Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@13:06:37 GMT

در آمد فروش بازی‌های رایانه‌ای با نفت برابر خواهد بود

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۵۵۷۷

در آمد فروش بازی‌های رایانه‌ای با نفت برابر خواهد بود

حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب داستانی بنیسی، تولیدکننده مجموعه بازی‌های رایانه‌ای عملیات انهدام، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به شعار سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» گفت: از چندجنبه می‌توانیم به تحقق این شعار در حوزه بازی‌های دیجیتال کمک کنیم؛ تولید و توزیع بازی‌های دیجیتال، در حوزه دانش بنیان حساب می‌شود؛ دانش بنیان به این معنا است که یک شرکت اقدامی را بر اساس علوم جدید و با سبک و روش‌های جدید درآمدزایی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بازی‌های رایانه‌ای در ایران سابقه بیست ساله دارد، اما به دلیل آنکه هیچ بخشی از این حوزه به صورت کامل انجام و محقق نشده است، هر فردی که آن را انجام دهد و به پیش براند، توانسته است کار نوینی را به ثبت برساند؛ اقدامی که درآمدزا و اقتصاد آفرین است و در نهایت می‌توان نامش را دانش بنیان گذاشت.

تولیدکننده مجموعه بازی‌های رایانه‌ای عملیات انهدام گفت: صنعت بازی‌های رایانه‌ای، یک کار بینارشته ای و فرارشته ای است؛ بنابراین برای تولید یک بازی نیازمند بازینامه نویس، داستان نویس، طراح گرافیک، طراح هوش مصنوعی، کارشناس توزیع بازار و در نهایت بسترهای تبلیغی است. برای تولید یک بازی تعداد زیادی افراد دور یکدیگر جمع می‌شوند تا کار را به نتیجه برسانند.

بازی‌های رایانه‌ای به شدت می‌تواند اشتغال‌آفرین باشد

وی افزود: صنعت بازی‌های رایانه‌ای این پتانسیل را دارد که اگر مورد توجه قرار بگیرد، به شدت می‌تواند اشتغال ایجاد کرده و بسترهای اشتغالزایی را فراهم کند. برای مثال یک پنجم رشته‌های علوم انسانی، بحث بازی سازی است که افراد به صورت مستقیم یا غیرمستقیم گرد هم می آیند و در رشته‌های متنوع مشغول به کار می‌شوند. حوزه بازی‌های رایانه‌ای از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است، تا جایی که می‌توان به جرأت گفت که ظرفیتش به اندازه فروش نفت است، مشروط بر آنکه مورد توجه و حمایت قرار بگیرد.

حجت الاسلام بنیسی ادامه داد: حوزه بازی سازی نیازمند یک زیست بوم ۱۵ گانه است که اگر همه بخش‌های آن به درستی ایجاد و پایه گذاری شود و هر کسی در جایگاه خود به وظایفش عمل کند، می‌توان از ظرفیت‌های آن به درستی بهره برداری کرد. تولید یک بازی نیازمند هزینه بسیار است و بازیساز برای تولید آن دچار مشکلات بسیاری است. اگر این زیست بوم ایجاد شود، حوزه بازی‌های رایانه‌ای می‌تواند به اندازه فروش نفت، درآمد داشته باشد.

تولیدکننده مجموعه بازی‌های رایانه‌ای عملیات انهدام گفت: زیست بوم به این معناست که ما از نبود برخی موارد برای تولیدات اذیت می‌شویم؛ برای مثال به بازیساز گفته می‌شود که همه امور و مشکلات را برعهده بگیر و به پیش برو و ما تنها برائت کف می زنیم و تشویقت می‌کنیم. این موضوع مبنی بر اینکه هر یک نفر هر اندازه هم قوی باشد، نمی‌تواند ۱۰۰ درصد کارها را انجام دهد.

بسترهای لازم برای صنعت گیم هنوز تعریف نشده است

وی افزود: مهم‌ترین معضلی که در حوزه بازی‌های رایانه‌ای با آن روبرو هستیم این است که بسترهای این‌حوزه هنوز تعریف نشده است. به این معنی که بازیساز با هزاران مشکل و دریافت وام و قرض بازی را می‌سازد و پس از پایان بازی نمی‌داند که آیا بسترهای توزیع بازی برایش فراهم شده است یا خیر. بنظر می‌رسد باید بسترها برای بازیساز فراهم شود و در کنار آن فرهنگ مناسبی میان مردم ایجاد شود که بازی را بخرند.

حجت الاسلام بنیسی گفت: زمینه اجرایی تولید تا فروش بازی باید برای بازیساز فراهم شود. برای مثال ما حتی نمی‌توانیم به زمینه اجرایی کافه بازار حساب کنیم؛ چراکه کافه بازار تنها یک نرم افزار است که بنا به گفته خودشان، نرم افزار ۳۶۰ هزار بازی را دارند و با این اوصاف بهترین بازی حتی در سطح کال آف دیوتی موبایل هم ساخته شود، این بازی دیده نمی‌شود. به نظر می‌رسد کافه بازار هم یک بستر جزئی است و ما بازیسازان نیازمند بسترهای قوی‌تری در این صنعت هستیم.

بازی‌های دیجیتال باید در سبد هزینه خانواده‌ها حساب شود

تولیدکننده مجموعه بازی‌های رایانه‌ای عملیات انهدام در پایان گفت: به نظر می‌رسد باید بسترهای انتشار و فروش بازی‌های رایانه‌ای فراهم و فرهنگ خرید بازی در میان مردم تقویت شود، به این معنا که مردم برای خرید بازی‌های رایانه‌ای هزینه کنند و بازی‌های دیجیتالی را در سبد هزینه خانواده به حساب بیاورند؛ البته این دو موضوع نیازمند قوانینی است که متأسفانه از چنین قوانینی برخوردار نیستیم. برخی از مسئولان اهمیت خاصی به این حوزه نمی‌دهند و این حوزه کاملاً رها شده است.

کد خبر 5487165 زینب رازدشت تازکند

منبع: مهر

کلیدواژه: بازی های رایانه ای بنیاد ملی بازی های رایانه ای سی وسومین نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه کتاب تهران کتاب و کتابخوانی معرفی کتاب نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بنیاد ملی بازی های رایانه ای نهاد کتابخانه های عمومی کشور علی رمضانی کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تازه های نشر نقد کتاب کتاب کودک و نوجوان حوزه بازی برای تولید دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۵۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟

پژوهشگران حوزه امنیت سایبری نسبت به روش جدید باج‌افزار‌ها برای ورود به سیستم‌های رایانه‌ای و قفل کردن فایل‌ها هشدار دادند.

به گزارش آنا؛ همه ما کم‌وبیش از خطرات بارگیری (دانلود) فایل‌های ناشناخته در اینترنت آگاه هستیم؛ اما خوب است بدانیم که بارگذاری (آپلود) فایل‌ها نیز می‌تواند منجر به مشکل شود. هنگام به اشتراک‌گذاری فایل‌ها به صورت آنلاین مراقب باشید، زیرا ممکن است به رایانه شما آسیب برساند یا اطلاعات شخصی شما را در معرض خطر قرار دهد.

مرورگر‌های وب امروزی بسیار قدرتمندتر از نسل‌های قبلی مرورگر‌ها هستند. آن‌ها می‌توانند داده‌ها را هم در مرورگر و هم در محل ذخیره فایل در رایانه دستکاری کنند. قابلیت‌های مختلف در اینترنت و رایانه مانند ارسال و دریافت ایمیل، گوش دادن به موسیقی یا تماشای فیلم در عین آسان کردن کار‌ها برای کاربران، متأسفانه راه سوءاستفاده هکر‌ها از مرورگر‌ها را نیز هموار کرده است تا با فریب کاربران از طریق باج‌افزار‌ها وارد فایل‌های شما شوند و آن‌ها را قفل کنند. چنین اتفاقی به سادگی و در زمانی که سرگرم کار‌های معمول و آنلاین هستید می‌افتد.

نویسنده مقاله حاضر می‌گوید: «من یک دانشمند کامپیوتر هستم که در مورد امنیت سایبری مطالعه می‌کنم. من و همکارانم نشان داده‌ایم که چگونه هکر‌ها می‌توانند از طریق رابط برنامه‌نویسی به فایل‌های رایانه شما دسترسی پیدا کنند و به کمک برنامه‌های کاربردی وب در مرورگر‌های مدرن به فایل‌های سیستم شما برسند. این تهدید بیشتر متوجه مرورگر‌های گوگل کروم و مایکروسافت ِاج (Microsoft Edge) است و در مورد مرورگر‌های سافاری (برای اپل) یا موزیلا فایرفاکس صدق نمی‌کند. ۶۵ درصد از استفادۀ مرورگر‌ها به کروم اختصاص دارد و اِج نیز سهم ۵ درصدی دارد. تا آنجا که من می‌دانم، تاکنون گزارشی مبنی بر استفاده هکر‌ها از این دو مرورگر ثبت نشده است.»

باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟

مرورگر‌های امروزی هر کدام تقریباً یک سیستم عامل هستند. آن‌ها می‌توانند برنامه‌های نرم افزاری را اجرا کنند و فایل‌ها را رمزگذاری کنند. این قابلیت‌ها، همراه با دسترسی مرورگر به فایل‌های رایانه میزبان (از جمله فایل‌های موجود در فضای ابری، پوشه‌های مشترک و درایو‌های خارجی) از طریق دسترسی به فایل سیستم (File System Access API) فرصت جدیدی را برای باج‌افزار ایجاد می‌کند.

تصور کنید می‌خواهید عکس‌ها را روی یک ابزار آنلاین به صورت رایگان ویرایش کنید. هنگامی که عکس‌ها را برای ویرایش آپلود می‌کنید، هر هکری که ابزار ویرایش را کنترل می‌کند می‌تواند از طریق مرورگر به فایل‌های موجود در رایانه شما دسترسی داشته باشد. هکر‌ها به پوشه‌ای که از آن آپلود می‌کنید و همه زیرپوشه‌ها دسترسی پیدا می‌کنند. سپس هکر‌ها می‌توانند فایل‌های موجود در سیستم فایل شما را رمزگذاری و قفل کنند و برای رمزگشایی و باز کردن آن‌ها باج بگیرند.

باج افزار یک مشکل رو به رشد است. در سال ۲۰۲۳، سازمان‌ها بیش از ۱.۱ میلیارد دلار باج به نرم‌افزار‌های مهاجمان پرداخت کردند و در هر ثانیه ۱۹ حمله باج افزاری سازمان‌ها را هدف قرار دادند. افراد و سازمان‌ها، شرکت‌های بزرگ و جهانی، بانک‌ها، ارائه‌دهندگان خدمات ابری، اپراتورها، سرویس‌های نظارت بر تهدید، تولیدکنندگان تراشه، دولت‌ها، مراکز پزشکی و بیمارستان‌ها، شرکت‌های بیمه، مدارس، دانشگاه‌ها و حتی ادارات پلیس در رده قربانیان حملات باج‌افزاری هستند. امروزه باج‌افزار، رقابت تسلیحاتی شماره یک بین هکر‌ها و متخصصان امنیتی است. باج‌افزار‌های سنتی پس از اینکه هکر‌ها شما را فریب دادند تا آن را دانلود کنید، روی رایانه شما اجرا می‌شود.

دفاع جدید برای تهدید جدید

محققان دانشگاه بین‌المللی فلوریدا با همکاری گوگل نوع جدیدی از باج افزار را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند رایانه شما را از طریق مرورگر‌های وب آلوده کند. شناسایی این نوع باج‌افزار بسیار دشوار است و می‌تواند فایل‌های شما را رمزگذاری کند و تا زمانی که باج را پرداخت نکنید، آن‌ها را غیرقابل دسترس می‌کند. این باج‌افزار RøB نامیده دارد و در مرورگر اجرا می‌شود و معمولاً آنتی‌ویروس‌های سنتی نمی‌توانند آن را شناسایی کنند.

برای مقابله با این تهدید جدید، محققان سه رویکرد دفاعی را برای محافظت از رایانه پیشنهاد کرده‌اند روش اول برنامه وب را به‌طور موقت متوقف می‌کند تا فایل‌های رمزگذاری شده را شناسایی کند. رویکرد دوم، فعالیت برنامه‌های وب در رایانه را برای شناسایی الگو‌های باج افزارمانند رصد می‌کند. رویکرد سوم به کاربران در مورد خطرات اجازه دسترسی و ورود برنامه‌های کاربردی وب به فایل سیستم هشدار می‌دهد.

اگر می‌خواهید از رایانه خود محافظت کنید در مورد محل آپلود یا ذخیره فایل‌ها بیشتر احتیاط کنید. هکر‌ها می‌توانند از آپلود‌های شما برای دسترسی به رایانه شما استفاده کنند، بنابراین مراقب باشید که چه چیزی را به‌صورت آنلاین به اشتراک می‌گذارید.

این گزارش از پایگاه اینترنتی دِ کانورسیشن به فارسی برگردان شده است.

دیگر خبرها

  • ژن درمانی به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • فروش دانش‌ بنیان‌ها طی سال گذشته به ۵۳۰ هزار میلیارد تومان رسید
  • مشاوران املاک فاقد پروانه در اردبیل پلمب می شوند
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • کیس رایانه مینیاتوری + فیلم
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • برادران وارنر موفق‌ترین استودیوی سال/فروش قابل توجه۲ فیلم فانتزی
  • نحوه انتخاب چوب ترموود