Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن منصوری شنبه شب در جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران با بیان اینکه برخی قیمت های ۱۲۰ هزار تومانی گوشت را اعلام کردند و با رد این موضوع افزود: قیمت گوشت بین ۱۷۰ تا ۲۰۰ هزار تومان است و دلیلی وجود ندارد که قیمت گوشت در این محدوده باشد و نباید گرانی در این زمینه مردم را آزار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مذاکرات و پیگیری های مستمر در این حوزه اشاره کرد و گفت: برخی مسایل و موارد و توزیع اقلام در ستاد کشوری باید پیگیری شود که این مسئله به شکل مستمر در حال انجام است.

منصوری با بیان اینکه بازار مرغ تقریبا اشباع شده، گفت: در روز اول دو هزار تن مرغ در بازار تهران عرضه و مسئله مرغ فراوانی داشته و بازار فراوانی دارد.

وی ادامه داد: برخلاف برخی گزارش ها درباره رفع مشکل روغن، این مشکل وجود دارد و با کمبود روغن رو به رو بودیم و حتی در برخی فروشگاه های زنجیره ای روغن موجود نبوده است.

استاندار تهران با رد برخی اظهارات مدیران حاضر در جلسه درباره وجود روغن ادامه داد: باید مشکل روغن رفع و بازار اشباع از روغن شود و این مسئله ای نیست که نشدنی باشد.

وی گفت: اقتصاد تهران اقتصاد کشور و امنیت تهران امنیت کشور است و باید گرانی های اینچنینی مدیریت و مسایل در استان رفع شود و در استان و موارد ملی در ستاد ملی رسیدگی شود.

به گفته استاندار تهران، مردم در حال صبوری هستند و با دولت همگام شده و دولت نیز خود را در این مسیر قرار داده تا نفع اجرای این طرح به مردم برسد. 

وی بر اهمیت اصلاح نگرانی های مردم تاکید کرد و گفت:  موفق به توجیه افکار عمومی در این زمینه نشدیم و تاخیر در اجرای این طرح بیش از هزار میلیارد تومان به کشور آسیب می زند.

منصوری خاطرنشان کرد: اکنون هفت دهک ضعیف تر کمک‌ بیشتری دریافت کرده و قدرت خرید آنها بیشتر شده اما افکار عمومی چنین نگاهی به موضوع ندارد.

وی با اشاره به کم کاری و تعطیلی برخی نانوایان نیز گفت: از فردا (یکشنبه) تیم های نظارتی در سطح شهر اعزام و با نانوایان کم کار و تعطیل برخورد جدی خواهد شد.

برچسب‌ها گوشت قرمز شهر تهران محسن منصوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گوشت قرمز شهر تهران محسن منصوری گوشت قرمز شهر تهران محسن منصوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۱۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی نوبخت، رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای مشارکت موفق مردم در بهره‌برداری و حفاظت از منابع طبیعی، توجه توأمان به سه مؤلفه طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی ضروری است.

وی به وسعت نزدیک به ۸۳ میلیون هکتاری مراتع کشور و ظرفیت‌های آشکار و نهان آن اشاره و اظهار کرد: به طور دقیق باید مشخص شود که مراتع چه توانمندی‌هایی در زمینه حفظ ذخایر ژنتیکی، تولید علوفه و تولید گوشت قرمز و دیگر اثربخشی‌ها دارند.

وی ادامه داد: با تشکیل و توسعه تعاونی‌های مرتعداری، امر مدیریت و بهره‌برداری مراتع در قالب طرح‌های مرتعداری به ذی‌نفعان حقیقی (دامداران، ساکنان و بومیان) احاله می‌شود و در این صورت است که خود مردم با انجام بذرکاری، اقدامات بیومکانیکی و به ویژه بیولوژیک، شروع به غنی‌سازی و تقویت ظرفیت مراتع می‌کنند.

نوبخت خاطرنشان کرد: دفتر آموزش و ترویج باید با برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای مرتع داران و روستاییان فعالیت خود را از جنبه تسهیلگری افزایش دهد.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مدیریت درست عرصه‌های منابع طبیعی را مدیریت از پایین به بالا در هرم مدیریت برشمرد و با تاکید بر اجرای منطقه‌ای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌های منابع طبیعی بخصوص مرتعداری افزود: برای مردمی‌سازی درست، ما ناگزیریم برای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌ها به صورت منطقه‌ای عمل کنیم یعنی این انتظار نیست که مثلاً در کل سطوح مرتع کشور به یکباره اجرا شود.

‌بنا بر این گزارش، تا انتهای سال ۱۴۰۲ و در راستای مردمی‌سازی طرح‌های منابع طبیعی در سطح کشور، ۲۰ صندوق ملی منابع طبیعی، ۱۲۰ اتحادیه استانی و ۴۲۵ تعاونی فراگیر در ۴۰۰ سامانه عرفی تشکیل شده که حدود ۱۰۰ هزار خانوار بهره‌بردار را تحت پوشش قرار می‌دهند.

کد خبر 6098031

دیگر خبرها

  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت روغن خوراکی امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بحران کاریزما در پرسپولیس؟ | اتفاق آـزار دهنده در بازی با سپاهان
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد