Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی های میدانی از فروشگاه ها در سطح شهر حاکی است در قفسه های بیشتر فروشگاه های زنجیره ای انواع اقلام خوراکی و کالاهای اساسی وجود دارد و خبری از هجوم مردم به فروشگاه ها نیست.

به گزارش ایران اکونومیست، بررسی‌های میدانی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای در سطح شهر حاکی از این است که آرامش بر بازار خصوصاً کالاهای اساسی حکم‌فرماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا، خانم «م» مدیر یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای در مرکز شهر تهران در گفتگو با ایران اکونومیست از توزیع اقلامی چون ماکارونی، شکر، روغن، برنج، شیر و لبنیات، مرغ، تخم مرغ و گوشت قرمز از صبح امروز در این فروشگاه‌ها خبر داد.

وی با بیان اینکه در چند روز گذشته کمبودهایی در برخی اقلام خصوصاً روغن وجود داشت که از امروز به طور کامل برطرف شده افزود: برخی اقلام مانند لبنیات از سوی تعدادی از برندهای تولید کننده با نرخ‌های جدید توزیع شده است؛ مثلاً شیر پاکتی کم چرب امروز با قیمت مصرف کننده ۱۸ هزار تومان توزیع شده است ولی برخی برندهای لبنی ماست کم چرب نیم کیلویی را با قیمت ۱۴ هزار تومان که با تخفیف فروشگاه ۱۳ هزار تومان عرضه می‌شود، توزیع کرده اند.

همچنین آقای «ح» مدیر یک فروشگاه زنجیره‌ای در جنوب غرب پایتخت در گفتگو با ایران اکونومیست با بیان اینکه انواع ماکارونی با برندهای مختلف امروز توزیع شده افزود: اکثر شرکت‌های تولید ماکارونی با قیمت جدید اقدام به توزیع محصول کرده اند اما تعدادی از شرکت‌ها محصولات خود را با نرخ قبلی به فروشگاه‌ها داده اند.

وی درباره شکر گفت: هنوز نرخ جدید در محصولات شکر اعمال نشده و با همان قیمت هر کیلو ۱۵ هزار تومان در فروشگاه‌ها صبح امروز توزیع شد. ضمن اینکه مشکلی از نظر کمبود شکر نداریم.
مدیر یکی از شعب یک فروشگاه زنجیره‌ای بورسی با اشاره به آغاز توزیع برنج ایرانی و خارجی در بیشتر شعب این فروشگاه در سطح کشور گفت: در حال حاضر عمده برنج موجود با نرخ‌های روزهای گذشته به فروش می‌رسد و برنج خارجی اعم از پاکستانی و هندی از کیلویی ۲۰ تا ۲۶ و ایرانی از کیلویی ۵۰ تا ۷۰ هزار تومان به خریداران عرضه می‌شود.

مدیر یک فروشگاه زنجیره‌ای در میدان فردوسی تهران با اشاره به کاهش سهمیه گوشت قرمز در کالاهای توزیعی صبح امروز افزود: به نظر می‌رسد کاهش توزیع گوشت قرمز به دلیل میزان کشتار امروز بوده است و احتمالاً در روزهای آینده مجدداً به میزان روزهای گذشته گوشت قرمز توزیع خواهد شد.

بررسی‌ها همچنین حاکی از توزیع روغن خوراکی اعم از مایع، جامد و سرخ کردنی در بیشتر فروشگاه‌هاست؛ در قفسه‌های اکثر فروشگاه‌های زنجیره‌ای روغن خوراکی وجود دارد؛ ممکن است برخی سوپر مارکت‌ها با کمبود روغن مواجه باشند اما اعلام شده از فردا روغن خوراکی در سوپرمارکت‌ها هم توزیع خواهد شد.

مدیران بیشتر فروشگاه‌های سطح شهر در گفتگو با ایران اکونومیست موضوع اجبار به خرید تن ماهی یا برخی کالاهای دیگر در برابر روغن خوراکی یا سهمیه بندی روغن را رد کرده اند و محدودیتی برای خریداران وجود ندارد.

به گفته این فعالان اقتصاد خرد، بیشتر خریداران شخصاً نسبت به رعایت تعداد کالاهای مورد نیاز دقت کافی را دارند و کمتر خریداری اقدام به خرید کالاهای اساسی در اقلام متعدد می‌کند.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: فروشگاه های زنجیره ای ، کالاهای اساسی ، روغن نباتی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فروشگاه های زنجیره ای کالاهای اساسی روغن نباتی فروشگاه های زنجیره ای ایران اکونومیست کالاهای اساسی زنجیره ای روغن خوراکی فروشگاه ها گوشت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۹۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است

 سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم، گفت: قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان در رسانه ملی مصوب شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: قوانین منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت به مانند حروف والی در زبان عربی هستند که گرچه نوشته می‌شوند، اما خوانده نمی‌شوند، به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان در رسانه ملی مصوب است و هر سال کالاهای آسیب رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اما اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم.

وی افزود: سرپیچی از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعاهای غیرواقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است، گاهی عنوان عوض می‌شود، گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات، ترس از قانون مشاهده می‌شود، اما با تساهل و مداراهای اخیر برخی از شرکت‌ها و نشان‌های تجاری با چراغ سبز رسانه ملی در چشم قوانین زل می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب رسان به سلامت دعوت می‌کنند.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به برگزاری جلسات مشترک با مسئولان رسانه ملی گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده‌ایم مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها اعلام می‌کنند که صحت‌سنجی این موضوع، وظیفه نهادهای بودجه‌ای است، اما هدف نمی‌تواند توجیه‌گر وسیله باشد، شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان با مولفه غذاهای مضر مماس است و تغذیه غیر سالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است.

بهفر ادامه داد: یکی از مهم‌ترین ناظران در کنار نهادهای دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند، اما جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشد و دست از مطالبه‌گری برندارد.

وی در واکنش به بعضی ادعاهای نادرست در تبلیغات محصولات غذایی تاکید کرد: در حوزه تبلیغات محصولات غذایی گاهی اوقات ادعاهای نادرست و خلاف واقع مطرح می‌شود که بعضی از آنها موضوعیت ندارد؛ به عنوان مثال درج عنوان بدون کلسترول روی روغن‌های نباتی از این دسته تبلیغات محسوب می‌شود، چراکه روغن‌های نباتی در اصل بدون کلسترول است و تنها در روغن‌های حیوانی وجود دارد.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: درج عنوان بدون افزودنی روی شیرهای استریل نیز از این دست تبلیغات است، چراکه شیرهای استریل نیازی به افزودنی یا نگهدارنده ندارند، چون داخل آن میکروبی وجود ندارد.

بهفر افزود: بسیاری از اسنک‌ها، روغن‌ها، انواع سس، آب‌میوه‌ها و نوشیدنی‌هایی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم، محصول یا شرکت و برند را تبلیغ می‌کنند، غیرقانونی هستند و نباید در رسانه ملی یا هر رسانه دیگر تبلیغات داشته باشد.

وی گفت: یکی از موضوعاتی که در تبلیغات کالاهای آسیب رسان وجود دارد و برخی آن را به عنوان یک چالش به حساب می‌آورند، کلی بودن دستورالعمل تبلیغات است که شاید بهتر باشد نهادهای مرتبط با این موضوع دستورالعمل را با شاخص‌های کمی قابل سنجش و اندازه‌گیری، به روزرسانی و دستورالعمل جدید را با جدیت عملیاتی کنند.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: شورای سیاست‌گذاری سلامت صدا و سیما هم به عنوان فصل مشترکی در پیشبرد اهداف سلامت محور، می‌تواند در احیای اجرای قانون منع تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت در رسانه ملی نقش ایفا کند و ما هم آمادگی داریم تمام امکانات خود جهت اشاعه فرهنگ سلامت را در اختیار نهاد مهم اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی کشور قرار دهیم.

کد خبر 749643

دیگر خبرها

  • محکومیت فروشگاه زنجیره‌ای متخلف در ارومیه
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • چرا صدا و سیما با تبلیغات دروغ کالاهای آسیب رسان به سلامت مدارا می کند؟
  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری