Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: قطر به عنوان حلقه اتصال دیپلماسی بین ایران و سایر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس ایفای نقش می‌کند.

حسن هانی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی ایران اکونومیست، با اشاره به سیاست تعاملی و فعال شدن دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در قبال کشورهای منطقه، گفت: سیاست خارجی دولت سیزدهم مبتنی بر ایجاد همگرایی با کشورهای منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس جمهور کشورمان در ابتدای ریاست جمهوری خود، صریحا اعلام کرد که دولت سیزدهم آماده تعامل با همه کشورهای منطقه به ویژه کشورهای حوزه خلیج فارس است و از همان زمان همکاری بین دولت سیزدهم و برخی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس شکل گرفت.

این کارشناس مسائل غرب آسیا اضافه کرد: قطر یکی از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس است که در طول چهار دهه گذشته و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی روابط مناسبی بر اساس احترام متقابل با جمهوری اسلامی ایران داشته و به عنوان حلقه اتصال بین ایران و سایر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس ایفای نقش کرده است.

وی افزود: کشور قطر چه در دوره امیر سابق قطر، شیخ حمد آل ثانی و چه در دوره فرزند ایشان شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، همواره روابط بسیار متعادل و رو به رشدی بوده است. اخیراً شیخ تمیم بن حمد آل ثانی تمایل خود را برای ایجاد رابطه بین ایران و سایر کشورها و تقویت این رابطه و همچنین حل مشکلات مربوط به مذاکرات ایران و کشورهای ۱+۴ در وین، اعلام آمادگی کرده است. سفر تمیم بن حمد آل ثانی به تهران هم در این راستا قرار دارد.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با تأکید بر اینکه قطر بارها در مسأله برجام نقش مثبتی ایفا کرده است، گفت: ولی با توجه به اینکه الان جنگ یمن و عربستان در حال کاهش است و عربستان هم اعلام آتش‌بس کرده است، به نظر می‌رسد قطر می‌تواند در حوزه همکاری بین ایران و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و برجام و نزدیک کردن دیدگاه ایران با برخی کشورهای اروپایی و آمریکا می‌تواند بخشی از دستاوردهای سفر آقای شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر به تهران باشد.

هانی‌زاده در پایان با بیان اینکه نقش قطر در حل بحران‌های منطقه‌ای بسیار سازنده است، خاطرنشان کرد: قطر می‌تواند نقش کاملا متعادلی به عنوان یک چکش تعادل در روابط ایران و شورای همکاری خلیج فارس تلقی شود. 

وی تاکید کرد: همکاری های دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم، نشان از بازگشایی گره‌های اقتصادی موجود دارد و اینکه دولت در تلاش است تا همکاری های اقتصادی با کشورهای منطقه را افزایش دهد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: برجام ، قطر ، سید ابراهیم رییسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: برجام قطر سید ابراهیم رییسی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس شورای همکاری خلیج فارس تمیم بن حمد آل ثانی کشورهای منطقه دولت سیزدهم بین ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۵۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزایر ایرانی به سمت مسکونی شدن خواهند رفت

معاون نیروی دریایی سپاه از جدیت در طرح مسکونی‌سازی برخی از جزایر ایرانی در خلیج فارس خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سردار احمد راستی امروز در اختتامیه اولین جشنواره ملی خلیج فارس با اشاره به حماسه مردمان جنوب در اخراج پرتغالی‌ها از خلیج فارس، اظهار داشت: در آن زمان هم ملت استکبارستیز به مقابله با امپریالیسم جهانی پرداخت و پرتغالی‌ها که بزرگترین نیروی دریایی جهان را در اختیار داشتند از جزیره هرمز و خلیج فارس بیرون انداختند. 

وی با تاکید بر اینکه این حماسه مایه افتخار و مباهات ایرانیان است، افزود: روز خلیج فارس در واقع یادآور مجاهدت فراموش نشدنی در راستای صیانت از تمامیت ارضی و عزت ملی بود و در حال حاضر نیز ایران اسلامی به برکت خون شهدا در اوج اقتدار ملی قرار دارد به نحوی که عناصر فرامنطقه‌ای یارای عرضه اندام در برابر ما را ندارند.

معاون دانش و پژوهش نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلام، گفت: خوشبختانه در حال حاضر اشراف اطلاعاتی جامعی در هوا، سطح و زیر سطح در خلیج فارس داریم و با افزایش توان و قدرت نظامی زمان گردن کشی در برابر ملت ایران تمام شده است. 

وی با اشاره به شکست‌های ائتلاف‌های تشکیل شده در خلیج فارس تصریح کرد: خلیج فارس منطقه دوستی و برادری است و اجازه نمی‌دهیم کانون انرژی جهان جایی برای عرضه اندام برخی کشورهای بیگانه باشد. 

راستیبا تاکید بر آهنیت خلیج فارس برای مردم منطقه، گفت: خلیج فارس حدود 90 جزیره دارد که 34 جزیره ایرانی و متعلق به ایران اسلامی هستند و طرح و برنامه‌های مهمی برای مسکونی‌سازی برخی از این جزایر در دستور کار قرار دارد. 

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • کاریکاتور/ خلیج فارس بخشی‌ از هویت تاریخی و فرهنگی ایران
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • ظریف: اسرائیلی‌ها به آمریکایی‌ها هم لگد زدند | اسرائیل به هیچ کس رحم نکرد | آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد
  • طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • خلیج‌فارس تاریخ سربلند ملت ایران است
  • خلیج‌فارس؛ نامی به بلندای تاریخ و شکوه ایران است
  • نام استقلال در لیگ قهرمانان آسیا عوض می‌شود!
  • جزایر ایرانی به سمت مسکونی شدن خواهند رفت