهیاری‌ها و شهرداری‌ها اشاره کرد و افزود: در خراسان جنوبی در مقایسه با سایر استان‌های کشور کمترین تخلفات، سو استفاده و نابسامانی را در وضعیت شوراها داریم.

وی از شوراهای اسلامی روستاها و شهرها برای پیگیری دلسوزانه امور مردم قدردانی کرد و گفت: اتفاقات بسیار خوبی در بخش سرمایه‌گذاری در شوراهای اسلامی روستاها و شهرها در حال تحقق است که این می‌تواند برای تأمین درآمد پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و رفع نیازهای اساسی مردم در این مناطق مفید باشد و رویکرد دولت نیز همین است.

عباس‌زاده با ذکر این نکته که اقدامات سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها نسبت به دوران گذشته خیلی متفاوت شده، تصریح کرد: اکنون حدود ۶۰ درصد بودجه‌های شهرداری که مصوب می‌کنیم با مجوز دولت در قانون بودجه تأمین می‌شود که رقم قابل توجهی است.

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: طی دو سال اخیر ۶۱ دستگاه ماشین‌آلات شهری به شهرداری‌های استان خراسان جنوبی تخصیص یافته که اگر همین روند ادامه یابد در پایان دولت سیزدهم از نظر نسبی شهرداری‌های استان در حوزه ماشین‌آلات به خودکفایی می‌رسند.

کد خبر 748877

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران