Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی‌محمد زنگانه روز شنبه در بازدید از یک کارخانه تولید روغن در این استان در کردکوی اظهارداشت: برغم نیاز سه هزار و ۵۰۰ تُنی روغن خوراکی و صنعتی در این استان، ماهانه بیش از ۱۶ هزار تُن روغن خوراکی و صنعتی در گلستان تولید می‌شود.

وی بیان کرد: مازاد تولید روغن استان به چهار استان تهران، البرز، خراسان رضوی و خراسان شمالی ارسال می‌شود و هیچ گونه نگرانی برای کمبود کالا در استان وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: مواد اولیه کارخانه‌های تولیدی استان از طریق گمرک ترخیص شده و کارخانه‌ها سهمیه خود را بر اساس پیش‌بینی صورت گرفته دریافت خواهند کرد.

استاندار گلستان یادآور شد: جاماندگان به وجوه یارانه‌های واریزی می‌توانند از طریق سامانه رفاهی اعتراض خود را اظهار کنند و همچنین از طریق شماره ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ تعیین دهک خود را دریافت نمایند.

زنگانه افزود: تولیدکنندگان دام و طیور و کارخانه های مواد غذایی می‌توانند نسبت به دریافت سرمایه در گردش اقدام کنند و با آنها همکاری لازم صورت می‌گیرد.

وی اضافه کرد: بازرسین در بازار گشت‌هایی را خواهند داشت و مردم می‌توانند هرگونه تخلفی را با شماره تماس ۱۲۴ اداره کل صنعت - معدن و  تجارت در میان بگذارند.

وی تصریح کرد: مزیت‌های این طرح برای دهک‌های کمتر برخوردار است و زمینه رانت و فساد را کاهش می‌دهد زیرا در شکل قبلی نظارت‌ها آنچنان که باید و شاید صورت نمی‌گرفت و البته به دلیل ارزانی ارزاق در جمهوری اسلامی بخش قابل توجهی از طریق مرز ها خارج می‌شد که امیدواریم در فرآیند ارائه یارانه مستقیم به گروه‌های هدف مشکلات پیشین را شاهد نباشیم و البته انگیزه تولیدکنندگان افزایش یابد.

استاندار گلستان گفت: در اجرای طرح فعلی بیش از ۷۷ هزار میلیارد ریال منابع به صورت پلکانی در اختیار دهک‌های کمتر برخوردار قرار می‌گیرد.

استاندار گلستان همچنین در ادامه این بازدید از نحوه توزیع اقلام خوراکی در سطح فروشگاه‌ها بازدید کرد.

برچسب‌ها گرگان علی محمد زنگانه گلستان روغن خوراکی تخم مرغ مرغ لاین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گرگان علی محمد زنگانه گلستان گرگان علی محمد زنگانه گلستان روغن خوراکی تخم مرغ مرغ لاین استاندار گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۹۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 444 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۵۴۹  میلیون دلار و برای خدمات ۱۲۱ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۷۴۷ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 

 

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۷ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.   معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۰۹ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۴۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۷۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۴۹ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۰۱ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۲۸، ۳۳، ۱۸۸، ۱۰۸ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۲۶۶ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۹ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۳۵۹ تومان، یورو با نرخ ۴۷ هزار و ۴۵۶ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۷۸ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۴۱۸ تومان، یورور با نرخ ۴۴ هزار و ۳۰۸ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۲۷۸ تومان بود.

 

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • مرکز غیرمجاز زیبایی در خمینی‌شهر پلمب شد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • قدردانی شهروندان آزادشهر و گالیکش از پلیس برای اجرای طرح نور
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • باید به کارگران به عنوان سنگرداران جنگ اقتصادی توجه شود
  • موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است