Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، «جین بیک کولوبایف» وزیر امور خارجه قرقیزستان در نشست شورای وزیران امور خارجه عضو کشورهای مشترک المنافع در شهر «دوشنبه» بر همکاری همه جانبه در مقابله با تحریم‌ها تاکید کرد.

در این نشست سران وزارتخانه‌های خارجه عضو کشورهای مشترک المنافع در مورد مشکلات بین المللی و منطقه‌ای بین المللی و توسعه بیشتر همکاری‌ها در داخل کشورهای مشترک المنافع تبادل نظر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کولوبایف در سخنرانی خود تاکید کرد اصل و تزلزل ناپذیر ایجاد کشورهای مشترک المنافع در این فرمول تنظیم شده که توسعه و تقویت بیشتر روابط دوستی، حسن همجواری و همکاری متقابل سودمند بین دولت‌ها منافع اساسی ملی مردم و خدمت به آرمان صلح و امنیت آنها را تامین می‌کند.

وزیر امور خارجه قرقیزستان همچنین بر لزوم هماهنگی تلاش‌ها برای جلوگیری از وخامت اوضاع عمومی اقتصادی و اتخاذ تدابیر سریع، در درجه اول برای تامین امنیت غذایی در مواجهه با محدودیت‌ها و تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه اشاره کرد.

وی همچنین بر اهمیت همکاری برای تنوع بخشیدن به اقتصاد، تشدید فعالیت‌های سرمایه گذاری و تحریک تجارت متقابل، رفع موانع حرکت کالا و خدمات و ایجاد شرایط برابر برای فعالیت‌های اقتصادی واحدهای اقتصادی کشورهای کشورهای مشترک المنافع تاکید کرد.

وزیر امور خارجه قرقیزستان خاطرنشان کرد: در شرایط نوظهور ژئوپلیتیک، تقویت مؤلفه سیاسی کشورهای مشترک المنافع، اتحاد و تاکید بر دیدگاه‌های سیاسی آنها مبنی بر تعامل مسالمت‌آمیز و دوستانه در این سازمان برای مقابله مشترک با چالش‌ها و تهدیدهای جدید ضروری به نظر می‌رسد.

وی گفت: کشورهای مشترک المنافع امروز یک پلتفرم مهم مذاکره است. باید اعتراف کرد که اقتدار و مرتبط بودن این ساختار زمانی خواهد بود که ما از طریق مسالمت آمیز مسائل اصلی و داخلی را که بین دولت‌هایمان وجود دارد، حل کنیم.

لازم به ذکر است که در بخشی از این نشست، روسای آژانس‌های روابط خارجی تعدادی از اسناد را تصویب کردند که در جلسات آتی شورای سران کشورها و شورای سران دولت های کشورهای مستقل مشترک المنافع در سال جاری برای تصویب ارائه می‌شود.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: قرقیزستان همکاری جامعه همسود کشورهای مشترک المنافع مشترک المنافع امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۹۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج

وزرای کشور اتحادیه اروپا طی نشست امروز و فردا در بلژیک قصد دارند به وسیله تسریع روند اخراج‌ها با بحران مهاجرت دراز مدت در این اتحادیه مقابله کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه اتریشی کوریر در مطلبی به این موضوع اشاره کرد که اتحادیه اروپا با اخراج های سریع تر می خواهد به مقابله با بحران مهاجرت برود.

اکنون بحث ها درباره اجرای عملی پنج بسته قانونی است که همه چیز را از رویه‌های جدید پناهندگی در مرز گرفته تا تبادل اطلاعات در سراسر اتحادیه اروپا و حمایت از کشورهای در مرز خارجی اتحادیه اروپا تنظیم می‌کند. با این حال، هنوز راه زیادی تا اجرای عملی این بسته قانونی باقی مانده است و این مسئله در نشست وزرای کشور اتحادیه اروپا در شهر گنت بلژیک در آغاز هفته مشخص شد.

با این حال یلوا یوهانسون، کمیسر مسئول اتحادیه اروپا، بار دیگر خوشحالی خود را از این توافق به مطبوعات ابراز کرد و مدعی شد: "اکنون جهان خواهد دید که اروپا به درستی با مهاجرت برخورد می کند"

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده برخلاف گذشته، پناهجویان در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در ابتدا باید به مدت سه هفته در مراکز پذیرش نگهداری شوند. در این مدت، ارزیابی می شود که درخواست پناهندگی چقدر امیدوار کننده است. اگر شانس کم باشد، این روش مستقیماً در مرز انجام می شود، بدون اینکه پناهجو وارد کشور شود. اولین آزمایش برای این روش ها در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در رومانی و بلغارستان انجام می شود.

وزرای کشور اتحادیه اروپا روز دوشنبه و سه شنبه در شهر گنت بلژیک برای اجرای سریع پیمان پناهندگی و مهاجرت اتحادیه اروپا دیدار خواهند کرد. خود این پیمان ابتدا باید به طور رسمی توسط کشورهای اتحادیه اروپا تأیید شود - انتظار می رود این مرحله در ماه مه انجام شود. گرهارد کارنر، وزیر کشور اتریش در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: همه موافق هستند که اصلاح سیاست پناهندگی اتحادیه اروپا باید به سرعت اجرا شود.

ایلوا یوهانسون، کمیسر داخلی اتحادیه اروپا به نمایندگان مطبوعات در گنت گفت که کمیسیون اتحادیه اروپا در ماه ژوئن برنامه اجرایی را ارائه خواهد کرد. به گفته وی تا ژانویه 2025، تک تک کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز باید طرحی را در مورد نحوه اجرای پیمان پناهندگی و مهاجرت ارائه دهند. یوهانسون بدون اشاره به جزئیات کشورها و مراحل، گفت: 14 کشور در حال حاضر اجرای این اصلاحات را آغاز کرده اند. نانسی فایزر، وزیر کشور آلمان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با یوهانسون توضیح داد که آلمان اصلاحات را سریع‌تر از آنچه لازم است طبق قوانین اتحادیه اروپا اجرا خواهد کرد.

"کارنر" هم گفت، علاوه بر این کمیسیون اتحادیه اروپا به ویژه برای مذاکره با کشورهای ثالث فراخوانده شده است." وی تاکید کرد: یک سیستم معتبر پناهندگی به این معنی است که ما افرادی را به کشور خود اخراج می کنیم که حمایت دریافت نکرده اند. این نیز باید دوباره به ویژه در مورد سوری ها اعمال شود." بنابراین کارنر از تقاضای قبرس در این راستا حمایت کرد. این کشور جزیره ای اخیراً تصمیم گرفته است فعلاً به درخواست های پناهندگی سوری ها رسیدگی نکند و در حال پیشبرد برنامه های خود برای معامله پناهجویان با لبنان است.

اتحادیه اروپا همچنین به دلیل همکاری ناکافی در مورد مسائل مهاجرت، اقدامات تنبیهی را علیه اتیوپی اعمال می کند. همانطور که نمایندگی 27 کشور عضو اتحادیه اروپا در بروکسل اعلام کرد، قوانین سختگیرانه تری در آینده برای صدور ویزا برای افراد این کشور شرق آفریقا اعمال خواهد شد.

دلیل این تصمیم این تحلیل کمیسیون اروپا است که همکاری اتیوپی در پذیرش مجدد اتباع خود که به طور غیرقانونی در اتحادیه اروپا اقامت دارند، ناکافی است.

بیش از 6 هزار پناهنده در سال 2023 در مسیر دریایی به اسپانیا جان باختندانتقاد یونیسف از شرایط نامناسب اسکان کودکان پناهنده در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش ویژه ارتش در مقابله با تهدیدات خارجی کشور
  • آخرین تحولات اوکراین| تاکید دبیرکل ناتو بر انتقال سریع تسلیحات به کی‌یف
  • بلینکن با سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت‌وگو کرد
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • آمادگی مشترک پلیس راه، هلال احمر، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اورژانس شهرستان تکاب برای مقابله با حوادث غیر مترقبه
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار