Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-27@09:36:11 GMT

کدام نمادها بیشترین افزایش قیمت را داشتند؟

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۹۳۴۶

کدام نمادها بیشترین افزایش قیمت را داشتند؟

امروز تاپیکو، وغدیر، شبندر، پارسان، شبریز، اخابر و شپنا بیشترین افزایش ارزش بازار و خودرو، خساپا، خبهمن، فملی، خگستر، وپارس و خپارس بیشترین کاهش ارزش بازار را تجربه کردند.

 شاخص کل بورس در نخستین روز کاری هفته با رشد 13 هزار و 961 واحدی به عدد یک میلیون و 578 هزار واحد افزایش یافت. شاخص کل هم‌وزن نیز با افزایش 6 هزار و 238 واحدی به عدد 444 هزار و 647 واحد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز نماد خودرو بیشترین تاثیر منفی و نمادهای تاپیکو، وغدیر، شبندر، پارسان، شبریز و اخابر بیشترین تاثیر مثبت را بر رشد شاخص کل داشتند. اسیاتک، خودرو، شستا، غزر، خبهمن و فملی از پر تراکنش‌ترین نمادهای نخستین روز کاری بورس تهران بودند.

برترین گروه‌های بورسی به ترتیب عبارت بودند از: خودرو، شیمیایی، فراورده نفتی، فلزات اساسی، چند رشته‌ای،‌ بانک‌ها و مواد دارویی. امروز بیشترین افزایش قیمت به نمادهای سیمرغ، غپینو، دتماد، دامین، فنوال، زکوثر و وبشهر تعلق داشت. ما، خبهمن، ورنا، وساپا، خگستر، کماسه و ولساپا بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

بیشترین تقاضا به اسیاتک، افران، سیمرغ، کمند، همای، سپید و کارین و بیشترین عرضه به خساپا، خگستر، همای، وساپا1، ورنا و فیروزا مربوط بود. امروز همچنین تاپیکو، وغدیر، شبندر، پارسان، شبریز، اخابر و شپنا بیشترین افزایش ارزش بازار و خودرو، خساپا، خبهمن، فملی، خگستر، وپارس و خپارس بیشترین کاهش ارزش بازار را تجربه کردند.

شستا، خودرو، ملت، خساپا، خبهمن، خپارس و وبملت بیشترین حجم معامله را داشتند. بیشترین ارزش معامله نیز به ترتیب عبارت بود از: صغدیر4082، کمند، خودرو، کمند4، پارند، پالایش و افرا.

پیام‌های نهاد ناظر بازار

بر اساس اعلام مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران امروز نمادهای قشکر1، قشهد1، قپیرا1، قصفها1، قثابت1 و قمرو1 به علت افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف و غگرجی1 به علت افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب متوقف شدند.

ناظر بازار همچنین در پیامی از بازگشایی نماد معاملاتی دزهراوی خبر داد. در این اطلاعیه آمده است: «به اطلاع می رساند،نماد معاملاتی شرکت داروسازی زهراوی(دزهراوی)پس از برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه بدون تقسیم سود نقدی و عمومی فوق العاده، بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله می باشد. هم چنین ضروری است سرمایه گذاران محترم علاوه بر توجه به این موضوع، اطلاعات منتشره شده بر روی تارنمای کدال (codal.ir) و سایر عوامل موثر بر قیمت سهام را در تصمیم گیری های خود لحاظ کنند.»

رشد 181 واحدی شاخص کل فرابورس

امروز شاخص کل فرابورس با 181 واحد افزایش به عدد 21 هزار و576 واحد رسید. آریا بیشترین تاثیر منفی و زاگرس، شگویا، هرمز، غصینو، شرانل و سمگا بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل فرابورس گذاشتند.

فزر، آریا، سمگا، فرابورس، کرمان، شگویا و تجلی از پر تراکنش‌ترین نمادها بودند.


 ایلنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیشترین افزایش بیشترین تاثیر ارزش بازار شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۹۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک

به گزارش خبرآنلاین؛ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم در خردادماه ۱۴۰۰ دقیقاً دو ماه پیش از آغاز دوران ریاست‌جمهوری گفت: امکان افزایش تولید خودرو به بیش از دو میلیون دستگاه وجود دارد؛ خودرو باید از حالت انحصاری خارج و برای آن قیمت عادلانه تعیین شود.

تجارت نیوز در خبری نوشت:او در ادامه صنعت خودرو را از دغدغه‌های مهم و در عین حال قابل حل مردم به شمار آورد و با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای افزایش کمیت و کیفیت و قیمت‌گذاری خودرو اظهار کرد: در کشور ما تولید خودرو داخلی به اندازه مورد نیاز نیست.

با مقایسه اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چند خودرو ایرانی، می‌توان متوجه واقعیت‌های صنعت خودرو شد.در کمتر از سه سال و نسبت به خردادماه ۱۴۰۰، قیمت کارخانه خودرویی همچون پژو پارس LX TU۵ از ۱۴۶ میلیون تومان به ۴۰۲ میلیون تومان رسید؛ در حالی که قیمت بازار آن از ۲۶۹ میلیون تومان به رقم باورنکردنی ۸۷۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

مورد دیگری همچون کوییک معمولی در سال ۱۴۰۰ با قیمت ۱۴۱ میلیون تومان از درِ کارخانه به فروش می‌رسید، اما نرخ فروش آن در بازار ۱۵۲ میلیون تومان تعیین شده بود؛ به عبارتی اختلاف ۱۱ میلیون تومانی از کارخانه تا بازار. هم‌اکنون اختلاف قیمت کوییک S به ۱۴۴ میلیون تومان رسیده که به معنی افزایش ۱۳ برابری آن طی تنها سه سال است.

217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899196

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • قیمت خودرو امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • «قیمت دلار» برای اولین بار به ۴۴ هزار تومان رسید!
  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بورس تغییر جهت داد
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس | افزایش ۷۶۳ هزار و ۶۵۶ واحدی شاخص کل
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس
  • قیمت رانا در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند