Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «ابراهیم فراشیانی» روز شنبه در آیین افتتاح مدرسه نیکان کاوه اظهار کرد: نمودار رشد جمعیتی در شهرستان ساوه با توجه به موقعیت صنعتی و مهاجرپذیر بودن این شهرستان شیب تند افزایشی دارد به طوری که در پنج سال اخیر ۱۰ هزار نفر به جمعیت دانش‌آموزی ساوه اضافه شده‌اند.

وی بیان کرد: جمعیت دانش‌آموزی شهرستان ساوه به ۵۸ هزار نفر رسیده است که از لحاظ جمعیتی دومین منطقه استان محسوب می‌شود و توسعه فضای آموزشی باید در اولویت قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه، جمعیت ۱۰ نفری دانش آموزی که در مدت پنج سال اخیر اضافه شده‌اند، به ۳۰ مدرسه و ۳۰۰ کلاس درس نیاز دارد که با اقداماتی همچون دو شیفته کردن مدارس و تغییر کاربری برخی فضاهای آموزشی به مدرسه، از کمبود جدی کلاس درس خودداری شد.

فراشیانی ادامه داد: در حال حاضر ۱۰ مدرسه در ساوه در دست احداث بوده که پنج مدرسه با ۶۳ میلیارد ریال اعتبار تا آغاز سال تحصیلی جدید به بهره‌برداری می‌رسد و به طور متوسط هر سه ماه یکبار یک باب مدرسه در شهرستان ساوه افتتاح شده است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه افزود: با توجه به کسب رتبه نخست کشور در توازن رشته‌ای و توسعه رشته‌های مهارت محور، ساخت هنرستان پسرانه در ساوه ضروری است و مسئولان باید نسبت به این مهم اهتمام جدی داشته باشند.

امام جمعه ساوه نیز در این مراسم گفت: آموزش و پرورش باید بستر شکوفایی استعدادها را فراهم کند چراکه دانش‌آموزان امروز، آینده سازان فردای این کشور هستند لذا مدرسه‌سازی و بهبود فضای آموزشی باید در اولویت باشد.

حجت‌الاسلام «جعفر رحیمی» ادامه داد: خیرین مدرسه ساز در خدمت به مردم پیشتازند و خدای تعالی نگاه خاصی به آنها دارد و این فرهنگ بخشش باید در بین نسل جوان جامعه ترویج یابد.

وی عنوان کرد: در فرهنگ دینی، انسان کریم به فردی می‌گویند که خود مصرف‌کننده نیست و از دارایی خود به دیگران می‌بخشد و مدرسه سازی مصداق کار کریمانه و سخاوتمندانه است.

برچسب‌ها ساوه استان مرکزی خیرین مدرسه ساز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه استان مرکزی خیرین مدرسه ساز ساوه استان مرکزی خیرین مدرسه ساز شهرستان ساوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۱۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد

ایسنا/البرز عضو هیات مدیره و سرپرست شرکت عمران شهر جدید هشتگرد استان البرز گفت: شرکت عمران تاکنون ۳۰ مدرسه در شهر جدید مهستان تاسیس کرده و امسال هم کلنگ احداث سه مدرسه جدید به زمین زده می‌شود تا بخشی از نیاز فضای آموزشی این شهر رفع شود.

به گزارش ایسنا، ذبیح الله زارع در جشن تکلیف دانش آموزان پسر شهر جدید مهستان، اظهار کرد: شرکت عمران شهر جدید مهستان رویکرد جدیدی در دولت سیزدهم آغاز کرده که منجر به ارتقای زیرساخت‌های هنری، فرهنگی و اجتماعی این شهر خواهد شد.

وی ادامه داد: در همین راستا برنامه های مختلفی را در حوزه دانش آموزی طراحی کرده که یکی از آنها برگزاری جشن تکلیف پسران برای اولین بار در این شهر است.

وی اظهار کرد: در این مراسم ۵۴۰ نفر از دانش آموزان پسر به سن تکلیف رسیده، حضور دارند و در قالب برنامه‌ای یک روزه و شاد با احکام دینی بیشتر آشنا می‌شوند.

این مسئول توضیح داد: دانش آموزان سرمایه‌های اصلی این شهر هستند و بنا داریم اقداماتی در حوزه استعداد یابی آنها اجرایی کنیم‌.

زارع افزود: شرکت عمران تاکنون ۳۰ مدرسه در شهر جدید مهستان تاسیس کرده و امسال هم کلنگ احداث سه مدرسه جدید به زمین زده می‌شود تا بخشی از نیاز فضای آموزشی این شهر رفع شود.

وی گفت: علاوه براین تا پایان سال، کلنگ شهر کتاب شهر جدید مهستان هم به زمین زده می‌شود و از این طریق مسیر توسعه زیرساخت‌های فرهنگی این شهر هموارتر خواهد شد. 

سرپرست شرکت عمران شهر جدید مهستان راه اندازی مراکز فرهنگی در مجتمع‌های مسکونی این شهر را یکی دیگر از برنامه‌های این شرکت برشمرد که به تازگی آغاز شده است.

وی اضافه کرد: این آمادگی وجود دارد که تمام زمین‌های آموزشی مورد نیاز در شهر مهستان به صورت رایگان در اختیار خیرین قرار بگیرد تا بتوانیم کمبودهای موجود را برطرف کنیم. 

زارع در خصوص ساخت مراکز بهداشتی و درمانی در شهرجدید مهستان هم گفت: سال گذشته ۱۷ هزار متر مربع زمین رایگان برای ساخت مراکز بهداشتی و درمانی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان البرز و خیرین حوزه سلامت قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • ۸۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در گناباد است
  • تجلیل از معلمان نخستین مدرسه در زندان تبریز
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال