Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محسن خجسته مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت در حاشیه بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشستی خبری اظهار داشت: به دنبال تشکیل GCE های فناورانه و دانش بنیان هستیم، تا تعداد زیادی شرکت دانش بنیان به صورت زنجیره وار در قالب این GCE ها سازمان دهی شوند و بتوانیم سهم یک درصد از تولید ناخالص ملی را به ۵ درصد برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

بورس بر مدار صعود / شاخص کل ۱۳ هزار واحد رشد کرد

وی افزود: همچنین تعریف صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر در دستور کار ما قرار دارد و در این راستا، بخشی از منابع مالی خود را به صورت سپرده‌گذاری با سود صفر در اختیار بانک‌ها قرار داده‌ایم و تاکنون تعدادی از شرکت‌های دانش بنیان را برای اجرای پروژه‌های مشخص به سیستم بانکی معرفی کرده‌ایم.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه "در راستای توسعه حداکثری میادین نفت و گاز، مثل سال‌های گذشته، منتظر خارجی ها نیستیم و از توان داخلی استفاده می‌کنیم"، گفت: برای توسعه حداکثری میدان‌های مشترک و استفاده حداکثری از توانمندی شرکت‌های ایرانی، فاز دوم میدان آزادگان شمالی و طرح در حال اجرای آزادگان جنوبی و فاز دوم این میدان، طی قراردادی به ارزش ۷.۵ میلیارد دلار به مجموعه‌ای از شرکت‌های اکتشاف و تولید و بانک‌ها در قالب کنسرسیوم سپرده می‌شود.

وی افزود: هر شرکت توانمندی که ادعایی در زمینه توسعه این میادین دارد و می تواند نقش آفرینی موثری داشته باشد، در این کنسرسیوم که قرارداد آن در ماه‌های آینده به امضا می‌رسد حضور یابد؛ در این قرارداد یک شرکت E&P ایرانی تشکیل می شود و بقیه شرکت‌های تأمین مالی و پیمانکاری، به صورت سهام‌داری در این شرکت حضور خواهند یافت.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: همچنین فردا تفاهم‌نامه‌ای ۳ میلیارد دلاری با ۴ شرکت پتروشیمی به امضا می رسد تا این شرکت های فعال در بخش پایین دستی، در بخش بالادستی نفت سرمایه گذاری کنند؛ در قالب این تفاهم‌نامه این شرکت‌ها ۶ ماه فرصت دارند تا با بررسی اطلاعات میادین در اختیار، MDP خود را ارائه دهند.

خجسته مهر از جمع‌بندی طرحی با عنوان "گواهی سپرده کالایی نفت" با بانک مرکزی، بورس انرژی و سازمان برنامه و بودجه خبر داد و گفت: در این طرح، که در راستای ایجاد تنوع در روش های فروش نفت است، شرکت ملی نفت ایران ابزار جدیدی را در فروش با قابلیت بورس انرژی طراحی کرده است.

وی افزود: در این طرح شیوه جدیدی را برای سرمایه گذاری مردم و ایجاد پس انداز و دارایی برای مردم ایجاد می کنیم، به این صورت که مردم بتوانند با دارایی خودشان، اوراق بهادار با پشتوانه نفت خریداری کنند و جزئیات این طرح در آینده‌ای نزدیک اعلام می شود.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: طرح افزایش تولید نفت به رقم ۵.۷ میلیون بشکه در روز، یک طرح تقلیدی نیست بلکه یک طرح کارشناسی است که میدان به میدان مشخص شده است، اما برای تحقق آن نیازمند ۹۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری هستیم.

خجسته مهر در خصوص وضعیت صادرات نفت ایران گفت: در شرایط تحریم توانستیم ۴۰ درصد به میزان صادرات نفت ایران اضافه کنیم و اگر تحریم‌ها برداشته شود، این آمادگی را داریم که صادرات نفت ایران را دو برابر کنیم.

وی افزود: در سفر رئیس جمهور ایران به روسیه، قراردادهایی قطعی به امضا رسید و در حال حاضر ۵ میدان در ایران توسط روسها در حال توسعه است و در آینده‌ای نزدیک کار توسعه دو میدان دیگر توسط روسها آغاز می شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1140422 برچسب‌ها نفت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نفت سرمایه گذاری نفت ایران شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۰۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای یک‌جانبه پیرامون میدان آرش در بیانیه‌ای دوجانبه حقی برای مدعی ایجاد نمی‌کند

به گزارش جام جم آنلاین، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه مفاد بیانیه مشترک سفر امیر کویت به اردن در خصوص میدان آرش را مردود اعلام و بر حق جمهوری اسلامی ایران در این میدان تاکید نمود. 

کنعانی در واکنش به بند مربوط به ادعای کویت درباره میدان آرش گفت: طرح ادعای یک‌جانبه در این گونه بیانیه‌ها هیچ حقی را برای مدعی ایجاد نمی‌کند. 

کنعانی با اشاره به مذاکرات و رایزنی‌های قبلی فیمابین ایران و کویت تصریح کرد: به کویت توصیه می‌کنیم از مسیر نادرست هیاهوی رسانه‌ای در این موضوع اجتناب نموده و به جای آن به مذاکرات فنی و حقوقی برگردد که بهترین و مناسب‌ترین مسیر برای رسیدگی به موضوع است.

کنعانی بار دیگر تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بر اساس حقوق تاریخی و سوابق مذاکرات مشترک، آمادگی دارد در خصوص چارچوبی که متضمن احترام به منافع مشترک باشد، گفتگوها را ادامه دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر اصل حسن نیت در تعاملات منطقه‌ای، بر ضرورت اجتناب از مداخله دولتهای ثالث در خصوص این موضوع تصریح نمود.

وی گفت؛ بدون تردید دولتهای ذیربط می‌توانند در پرتو همکاریهای دوستانه و در راستای منافع مشترک، بدور از جنجال‌های رسانه‌ای به توافق لازم نایل شوند.

دیگر خبرها

  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • قانون جدید مالیات؛ زمینه ساز کتمان معاملات
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • شمش خم کن چیست؟
  • تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی ایجاد کرده است
  • تحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟
  • ادعای یک‌جانبه پیرامون میدان آرش در بیانیه‌ای دوجانبه حقی برای مدعی ایجاد نمی‌کند