Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه دانشگاه فردوسی مشهد از نظر موقعیت جغرافیایی و جغرافیای علمی در موقعیت ویژه‌ای قرار دارد و جزء دانشگاه‌های تاثیرگذار کشور است، گفت: دانشگاه فردوسی مشهد از اندیشمندان برجسته‌ای برخوردار است و در کنار آن معنویت حاکم بر این فضا توانسته این دانشگاه را نه تنها در ایران بلکه در دنیا جزء دانشگاه‌های درجه اول قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر علوم با بیان اینکه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ۸ سال ریاست این دانشگاه را بر عهده داشته است، اظهار کرد: این دانشگاه ثبات مدیریتی داشته است و می‌تواند علاوه بر کارکرد نوآوری، فناوری، علمی کارکردهای خدمت‌رسانی به سایر عرصه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور را داشته باشد و همچنین اردوگاه فرهنگی، علمی، فناوری و نوآوری را طراحی کند.

زلفی‌گل از ارائه طرحی برای استخدام اساتید خبر داد و گفت: طرحی دادیم که اساتید دوره صلاحیت مدرسی یا منش استادی را طی کنند ولی متاسفانه از این موضوع به جای حمایت برداشت‌های سیاسی صورت گرفت در حالی که هدف ما این است هر عضو هیات علمی قبل از آغاز تدریس، شیوه‌ها و تکنیک‌های تدریس را تحت نظر اساتید پیشکسوت آموزش ببیند زیرا آموزش برای تمام حرفه‌ها ضروری است.

وی با اشاره به ۵ اولویت اصلی وزارت علوم گفت: اولویت‌های وزارت علوم شامل مرجعیت دیپلماسی علمی، آموزش و پژوهش هدفمند، نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری، شاگرد و استادپروری و تولید ثروت از دانش است که از روسای دانشگاه خواستم این برنامه‌ها را در اولویت خود قرار دهند.

وزیر علوم با اشاره به تدوین سند نظام ملی نوآوری نیز گفت: بر اساس مکاتبه‌ای که با شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام گرفته، مجوز تدوین این سند صادر شده و معاونت فناوری وزارت علوم این کار را انجام می‌دهد.

کد خبر 676391 برچسب‌ها محمدعلی زلفی‌گل - وزير علوم دانشگاه‌های ایران وزارت علوم تحقیقات و فناوری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محمدعلی زلفی گل وزير علوم دانشگاه های ایران وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد وزارت علوم وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۷۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری

 علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب استادان نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیئت علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت علوم تأکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیئت علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیئت علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ نفر از استادان نمونه خانم هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!