Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اتحادیه ناشران و توزیع کنندگان قطری گفت: ما به دنبال تعامل ناشران ایرانی و قطری برای ترجمه کتاب و تبادل علمی و فرهنگی هستیم. هدف اصلی ما نیز در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران ایجاد همین راه ارتباطی برای معرفی کتاب‌ها و شناخت کتاب‌های ایرانی است.

به گزارش خبرگزاری برنا، ریاض احمدمحمد صالح مدیر اتحادیه ناشران و توزیع کنندگان قطری اظهار داشت: فرصت مشارکت و حضور کشور قطر و ناشران قطری در سی‌وسومین نمایشگاه حضوری بین‌المللی کتاب تهران پس از شیوع کرونا، فرصتی ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه که آغاز نمایشگاه متوجه آن شدیم، این است که تعداد بسیار زیادی از ناشران ایرانی در نمایشگاه شرکت کرده‌اند و این اتفاق بسیار مثبتی برای برقراری ارتباط دوباره با آن‌هاست.

مدیر اتحادیه ناشران و توزیع‌کنندگان کتاب قطر افزود: حضور ما در این نمایشگاه مهم است، چرا که این حضور پس از توقف دوساله به دلیل شیوع ویروس کرونا اتفاق افتاده و همچنین این حضور فرصتی برای معرفی ناشران موجود در کشور قطر است. ما در کشور قطر تقریباً ۱۵ ناشر و توزیع‌کننده کتاب داریم که با ۵ نشر از این تعداد انتشارات در نمایشگاه کتاب تهران حاضر شده‌ایم.وی ادامه داد: انتشارات «دارنبجه» ناشر تخصصی کودک و نوجوان، انتشارات «جامعه قطر» ناشر تخصصی کتاب‌های علمی، انتشارات «احمدبن خلیفه» ناشر عمومی و انتشارات «روزه» و انتشارات «وتد» نیز ناشران کتاب‌های عمومی اعم از رمان، تاریخ و فرهنگ کشور قطر است.

احمدمحمد صالح بیان کرد: ما به دنبال تعامل ناشران ایرانی و قطری برای ترجمه کتاب و تبادل علمی و فرهنگی هستیم. هدف اصلی ما نیز در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران ایجاد همین راه ارتباطی برای معرفی کتاب‌ها و شناخت کتاب‌های ایرانی است.

وی همچنین تصریح کرد: در خلال برگزاری نمایشگاه، به ناشران ایرانی سر خواهیم زد و البته نشرهای قطری را معرفی می‌کنیم تا شناخته بشویم. قطعاً کتاب‌های متناسب با هویت فرهنگ قطری در میان انتشارات ایرانی برای ترجمه پیدا می‌کنیم و ناشران ایرانی نیز کتاب‌هایی از انتشارات قطری، متناسب با فرهنگ ایرانی را نیز خواهند شناخت.

مدیر اتحادیه ناشران و توزیعکنندگان قطری درباره حضور ناشران و مسئولان برگزارکننده نمایشگاه کتاب افزود: تعداد بالای ناشران ایرانی اعجاب‌برانگیز است و از استقبال بالای ناشران بسیار شگفت‌زده شدیم، همچنین تسهیل در انجام کارهای نمایشگاه توسط مسئولان برگزار کننده نمایشگاه قابل تقدیر است.

وی ادامه داد: استقبال ملت ایران با وجود اولین روز برگزاری نمایشگاه کتاب بسیار قابل توجه بود. بعضی از شهروندان ایرانی در ساعات اولیه به بازدید از غرفه ما که می‌آمدند، مشتاق خریداری کتاب‌های قرار داده شده در نمایشگاه بودند، با وجود اینکه حتی زبان عربی نمی‌دانستند. این امر نشان‌دهنده بیداری جامعه ایرانی نسبت به منطقه است و همین موضوع ما را برای مشارکت در نمایشگاه کتاب تهران برانگیخته می‌کند.

احمدمحمد صالح درباره فرهنگ و مردم ایران افزود:  مردم ایران مردمی باشکوه هستند. در عین حال که همسایه و برادر هستیم، ارتباطات فرهنگی مشترکی نیز داریم و فرهنگ‌شان برای نه‌تنها فرهنگ غریبه‌ای نیست بلکه به ما شبیه نیز هست. تعامل، ارتباط‌گیری و فرهنگ ملت ایران بسیار غنی است و احساس امنیت فوق‌العاده‌ای نسبت ملت و کشور ایران داریم.

وی در پایان عنوان کرد: وقتی لباس عربی پوشیدیم؛ از زمانی که در هتل بودیم تا وقتی که به نمایشگاه رسیدیم دائما مردم عادی درحال خوش آمدگویی به ما بودند و این نشان از مهمان‌نوازی ایرانی‌هاست و مهمان‌نوازی نیز نشان از فرهنگ تعامل مثبت هر ملت است.

سی‌و‌سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از بیست‌ویکم آغاز شده و تا سی‌ویکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir  ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام //

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران رمان علمی و فرهنگی معرفی کتاب نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران ناشران ایرانی کشور قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۴۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ اردیبهشت؛ آخرین مهلت آماده‌سازی پنل مجازی‌ نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب

ناشران برای حضور در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا ۱۸ اردیبهشت ماه فرصت دارند نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌، ویرایش قیمت کتاب‌ها و تعداد کتاب‌های موجود خود اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ناشران برای حضور در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا ۱۸ اردیبهشت ماه فرصت دارند با مراجعه به سامانه book.icfi.ir نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌، ویرایش قیمت کتاب‌ها، تعداد کتاب‌های موجود، آماده‌سازی پنل پست کتاب و… خود اقدام کنند.

همچنین ناشران می‌توانند شماره تماس‌های مورد نیاز خریداران کتاب برای دریافت مشاوره یا برقراری ارتباط را در بخش تنظیمات پنل کاربری خود قرار دهند.

ناشران برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با مرکز پاسخگویی بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به شماره ۰۲۱۹۱۰۰۹۸۹۸ تماس بگیرند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه امسال در محل مصلای امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

کد خبر 750349

دیگر خبرها

  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • ۱۸ اردیبهشت؛ آخرین مهلت آماده‌سازی پنل مجازی‌ نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب
  • افزایش فضای نمایشگاهی و تعداد ناشران در نمایشگاه کتاب
  • شمارش معکوس آغاز نمایشگاه کتاب تهران و درگذشت پل آستر
  • تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز شد
  • آغاز تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه کتاب
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • ۳ رمان نوجوان تألیفی پیشنهاد خرید هادی خورشاهیان از نمایشگاه
  • نشر صاد با ۱۹۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید