Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@08:15:37 GMT

طعم گس سهام شیرینی و شکلات برای سهامداران بورسی

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۶۳۹۴

طعم گس سهام شیرینی و شکلات برای سهامداران بورسی

شرکت‌های تولیدکننده شیرینی و بیسکوئیت از جمله شرکت‌هایی هستند که بیشترین تأثیر را از تغییرات اعمال شده در قیمت کالاهای اساسی مانند شکر، روغن و آرد می‌پذیرند.

روزنامه ایران:  با توجه به تأثیر 80 تا 100درصدی این افزایش قیمت‌ها در سود‌سازی شرکت‌های مذکور و افزایش بیش از 200درصدی بهای تمام شده تولید درمقابل قیمت نهایی تولیدات، به نظر می‌رسد حاشیه سود عملیاتی این شرکت‌ها درمجموع با کاهش بسیار شدیدی روبه‌رو شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(آمارها نشان می‌دهد که حاشیه سود عملیاتی صنعت شیرینی جات در بورس حدود 20درصد است که با تغییرات انجام شده پیش‌بینی می‌شود تا یک سوم این میزان کاهش یابد.)


کاهش حاشیه سود شرکت‌ها می‌تواند منجر به کاهش سودسازی در سال آینده شود


در روزهای گذشته، شرکت‌های بورسی شاغل در این صنعت طی اطلاعیه‌هایی در سایت کدال اقدام به اطلاع‌رسانی درخصوص تأثیر قیمت‌ها بر بازدهی آتی محصولات خود کردند. بررسی اطلاعیه‌های منتشر شده نشان می‌هد که قیمت نهایی محصولات این شرکت‌ها به نسبت کمتری از بهای تمام شده نهاده‌های تولید و سربار ساخت، افزایش داشته و از این‌رو انتظار می‌رود حاشیه سود تولیدات این شرکت‌ها با کاهش قابل توجهی روبه‌رو شود و در عین حال روند سود‌سازی صنعت شیرینی نیز بسته به میزان تغییر در تولید و فروش آنها می‌تواند دستخوش تغییر شود.


برای محاسبه مقدار سود‌سازی صنعت با توجه به شرایط جدید باید به عواملی چون میزان تولید و فروش داخلی و صادراتی توجه کرد. درواقع اگر این شرکت‌ها بتوانند با وجود افزایش قیمت‌های انجام شده میزان تولید و فروش خود را افزایش دهند یا به میزان بهره‌وری خود بیفزایند، در پایان سال مالی می‌توانند سودسازی مناسبی را برای سهامداران به ارمغان بیاورند. سود‌هایی که این بار نه از طریق رانت بلکه از طریق رشد بهره‌وری و کار واقعی به دست آمده است.


افزایش 30درصدی قیمت محصولات نهایی «غمینو»


تولید اصلی صنایع غذایی مینو شرق در سال‌های گذشته مربوط به تولید انواع بیسکوئیت، پفک و تافی بوده که این اقلام بیشترین مصرف آرد، شکر و روغن را به خود اختصاص می‌دادند که بیسکوئیت با حدود 14هزارو 500 تن نزدیک به 82 درصد از تولید شرکت را به خود اختصاص می‌دهد. این شرکت در سال 1400، توانست از طریق فروش محصولات خود در حدود 591 ریال به ازای هر سهم سود شناسایی کند که هیأت مدیره پیشنهاد تقسیم 10 درصد از سود را به سهامداران خود داده است.


فروش مقداری شرکت در سال 1400، به میزان 10درصد افزایش داشته که علت اصلی آن سفارش شرکت صادراتی پرسوئیس و افزایش سفارش شرکت قاسم ایران بوده است. این شرکت طی دو اطلاعیه مجزا از افزایش 30درصدی قیمت محصولات نهایی در مقابل افزایش 92درصدی قیمت آرد-حقوق و دستمزد پرسنل خبر داد.


افزایش 50درصدی قیمت محصولات«گرجی»

بیسکوئیت گرجی طی دو مرحله، اقدام به اطلاع‌رسانی در خصوص افزایش قیمت نهاده‌های تولید و قیمت محصولات نهایی خود کرد. بنا به این اطلاعیه‌ها با توجه به افزایش 57درصدی حقوق و دستمزد، از افزایش قیمت آرد مصرفی از مبلغ 4800 تومان به حدود 18 هزارو 400 تومان (درحدود 280درصد) خبر داد همچنین محصول نهایی (بیسکوئیت) این شرکت از مبلغ 24 هزارو 400 تومان به مبلغ 36 هزارو 700 تومان(حدود 50درصد) افزایش یافت.


افزایش 31درصدی قیمت محصول نهایی «غویتا»


شرکت ویتانا نیز از افزایش 21درصدی قیمت محصول نهایی خود خبر داد، همچنین شرکت سالمین از افزایش 50درصدی قیمت محصول نهایی و 300درصدی قیمت آرد و 57درصدی حقوق و دستمزد خبر داد.  حقوق و دستمزد و قیمت آرد شرکت صنعتی مینو نیز با افزایش حدود 80درصدی و 31درصدی روبه‌رو شده است.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: حقوق و دستمزد قیمت محصولات افزایش قیمت محصول نهایی شرکت ها قیمت محصول حاشیه سود قیمت آرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۶۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سیاه تایر از بین می رود!

تین نیوز

عضو هیات مدیره انجمن صنعت تایر ایران گفت: تایر در بعضی از رینگ ها خریداری و برای افزایش قیمت در انبارک ها احتکار می شد که اکنون با تعادل در عرضه و تقاضا ظرف یک ماه آینده این بازار سیاه از بین خواهد رفت.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، جمال میرزایی اظهار داشت: کمبودی در عرضه تایرهایی با رینگ های ۱۳ و ۱۴ در بازار نداریم و با افزایش عرضه اکنون این تایرها به میزان کافی در بازار موجود است.

میرزایی افزود: مشاهده های میدانی نشان می دهد که تقاضا نسبت به رینگ های ۱۳ و ۱۴ کاهش یافته است.

وی تاکید کرد: با از بین رفتن بازار سیاه در ماه آینده قیمت تایر در بازار کاهشی خواهد شد.

میرزایی با اشاره به افزایش به صورت میانگین ۱۶ درصدی تایرهای سواری گفت: با توجه به افزایش بهای تمام شده محصولات تولیدی ناشی از افزایش نرخ جهانی مواد اولیه، نرخ مواد اولیه داخل ، انرژی و سایر عوامل و نهاده های تولیدی و براساس اخذ مجوزهای قانونی و تصمیمات اتخاذ شده در انجمن صنفی صنعت تایر مقرر شد تا از پنجم اردیبهشت افزایش قیمت اعمال شود.

مدیر عامل گروه صنعتی بارز عنوان کرد: نرخ جهانی مواد شیمیایی از ۱.۲ به ۱.۷ دلار رسید که این امر باعث زیان ده شدن تولید شده است.

وی بیان داشت: تولیدکنندگان تایر در سال گذشته افزایش قیمتی نداشتند و این افزایش قیمت در امسال می تواند تولیدکنندگان را از زیان خارج و منجر به رونق تولید کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • ۷ اردیبهشت به نام روز جهانی گز اصفهان ثبت شد
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام روز جهانی گز اصفهان ثبت شد
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام گز اصفهان شیرین و جهانی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیات مدیره مشخص شد
  • ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیئت مدیره مشخص شد
  • لحظات بیرون انداختن مدیرعامل شرکت بورسی!