Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر سعید اسلامی روز شنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از مرکز پایش سلامت کارکنان (کوهورت) دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: این طرح از  پاییز ۱۳۹۶ کار خود را آغاز کرده است که تاکنون  ۹ هزار نفر از کارمندان و گارگران شاغل در این دانشگاه و دانشگاه فردوسی مشهد و نیز کارکنان و کارگران فولاد سنگ معدن سنگان خواف و سایر افراد جامعه پایش سلامت شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: با توجه به اینکه وارد سال پنجم تاسیس مرکز پایش سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد می شویم، مرحله بعدی پایش کارکنان که هر پنج سال یک بار باید تکرار شود، نیز انجام خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: در دوران شیوع پاندمی کرونا، حدود هزار نفر از بهبودیافتگان از بیماری کووید ۱۹ پس از طی کردن دوران بیماری، به این مرکز مراجعه کرده و پایش سلامت شده اند.

مجری طرح پایش سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که سالانه حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر به مرکز پایش سلامت کارکنان (کوهورت) دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه می‌کنند، اظهار داشت: این طرح به منظور پیشگیری یا تشخیص به موقع بیماریها، برای کارکنان هر پنج سال یک بار انجام می‌شود که سالانه نیز وضعیت سلامت آنان به صورت تلفنی بررسی و پیگیری می‌شود و در صورت نیاز یک سری آزمایشات دوباره تکرار خواهد شد.

دکتر اسلامی با اشاره به این که مو و ناخن افراد برای انجام کارهای پژوهشی بلند مدت جمع آوری می‌شود، ادامه داد: بیش از ۱۰۰ پروژه تحقیقاتی پیرامون موضوعات مختلف پزشکی از جمله ژنتیک پزشکی در حال انجام و یا پایان یافته است.

وی با بیان این که مرکز پایش سلامت کارکنان (کوهورت) دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارای ۱۴ پرسنل و نیروی انسانی است، گفت: ساعت کاری این مرکز همه روزه از ساعت هفت صبح تا ۱۷ بعدازظهر به جز روزهای تعطیل دایر می‌باشد .

مجری طرح پایش سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که مدت زمان انجام آزمایشات کامل در این مرکز حدود سه ساعت زمان می برد، افزود: تمامی نتایج آزمایشات به صورت الکترونیکی و بدون استفاده از کاغذ صورت می‌گیرد که نتایج آزمایشات به ایمیل افراد ارسال می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: آزمایش خون، مطالعات ژنتیکی مو و ناخن برای انجام  تحقیقات پژوهشی، اطلاعات دموگرافیک، وضعیت فرد از نظر تغذیه، فعالیت فیزیکی، فشارخون، متابولیک بدن، بینایی، شنوایی، حوادث شغلی، کیفیت زندگی، اختلالات خلقی، وضعیت ارگونومیک در محل کار، استرس‌های شغلی،خدمات آنتروپومتری یا تن‌سنجی،آزمایش ادرار، اسپیرومتری یا اندازه گیری و ثبت ظرفیت ریه‌ها، تشخیص و ارزیابی بیماریهای ریوی مانند آسم و بیماری‌های مزمن انسداد ریه، ارزیابی وضعیت قلب و عروق، تست بویایی و چشایی، معاینه ارتوپدی، پزشکی هسته ای و انجام سونوگرافی از جمله خدمات ارائه شده در این مرکز است.

طرح پایش سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همت معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه و با همکاری مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا(ع) از پاییز ۱۳۹۶ آغاز شده است.

برچسب‌ها مشهد سنگان دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز کارمند دانشگاه فردوسی مشهد بهداشت و سلامت سلامت کارگر سرطان تیروئید غربالگری خواف سرطان سرطان سینه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد سنگان دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشهد سنگان دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز کارمند دانشگاه فردوسی مشهد بهداشت و سلامت سلامت کارگر سرطان تیروئید غربالگری خواف سرطان سرطان سینه مرکز پایش سلامت کارکنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۰۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از احتمال افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران در سال جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود محمدزاده شبستری امروز در افتتاحیه هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور که با حضور معاون پرستاری وزارت بهداشت و جمعی از مدیران پرستاری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد مقدس برگزار شد، با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای رفع مسائل صنفی حرفه پرستاری بیان کرد: طی جلسه‌ای که با وزیر بهداشت و اعضای سازمان برنامه و بودجه داشتیم مشکلاتی مانند پایین بودن اضافه‌کار پرستاران را به این سازمان منتقل کرده‌ایم. در حال حاضر اضافه کار پرستاران به طور میانگین در حدود 20 هزار تومان است که مبلغ بسیار پایینی است و ما این مسائل را در سازمان برنامه مطرح کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ابراز امیدواری نسبت به رفع مشکلات حوزه پرستاری ادامه داد: استخدام پرستاران جدید، جایگزینی پرستارانی که بازنشسته می‌شوند و افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران را با سازمان امور اداری و استخدامی نیز در میان گذاشتیم و پیرو مسائل مطرح شده در این جلسات، احتمالاً میزان اضافه کار پرستاران در سال جاری افزایش خواهد یافت.

تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت

شبستری گفت: اولین نکته‌ای که درباره مدیریت ما پرستاران وجود دارد این است که باید بدانیم برای چه هدفی وارد این حرفه‌ شده‌ایم. آن‌چه اهمیت دارد این است که خداوند، مردم و کارکنان از عملکردمان رضایت داشته باشند.

وی افزود: در همین راستا میثاق نامه مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد تدوین و وظایف و اهداف هر مدیر مشخص‌شده تا اثرگذاری و بهره‌وری در عملکرد همکاران افزایش بیشتری داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه حضور میدانی در بیمارستان‌ها و در میان مردم باعث موفقیت ما در عرصه مدیریت می‌شود، گفت: احصای مشکلات از طریق حضور در بین اقشار مختلف مردم و گروه‌های مختلف شغلی در بیمارستان میسر می‌شود. تاثیرگذاری حضور میدانی مدیران بسیار زیاد است و خلاهای موجود بین مدیران پرستاری و همکاران‌شان یا بیماران را پر می‌کند.

مشکل جذب نیروهای کمک پرستاری

در ادامه این مراسم، محمدصادق معلم‌زاده؛ معاون درمان دانشکده علوم پزشکی تربت جام نیز اظهار کرد: حدود 90 درصد کارکنان حوزه پرستاری در بیمارستان‌ها فعالیت دارند؛ البته ما کمبود شدید پرستار را مانند بسیاری از دانشگاه‌های دیگر داریم و امیدواریم با استخدام نیروهای جدید بتوانیم این کمبود را مرتفع کنیم.

وی افزود: همچنین در بحث نیروهای کمک پرستاری ما ردیف‌های استخدامی نمی‌توانیم داشته باشیم و بنابراین این نیروها به صورت شرکتی و از محل منابع داخلی دانشگاه‌ها جذب می‌شوند و لذا امیدواریم شرایطی مهیا شود تا بتوانیم این نیروها را در قالب دیگری جذب کنیم.

معلم‌زاده ادامه داد: تعرفه پرستاری سال 1402 تا تیرماه پرداخت شده است و در برخی بخش ها مانند دیالیز و اتاق عمل نیز برخی ضرایب نیاز به اصلاح دارد تا احساس بی عدالتی در بین همکاران پرستاری ایجاد نشود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت جام با بیان اینکه یکی از اقدامات خوب در علوم پزشکی تربت جام بحث ایجاد جهش در زمینه انجام جراحی‌های پیوند بود، تصریح کرد: در سال 99 که واحد شناسایی پیوند را در دانشگاه ایجاد کردیم شاخص اهدای عضو صفر بود اما الان به 31.3 رسیده است و تا الان 21 اهدا و 79 عضو پیوندی داشته‌ایم و در کشور رتبه پنجم را بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کسب کرده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی