Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری با حضور در نمایشگاه نوآوری صادراتی ایران‌ساخت در سالن 37A محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران از محصولات محصولات ایران‌ساخت منتخب حوزه‌های آب و انرژی بازدید کرد.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری در حاشیه بازدید از محصولات دانش‌بنیان و ابران‌ساخت منتخب در حوزه‌های آب و انرژی، با بیان این‌که مردمی‌سازی و عادلانه‌سازی یارانه‌ها ضمن آن‌که باعث می‌شود نوآوری توسعه پیدا کند، به تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق منجر می‌شود، ادامه داد: کشاورزی، جزو حوزه‌های دارای چالش‌های عمده کشورمان است و یکی از دلایلی که شرکت‌های دانش‌بنیان،برای ورود به این عرصه با مشکلات جدی مواجه هستند، نوآوری را در این حوزه توسعه دهند و فناوری را به این عرصه وارد کنند، پرداخت یارانه‌هایی به صورت غیر صحیح و ناعادلانه در این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روند تخصیص یارانه‌ به شکلی که تا کنون مرسوم بوده، باعث شده تا فناوری و نوآوری به ویژه در حوزه کشاورزی کم‌تر وارد شده و در تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان این حوزه، با نقطه مطلوب فاصله زیادی داشته باشیم.

ستاری، با تأکید بر این که ارائه یارانه‌ها بدون برنامه‌ریزی جدی و عادلانه‌سازی، در تمامی حوزه‌ها، مغایر با نوآوری و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان است، افزود: در حوزه انرژی نیز همین گونه است و در صورتی که یارانه به درستی پرداخت نشود، بهینه‌سازی، اصلاح الگوی مصرف و توسعه فناوری‌ها در حوزه انرژی محقق نخواهد شد. مردمی سازی یارانه‌ها اقدامی است که می‌تواند به اصلاح این رویه کمک کند.

وی با بیان این‌که عادلانه‌سازی و مردمی سازی یارانه‌ها را گامی در راستای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و گفت: به طور یک‌جا و کوتاه‌زمان امکان تغییر رویه موجود نیست، اما با بهره‌گیری از راه حل‌های میانی و هوشمندانه می‌توان ضمن ایجاد زمینه برای رسوخ فناوری و نوآوری به بخش‌های مختلف، زمینه را برای رونق هرچه بیش‌تر شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم کرد. بنابراین توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان با این اتفاقی که در مردمی سازی یارانه ها رخ داده، سرعت بیش‌تری خواهد داشت.

 

طرح جهش تولید دانش‌بنیان و رونق محصولات ایران‌ساخت

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری قانون جهش تولید دانش‌بنیان را گامی اثربخش و ماندگار در رونق زیست‌بوم فناوری و نوآوری دانست و گفت: این قانون، حاصل 3 سال کار جدی، مطالعه و بهره‌مندی از تجربیات گذشته است که در قالب همکاری و همراهی دستگاه‌های مختلف به ویژه مجلس شورای اسلامی با معاونت علمی و فناوری به ثمر نشست. مفادی که در این قانون تصویب شده، به توسعه  بخش‌های مختلف زیست‌بوم فناوری و نوآوری از بخش‌های سرمایه‌گذاری و زیرساختی تا تولید محصول دانش‌بنیان و خلاق با استفاده از اختیارات معاونت علمی و فناوری کمک می‌کند.

ستاری، اجرائی سازی مفاد این قانون متناسب با ماهیت و وظایف دستگاه‌های مختلف کشور را یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانست و گفت: به محض ابلاغ این قانون توسط ریاست محترم جمهوری، بیش از 12 پیش نویس آیین‌نامه و چندین دستورالعمل که آماده است، با تصویب نهایی در برنامه اجرائی بخش‌های دولت قرار می‌گیرد و جهت گیری در تمامی بخش‌های کشور معطوف به تولید دانش‌بنیان را رقم خواهد زد.

ارائه دستاوردهای ایران‌ساخت حوزه آب و انرژی

ه‌م‌راستا با بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز پتروشیمی، معاونت علمی و فناوری در نمایشگاه دائمی فناوری‌های ایران‌ساخت، طیف متنوعی از دستاوردهای برگزیده شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه آب و انرژی را فعال انرژی را به نمایش درآورده است.

بیش از ۵۰ شرکت دانش بنیان فعال در حوزه‌های، نفت، گاز، پتروشیمی، آب و انرژی از جمعه 23 اردیبهشت ماه دستاوردهایشان را در این نمایشگاه ارائه کرده‌اند.

قرائت کننده های هوشمند کنتورهای خانگی و تجاری و صنعتی، توربین کمپرسور توربو اکسپندر، آزمون‌های محصولات و تجهیزات حوزه انرژی، تصفیه کننده‌های آب و آلاینده‌های محیطی، پایش‌کننده‌های محیط زیست، آب و خاک تنها بخشی از تجهیزات سخت افزاری و نرم‌افزاری ارائه شده در این نمایشگاه به شمار می‌رود.

رویداد هم‌رسانی شرکت‌های دانش بنیان حوزه‌های آب و انرژی همزمان با بزرگ‌ترین رویداد انرژی کشور، از جمعه 23 اردیبهشت‌ماه سال جاری در سالن 37 محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران به نمایش درآمده است و تا 26 اردیبهشت ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آب و انرژی خبرخوب اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری شرکت های دانش بنیان فناوری و نوآوری سازی یارانه ها عادلانه سازی دانش بنیان مردمی سازی ایران ساخت آب و انرژی حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۲۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، این نشست در راستای اجرای توافق‌نامه همکاری مشترک بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و استانداری یزد با حضور محمدجواد صدری مهر دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌های فناوری و نوآوری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد و جمعی از مسئولان استان برگزار شد.

در این نشست، گزارشی از امضا و اجرای توافق نامه در طول هفت ماه گذشته ارائه شد و به انتظارات ملی و استانی از دستاورد‌ها و نتایج اجرای برنامه‌های مورد توافق پرداخته شد.

شایان به ذکر است، اجرای طرح برش استانی اقتصاد دانش بنیان در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان استان یزد در چارچوب ماده ۱۲ قانون جهش تولید دانش بنیان و به منظور تولید محصولاتی با ارزش‌افزوده بالاتر و ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز زیست‌بوم نوآوری و فناوری استان، توسعه بازار کالا و خدمات دانش‌بنیان، تکمیل زنجیره ارزش صنایع اولویت‌دار استان و ...، با امضای توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با استانداری یزد به صورت رسمی در ۳۰ مردادماه امسال کلید خورد.

همچنین حاضران نکات و پیشنهاد‌های خود پیرامون مسائل و چالش‌های اجرایی از جمله در تامین و اختصاص منابع مالی و راهکار‌های شتابدهی به اجرای مفاد توافق نامه را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان