Web Analytics Made Easy - Statcounter

منبعی در چارچوب هماهنگی شیعیان عراق اعلام کرد که این ائتلاف تصمیم دارد سفر محرمانه‌ای به نجف داشته باشد تا طرحی را برای خروج از بن بست سیاسی و تشکیل دولت جدید به مقتدی صدر ارائه کند.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از شفق نیوز، منبعی در چارچوب هماهنگی شیعیان عراق اعلام کرد: هیئتی از رهبری چارچوب هماهنگی شیعیان عراق برای دیدار با مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق به نجف سفر خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هیئت در این سفر محرمانه طرحی را درباره حل بحران سیاسی و تشکیل دولت جدید که چند ماه است به تأخیر افتاده است، مطرح خواهد کرد.

این منبع درباره زمان این سفر گفت که هنوز مشخص نیست اما هدف از این سفر تلاش برای تشکیل دولت از سوی فراکسیون جریان صدر و چارچوب هماهنگی شیعیان است.

این منبع تاریخ این سفر را اعلام نکرد اما تأکید کرد که هدف از این سفر تشکیل دولت از سوی فراکسیون جریان صدر و چارچوب هماهنگی شیعیان عراق است.

چارچوب هماهنگی شیعیان عراق اخیرا طرح سیاسی متشکل از ۹ بند را اعلام کرد.

مقتدی صدر دو طرح را برای تشکیل دولت ارائه کرد. یکی از آن‌ها شکست خورد و دیگری سوم مه به نمایندگان مستقل ارائه شد. در این طرح ۱۵ روز به آن‌ها مهلت داده شده بود تا دولت را با همکاری هم‌پیمانان تشکیل دهد.

درحال حاضر اختلافاتی میان دو قطب شیعه یعنی جریان صدر که پیروز انتخابات پارلمانی اخیر است و چارچوب هماهنگی شیعیان وجود دارد. جریان مقتدی صدر بر تشکیل دولت اکثریت بدون مشارکت نوری مالکی، رئیس ائتلاف دولت قانون تأکید دارد و رهبران چارچوب هماهنگی شیعیان عراق با این مسئله مخالفند. انتخابات پارلمانی عراق دهم اکتبر برگزار شد اما هنوز دولت تشکیل نشده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: عراق ، مقتدی صدر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: عراق مقتدی صدر چارچوب هماهنگی شیعیان عراق تشکیل دولت جریان صدر مقتدی صدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۶۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه

یک پزشک فلسطینی-انگلیسی تأکید کرد هدف از منع ورود وی به اروپا این است که جلوی شهادت دادن وی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه را بگیرند.

به گزارش مشرق، غسان ابوسته، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در سازمان پزشکان بدون مرز کار می‌کند و شاهد جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بوده است، گفت: دلیل اصلی منع ورودم به اروپا این است که جلوی شهادت دادنم درباره جنایت‌های جنگی رژیم اشغالگر در مقابل دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه را بگیرند.

وی در مصاحبه با المیادین گفت: دیوان لاهه در معرض فشارهای سیاسی از سوی دولت و کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی قرار دارد که حامی جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم غزه هستند. یک تصمیم سیاسی از سوی دولت‌های اروپایی با هدف ساکت کردن شاهدان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه وجود دارد. رژیم اشغالگر نیز تصمیم گرفته تا تمام شاهدان باقیمانده در نوار غزه یا در داخل بازداشتگاه‌ها را به قتل برساند.

وی به وجود یک کمپین هماهنگ بین رژیم صهیونیستی و اروپا با هدف ممانعت از رفتن شاهدان عینی به دادگاه‌های بین‌المللی برای محاکمه کردن رژیم اشغالگر اشاره کرد.

ابوسته گفت: مقامات فرانسوی مرا در فرودگاه شارل دوگل متوقف کرده و به من گفتند که نمی‌توانم به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت یک سال وارد شوم و این مساله با درخواست دولت آلمان است. دولت فرانسه نمی‌خواهد این ممنوعیت را نقض کند.

ابوسته گفت: من قبلا نیز از ورود به آلمان منع شدم. در آن زمان به من گفتند که ممنوعیت ورود به آلمان تنها در ماه آوریل و به خاطر «کنفرانس فلسطین» است که برلین قصد ممانعت از برگزاری آن را دارد اما شنبه در فرودگاه شارل دوگل فرانسه مشخص شد که نمی‌توانم وارد بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا شوم.

تلاش‌ها برای ممانعت از شهادت دادن ابوسته در پی آن صورت می‌گیرد که وی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری حاضر شد.

وی بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده است از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه بین کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه حقوق بشر در اراضی فلسطینی نیز درباره این اتفاق گفت: من به عنوان یک اروپایی از دکتر ابوسته به دلیل تصمیم آلمان که به سطح جدیدی از دفاع از نسل کشی رسیده است، عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: من از آلمان می‌خواهم تصمیم خود را درباره دکتر ابوسته کنار بگذارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • جنجال هوخشتره و چاپ پول؛ شاخص محرمانه تورم را چه عددی حساب کرد؟
  • کالابرگ فجرانه سوم تا ۲۱ اردیبهشت ادامه دارد
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد
  • کانون موسیقی نواحی تشکیل می‌شود/ معرفی مدیر هماهنگی
  • وزیر کشور: ری، دماوند و فیروزکوه به استان‌های تهران شرقی و غربی ملحق نخواهند شد
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی