Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: حذف ارز ترجیحی باید بسترساز شناسایی قاچاق و فساد اقتصادی باشد تا گشایش اقتصادی در زندگی مردم رقم بخورد. - اخبار استانها -

ولی اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیلاظهار داشت: امر مبارزه با قاچاق کالاهای اساسی به عنوان یک امر ضروری و اجتناب‌پذیر مد نظر قرار گرفته که گام مهمی برای کاهش فساد و رانت خواهد داشت و در این زمینه حذف ارز ترجیحی به صورت کارشناسانه در حال اجراست و باید به صورت تدریجی باشد تا آسیبی به معیشت مردم وارد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: حذف ارز ترجیحی باید بسترساز شناسایی قاچاق و فساد اقتصادی باشد تا گشایش اقتصادی در زندگی مردم رقم بخورد و در این زمینه عدالت‌محوری در پرداخت‌ها و تامین امنیت شغلی در سطح کشور محقق شود تا رضایت زندگی و برخورداری مردم از امنیت و رفاه اجتماعی رقم بخورد که این موضوع توجه به شاخص‌های مهم و اساسی را محرز کرده است.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: حمایت از کارفرمایان و امنیت سرمایه‌گذاری و اعطای تسهیلات ویژه جزو برنامه‌های اساسی و مهم برای ماست که در این زمینه پیگیری‌های لازم برای بهبود شرایط اقتصادی و محرومیت‌زدایی مبنای کار قرار گرفته است که بسیار مهم و حائز اهمیت است.

اسماعیلی افزود: تخصیص اعتبارات محرومیت‌زدایی و توسعه پروژه‌های آموزشی نیز از اهم مواردی است که به همین منظور یک هزار میلیارد ریال برای رفع محرومیت و بسترسازی توسعه و اشتغال در دستور کار قرار گرفته و 40 میلیارد تومان برای محرومیت‌زدایی در نظر گرفته شده است.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه یادآور شد: 42 میلیارد تومان برای آبرسانی به بخش موران در نظر گرفته و مدیریت تنش آبی کشور در نظر گرفته شده است.

استاندار اردبیل: برنامه‌های اساسی برای جلوگیری از تحمیل هزینه و خروج ارز از داخل کشور اجرا می‌شودورود هر میزان ارز به کشور معاف از مالیات استاصلاح ارز ترجیحی نیازمند جهاد تبیین است / بسیجیان سربازان این جهاد هستند

وی بیان کرد: 42 طرح عمرانی در قالب طرح هادی روستایی بهره‌برداری شده و با پیگیری‌های به عمل آمده پروژه چهاربانده مشگین‌شهر - اهر نیر شروع شده است.

انتهای پیام/144/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس حذف ارز ترجیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۳۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده

به گزارش «نماینده»،محمدرضا پورابراهیمی در پاسخ به اینکه چرا سهام شرکت‌هایی مانند خودروسازی‌ها با وجود گران شدن قیمت محصولات تولیدی آن‌ها، رشد نمی‌یابد، گفت: برخی از شرکت‌ها زیان انباشته سنگینی دارند و هرچه که سود نیز کنند، تازه بخشی از زیان آن‌ها کاهش می‌یابد و با این سود شرکت به درجه مطلوبی نمی‌رسند، مانند فردی که به درآمد مناسبی می‌رسد اما تازه باید بدهی‌های قبلی خود را پرداخت کند، البته این افزایش قیمت می‌تواند به عنوان یک خبر مثبت باشد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت صنعت خودرو، بیان کرد: اولین نکته این است که بهای تمام شده تولید اقلام مصرفی در کشور ما بالاتر از متوسط قیمت تولید در کشورهای پیشرفته و متوسط است؛ به طور مثال اگر قیمت تولید هر تن آهن در ایران یک عدد مشخص باشد در سایر کشورها این عدد کمتر است.

وی در تشریح دلایل افزایش بهای تمام شده تولید، اضافه کرد: دانش فنی و تکنولوژی پایین در بخشی از صنایع و ارزان بودن قیمت حامل‌های انرژی که انگیزه‌ای برای بهبود این وضعیت ایجاد نمی‌کند و سوء مدیریت موجب شده بالا بودن بهای تمام شده تولید شده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: نکته دوم این است که ما نمی‌توانیم با سیاست دستوری قیمت‌ها را مدیریت کنیم، این سیاست موجب شده که یک قیمت بازار و یک قیمت کارخانه ایجاد شود این تفاوت قیمت به جیب دلالان می‌رود و سهمی از آن نصیب مردم نمی‌شود، عملا مردم در حال حاضر با قیمت‌های بازار خرید و فروش می‌کنند که پیشنهاد ما این بود که با سازوکار بازار سرمایه می‌توان کشف قیمت انجام داد تا با این روش قیمت بالا شکسته و کاهش یابد در واقع زمانیکه خودرو در حجم سنگین در قیمت بالا عرضه شود، قیمت خود به خود پایین می‌آید.

وی در ادامه توضیح داد: به جای اینکه ما قیمت را پایین نگه داریم که به واسطه این وضعیت تقاضا افزایش یابد، در قیمت بالا حجم زیاد عرضه شود تا قیمت به تدریج کاهش یابد، روش رسیدن ما به قیمت‌های پایین این نیست که دستوری قیمت را پایین نگه داریم باید قیمت بازاری را از بالا با عرضه سنگین و ایجاد مزیت‌هایی در کیفیت خودروها مهار قیمتی کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سیاست دولت در دو قیمتی کردن تحریک تقاضا است، ادامه داد: این سیاست موجب شده که فردی که به خودرو نیز نیاز ندارد، به منظور کسب سود برای خرید خودرو ثبت‌نام کند این در حالی است که در هیچ کشوری این گونه عمل نمی‌کنند.

وی همچنین به تصویب پایه‌های مالیاتی و سوداگری و ابلاغ آن ظرف ماه‌های آینده اشاره کرد و افزود: باید سوداگری در بازار خودرو حذف کرد تا تقاضا در بازار واقعی شود.

پورابراهیمی درباره واردات خودرو نیز بیان کرد: واردات خودرو باید انجام شود تا شرکت‌های داخلی با خارجی رقابت کنند، در بلندمدت نیز از طریق سرمایه‌گذاری مشترک به تولید خودرو با بهای تمام شده پایین و باکیفیت که صادراتی نیز باشد، برسند؛ زمانی می‌توانیم ادعا کنیم که خودروی باکیفیت تولید می‌کنیم که سایر کشورها این خودرو را خریداری کند، این مهم زمانی اتفاق می‌افتد که انرژی، فولاد و... در کنار سرمایه گذاری که دانش فنی دارد، لحاظ شود.

دیگر خبرها

  • سطح تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی