Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سید جابر کریمی،در حال حاضر مشکلی برای تامین نیازهای اساسی خانواده ها از قبیل روغن نداریم‌ و حسب دستور استاندار 2000 تن روغن خوراکی از انبارهای شرکت‌ کشت‌ و صنعت شمال خارج شد و در حال بارگیری جهت عرضه در فروشگاه های استان می باشد. ‎

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان ساری، سید جابر کریمی، مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه حسب سیاست دولت مبنی بر حذف ارز ترجیحی و ایجاد آرامش روانی ، ثبات در بازار و حذف رانت از برخی واحدهای بزرگ‌ این طرح مهم اقتصادی اجرایی شده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مشکلی برای تامین نیازهای اساسی خانواده ها از قبیل روغن نداریم‌ و حسب دستور استاندار 2000 تن روغن خوراکی از انبارهای شرکت‌ کشت‌ و صنعت شمال خارج شد و در حال بارگیری جهت عرضه در فروشگاه های استان می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : توزیع 2000 تن روغن جز تمهیداتی بود که از قبل پیش بینی شده بود و برنامه ریزی لازم صورت گرفته بود و همچنین 4600 تن‌ مرغ منجمد شده در حال حاضر در استان داریم‌ که بیانگر برنامه ریزی پیش بینی شده است که وزارت صمت و جهاد برای کنترل و مدیریت بازار در نظر گرفته بودند و احتکار روغن در بازار وجود نداشته است .

کریمی اظهار کرد: در خصوص تامین مرغ مورد نیاز استان‌ مشکلی در حال حاضر نداریم‌ و کشتارگاه های استان بصورت شیفتی در حال فعالیت می باشند و حدود 100 تن مرغ در شبانه روز گذشته کشتار شد. جهت‌ تامین داخل استان و همچنین تهران و 1200 تن توزیع مرغ منجمد در استان داریم که حدود 400 تن امروز طبق قیمت مصوب توزیع خواهد شد .

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: در خصوص تامین مرغ مورد نیاز استان مشکلی در حال حاضر حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۶۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک

ایسنا/هرمزگان معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: پروژه آبرسانی به بستک نیاز آبی چهار شهر و ۳۷ روستا را تامین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود. این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

 آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم امروز ۸ اردیبهشت با حضور ذوالفقار مهدی‌زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور- و عبدالحمید حمزه پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان- بررسی شد.

 در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تاثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین‌کن چارک به شهرستان بستک و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تامین آب شهرهای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی‌زاده با اشاره به پروژه آبرسانی به بستک اظهار کرد: نیاز آبی شهرستان بستک از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تامین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین‌کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: امیدواریم این پروژه به سرعت تکمیل شود و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مهدی‌زاده در ادامه در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر را مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاهِ در حال احداث کهورستان را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه‌پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، پنج باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش‌بینی شده است.

وی افزود: برای تامین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین‌کن با ظرفیت ۸۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان و تصریح کرد: با تکمیل این آب شیرین‌کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک به وقوع خواهد پیوست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • تامین زمین مورد نیاز برای طرح نهضت ملی مسکن
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • آغاز عملیات اجرایی واحد‌های مسکن ملی خبرنگاران
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی