Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، «فاطمه ترکمان اسدی» روز شنبه در ستاد مقابله با کرونا استان همدان، افزود: در زمینه تزریق واکسن تکمیل این فرایند برای واکسیناسیون کلی با دریافت هر سه نوبت بسیار لازم و ضروری است لذا تاکید بر تزریق هر سه نوبت به عنوان اصل مهم علمی برای ارتقای سطح ایمنی بدون افراد در مقابله با ویروس کرونا کاملا ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: به لحاظ جمعیتی(جامعه هدف برای تزریق واکسن و افراد غیرهدف کمتر از ۵ سال) ۷۷ درصد از کل جمعیت حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفری استان همدان نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کرده اند که تلاش ما زمینه سازی برای تکمیل واکسیناسیون عمومی و تشویق و ترغیب افراد به خصوص واجدین رده سنی ۵ تا ۱۲ سال برای دریافت واکسن کرونا است.

وی با اشاره به اینکه آمار مراجعه به مراکز تجمیعی واکسیناسیون در همدان کاهش قابل توجهی یافته است، افزود: در برخی از مراکز تجمیعی آمار مراجعه روزانه افراد برای واکسیناسیون به یک تا ۲ نفر کاهش یافته و به همین دلیل در شهر همدان تنها مرکز تجمیعی دارالقرآن همچنان مشغول فعالیت است که البته کار تزریق واکسن در تمامی مراکز خدمات بهداشتی انجام می شود.

ترکمان اسدی با اشاره به اینکه ۱،۵ درصد جمعیت ۱۲ تا ۱۸ سال در استان همدان نوبت سوم واکسن کرونا را دریافت کردند ، تصریح کرد: همچنین در استان همدان ۲۵.۵ درصد افراد پنج تا ۱۱ سال نوبت اول و ۱۲.۲ درصد نوبت دوم واکسن کرونا را تزریق کردند که البته آمار تزریق واکسن کرونا برای افراد در رده سنی پنج تا ۱۱ ساله به رغم فعالیت های آموزشی، فرهنگی و ارائه مشوق ها، خیلی مطلوب نیست.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: استان همدان در زمینه واکسیناسیون مادران باردار وضعیت مطلوبی دارد به نحوی که ۱۰۰ درصد یک هزار و ۱۰۰ مادر باردار این استان نوبت اول و ۹۷ درصد نیز نوبت دوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

ترکمان اسدی با اشاره به شرایط مرتبط با رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح استان همدان، گفت: آمار رعایت دستورالعمل های بهداشتی و همچنین واکسیناسیون در تمامی شهرستان های استان به غیر از فامنین بسیار خوب و منطقی است، در شهرستان فامنین ۷۲ درصد خدمات دهندگان به مردم واکسن کرونا را تزریق کرده اند در حالی‌که این آمار در شهرستان های بهار، رزن و درگزین ۱۰۰ درصد است.

به گفته وی، آمار بیماران سرپایی، میزان مراجعه به مراکز شبانه روزی و مراکز ۱۶ ساعته استان همدان کاهشی است اما هفته گذشته و با توجه به ایام تعطیلات شاهد افزایشی مقطعی در این آمار بودیم.

ترکمان اسدی اظهار داشت: میزان مراجعه به اورژانس بیمارستان ها نیز در هفته گذشته حدود ۹ درصد نسبت به هفته قبل از آن افزایش داشت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به میزان ابتلا کودکان به ویروس کرونا، افزود: حدود ۳۰ درصد تخت های عادی و ۶۳.۱ درصد تخت های بخش ویژه مراکز درمانی استان توسط اطفال مبتلا به ویروس کرونا اشغال شده است.

به گزارش ایرنا، از مجموع ۱۰ شهرستان استان همدان، پنج شهرستان «اسدآباد، بهار، ملایر، رزن و درگزین» در وضعیت آبی و مابقی در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان استان همدان ویروس کرونا واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان استان همدان ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان استان همدان ویروس کرونا واکسن کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا تزریق واکسن استان همدان ترکمان اسدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۵۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش خبرآنلاین، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در استان همدان
  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در همدان
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • برگزاری دومین رویداد جوانی در استان همدان
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد