Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@16:03:58 GMT

پایداری جریان زاینده‌رود در گروی نظارت بر مصرف آب

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۷۲۱۹

پایداری جریان زاینده‌رود در گروی نظارت بر مصرف آب

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: نظارت بر میزان مصرف آب موجب می‌شود، جریان زاینده‌رود پایدار باشد، این نگاه در سطح کلان برنامه‌ریزی‌های شهری احساس می‌شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان،  مجید نادرالاصلی درباره برنامه‌ریزی‌ها و رویکرد شورای ششم شهر اصفهان برای جاری بودن آب زاینده‌رود، اظهار کرد: مدیریت بر مصارف در طول مسیر زاینده‌رود بدون هیچ‌گونه نگاه‌های بخشی مسئله مهمی است باید به آن توجه شود تا شرایط جاری بودن زاینده‌رود را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید بدانیم که زاینده‌رود تنها از سرچشمه‌های کوهرنگ سرچشمه نمی‌گیرد و علاوه‌بر آن از فریدون‌شهر و مناطق داخلی اصفهان نیز سرچشمه می‌گیرد، ادامه داد: در حال توجه به مسئله میزان مصرف آب بسیار مهم است، لذا باید نظارت بر میزان مصرف آب در طول مسیر زاینده‌رود با مدیریتی واحد و عدالت‌خواهانه دنبال شود.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: نظارت بر میزان مصرف آب موجب می‌شود جریان زاینده‌رود پایدار باشد، در حالی که این برنامه‌ریزی وجود ندارد، اما این نگاه در سطح کلان برنامه‌ریزی‌های شهری احساس می‌شود، همچنین لازم است مدیریت کشور، استان و تمام ذی‌نفعان در تحقق این امر گام بردارند.

وی با تاکید بر اینکه نظارت بر میزان مصرف آب زاینده‌رود باعث می‌شود که تا هر شهروندی بر اساس حقوقی که دارد که از این نعمت خدادادی استفاده کند، گفت: در حال حاضر مشکلی برای تأمین آب وجود ندارد، اما به طور اساسی در مورد میزان مصارف از جمله کشاورزی، صنعت، شرب و موارد دیگر شاهد بعضی مشکلات هستیم.

نادرالاصلی در خصوص لزوم داشتن نگاه علمی به مصرف آب برای کاهش چالش‌های موجود، اظهار کرد: اگر مدیریت کشور حرکتی جدی برای بهینه استفاده کردن آب در حوزه کشاورزی داشته باشد، بسیاری از مصارف آب قابل کنترل خواهد بود.

وی با بیان اینکه در حوزه صنعت نیز فعالیت‌ها به صورت بازچرخانی انجام می‌شود، ادامه داد: در حوزه صنعت توجه به مسئله آب حائز اهمیت است، از سوی دیگر برداشت‌هایی که از سفره‌های زیرزمینی می‌شود، نیز از محل زاینده‌رود بوده است و باید در این موارد نگاهی علمی و دانش‌بینان وجود داشته باشد، زیرا شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی و صنعت طرح‌های بسیار خوبی دارند، مدیریت شهری نیز اقداماتی را برای این بخش در نظر دارد تا بسترهای لازم برای استفاده صحیح از زاینده‌رود فراهم شود و در این راستا مدیریت کشور، استان و شهروندان اصفهان در بهینه استفاده کردن از این منبع خدادی توجیه و ترغیب شوند.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای شهر اصفهان برنامه ریزی زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۷۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آب‌رسانی شهری نیست

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان گفت: با توجه به کمبود آب، آب‌نماها با حرکت آب به‌صورت چرخشی مصرف پایینی دارد و تأمین آب ۴۱ آب‌نمای این منطقه از شبکه آب‌رسانی شهری نیست.

حسن محمدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت احداث آب‌نماها در شهر اظهار کرد: استفاده از آب‌نما در نزدیکی محل زندگی و محل رفت و آمد شهروندان سبب آرامش می‌شود، چراکه آب نمادی از پاکی و آرامش است همچنین آب‌نما با ایجاد چشم‌اندازی زیبا و دل‌انگیز همراه با آوای خوش فرود مایع زندگی، می‌تواند در یک لحظه تمام رفتارهای بد روانی را از دل و جان آن‌ها بزداید.

وی افزود: علاوه بر عنصر آب به‌عنوان یکی از زیباترین زمینه‌های دیداری و یکی از موارد تکمیلی فضای سبز شهری مور استفاده قرار می‌گیرد.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان با اشاره به وجود ۴۱ آب‌نما در سطح این منطقه تصریح کرد: در راستای احترام به مردم شهر آب‌نماهایی بنا به موقعیت مکانی همچون بوستان‌ها، معابر و یا تقاطع‌ها ایجاد شده است که موجب کاهش تنش‌های مردمی می‌شود، به‌طور مثال در محل تقاطع جای توقف خودرو پشت چراغ قرمز، روشنی آب‌نما موجب شده است راننده و سرنشینان خودرو با آرامش دقایق را سپری کنند.

محمدحسینی ادامه داد: آب‌نماهایی که در بوستان‌ها احداث می‌شود، با مساحت بیشتر با نمایش مطلوب پرتاب آب همچنین وجود نیمکت‌هایی در اطراف آن محیطی دلنشین را برای اهالی و رهگذران ایجاد و مدت زمان آرامش‌بخشی را برای آن‌ها فراهم می‌کند.

وی با اشاره به نگهداری آب‌نماها گفت: با توجه به فعال بودن آب‌نماها در ساعاتی از روز، نوسازی و تعمیر دوره‌ای آب‌نماها در برنامه‌های این منطقه قرار می‌گیرد؛ از طرف دیگر تعمیرات اساسی همچون رنگ‌آمیزی و نوسازی تأسیسات برق و آب‌رسانی نیز جزو فعالیت‌های همکاران اداره خدمات شهری این منطقه قرار خواهد گرفت.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: با توجه به کمبود آب، آب‌نماها با حرکت آب به صورت چرخشی مصرف پایینی دارد و تأمین آب آن از شبکه آب‌رسانی شهری نیست، همچنین آلودگی آب داخل آب‌نما موجب شده است هر هفته یا هر دو هفته یک‌بار نیاز به تعویض آب داشته باشد که متذکر می‌شویم تعویض آب با کف‌کش است و برای مصرف مجدد به فضاهای سبز شهری هدایت می‌شود.

کد خبر 748612

دیگر خبرها

  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آب‌رسانی شهری نیست
  • قبض برق این مشترکان بالای ۲میلیون تومان می‌شود!
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • تداوم همکاری رم با سردار آزمون در گروی کسب‌ سهمیه لیگ قهرمانان اروپا
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان