Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-27@20:46:43 GMT

تزریق ۴۵۲ هزار دُز واکسن کرونا در سازمان بهداشت و درمان نفت

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۴۰۴۵

تزریق ۴۵۲ هزار دُز واکسن کرونا در سازمان بهداشت و درمان نفت

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت اعلام کرد: واکسیناسیون کامل و تزریق سه دُز واکسن، مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا را به‌طور قابل‌توجهی کاهش می‌دهد.

به گزارش شانا به نقل از سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، سید مهدی هاشمی با اشاره به شیوع بیماری کرونا و همه‌گیری جهانی متعاقب آن گفت: در دومین دهه از قرن بیست‌ویکم، دوباره بیماری‌های عفونی به عنوان بزرگترین موضوع سلامتی بشر مطرح شوند و متعاقب آن واکسیناسیون به‌عنوان پراهمیت ترین رفتار بشریت برای بقا تلقی شود، این در حالی بود که کمتر کسی بیماری‌های عفونی را در قرن بیست و یکم میلادی مهم تلقی می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بهداشت و درمان صنعت نفت بر اساس رسالت سازمانی خود درباره حفظ سلامت کارکنان و خانواده صنعت نفت، از دیرباز در حوزه واکسیناسیون فعال بوده، در این سازمان واحدهای بهداشت خانواده و واکسیناسیون در همه گروه‌های سنی بر اساس دستورعمل‌های کشوری خدمات واکسیناسیون را ارائه می‌دهند.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت بیان کرد: از برنامه‌های مهم این سازمان انجام واکسیناسیون‌های هپاتیت B  و یادآور کزاز در سال‌های گذشته برای شاغلان در صنعت نفت بوده و این برنامه طی تفاهم‌نامه‌های امضا شده با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال پیگیری است.

هاشمی اظهار کرد: در برنامه واکسیناسیون ملی علیه بیماری کرونا، پیرو دستور مقام عالی وزارت، سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت حرکت بزرگ و ارزشمندی را  با همکاری شرکت‌های اصلی وزارت نفت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از مردادماه سال ۱۴۰۰ اجرایی کرد.

وی با اشاره به نتایج تزریق واکسن کرونا در جهان بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود واکسیناسیون سبب کاهش ۸۵ درصد مرگ ناشی از بیماری می‌شود؛ سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با اولویت کارکنان مناطق عملیاتی تیم های واکسیناسیون را به‌ویژه در بیمارستان بزرگ اهواز، منطقه عسلویه و پارس جنوبی، ماهشهر و مرکز تجمیعی واکسیناسیون باشگاه نفت تهرانسر راه اندازی و بالغ بر ۴۵۲ هزار دُز واکسن کرونا را تزریق کرد.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت افزود: در بیمارستان بزرگ صنعت نفت اهواز نزدیک به ۱۰۰ هزار دُز، بوشهر و پارس جنوبی حدود ۱۰۰ هزار دُز، مرکز تجمیعی واکسیناسیون تهرانسر نزدیک به ۸۷ هزار دُز، منطقه ماهشهر نزدیک به ۲۲ هزار دُز واکسن تزریق شده است. بر اساس بررسی‌ها اکثریت قریب به اتفاق کارکنان صنعت نفت  دو دُز واکسن را دریافت کرده‌اند و در حال تکمیل کردن واکسیناسیون دُز سوم هستند.

وی  به تزریق دُز سوم واکسن تاکید کرد و گفت: تزریق دُز سوم واکسن ایمنی را در مقابل بیماری بسیار افزایش  و احتمال ابتلا به نوع شدید بیماری را به‌شدت کاهش می‌دهد، به همه کارکنان صنعت نفت و خانواده آنان توصیه می‌شود اگر تاکنون موفق به تکمیل واکسیناسیون نشده‌اند نسبت به انجام  دُز سوم واکسن کرونا اقدام کنند زیرا انجام کامل واکسیناسیون تنها راه افزایش توان دفاعی بدن در مقابل این بیماری است.

ارائه خدمات بستری به ۳۹ هزار ۲۸۰ بیمار

هاشمی با اشاره به فعالیت‌های پارسال این سازمان در بخش های مختلف گفت: در سال ۱۴۰۰ میزان کل مراجعات به پزشکان عمومی ۲ میلیون و ۵۶۱ هزار و ۹۵۲ نفر و به پزشک متخصص ۸۲۶ هزار و ۵۶ نفر بوده که با توجه به جمعیت ۴۰۰ هزار نفری زیر پوشش حداقل هر نفر میانگین در سال دو تا سه بار به پزشک متخصص و هفت بار به پزشک عمومی مراجعه می‌کند که این رقم در مقابل با سرانه کل کشور سه تا چهار برابر است و شاخص ارزشمندی در استفاده از بیماران و مقدار دسترسی به خدمات درمانی به‌شمار می‌رود.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت اعلام کرد: سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با ۲۳ پلی کلینیک، ۶۱ مرکز سلامت خانواده، ۸۶ مرکز سلامت کار، ۱۲۱ مرکز پزشکیاری و  ۹ بیمارستان و ۹۰۰ تخت فعال در سال ۱۴۰۰ به  ۳۹ هزار ۲۸۰ بیمار خدمات بستری ارائه کرده که میانگین روز بستری ۳.۳ بوده که ۲۸ درصد آنان شامل بازنشستگان بوده است.

هاشمی افزود: پارسال ۶۴۵ هزار و ۸۳۵ مراجعه به آزمایشگاه و نزدیک 4 میلیون  نسخه نیز برای بیماران در واحد دارویی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت ثبت شده است.

وی تصریح کرد: سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در کل کشور با ۴۹۹ بیمارستان، ۱۶۲ درمانگاه ،۲۸ مرکز دندانپزشکی، ۶۱ مرکز جراحی محدود، ۱۵۶ مرکز رادیولوژی، ۲۱۴ آزمایشگاه، ۳۷۷ داروخانه، ۷۲  مرکز فیزیوتراپی، ۱۳۶ پزشک متعمد و ۹۴ پزشک متخصص طرف قرار داد است و توجه و اهتمام به سلامت نیروی انسانی و خانواده‌های آنان وظیفه ذاتی و اصلی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت است.

مدیرعامل سازمان با اشاره به ۴۰۰ هزار مراقبت تلفنی از بیماران کووید ۱۹ و انجام  ۸۰ هزار ۲۷۸ تست PCR ادامه داد: ارتقای کیفیت خدمات درمانی و بهداشتی کارکنان در مناطق عملیاتی جزو اولویت‌ها و برنامه‌های مهم سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت است که خوشبختانه در سال گذشته  ۷۱ هزار ۵۰۰ معاینه طب کار و ۲۱۰ هزار معاینه بازگشت به کار بیماران کرونایی ثبت شده است.

منبع: شانا

کلیدواژه: سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت ویروس کرونا صنعت نفت مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت واکسن کرونا د ز واکسن هزار د ز د ز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۴۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا

برخی همچنان بر این باور هستند که واکسن‌های ویروس کرونا، عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته است. 

فرانسوا ژاویه فومو تاموزو، فوتبالیست سابق اهل فرانسه و کنگو، علیه شرکت‌های فایزر و بیون‌تک به دادگاه شکایت کرده است. او معتقد است این شرکت‌ها که سازنده واکسن کووید-۱۹ هستند، بر حرفه او تأثیر گذاشته‌اند.

طرفداری | به گزارش اکیپ، فومو تاموزو در حالی که حالا در سن ۲۹ سالگی بازنشسته شده است، علیه شرکت‌های داروسازی فایزر و بیون‌تک به دادگاه شکایت کرده است. او می‌خواهد مشخص شود که آیا واکسن کووید-۱۹ نقش مهمی در مصدومیت‌های او داشته که به شدت بر حرفه وی تأثیر گذاشته است. فومو تاموزو که پیش از خداحافظی از فوتبال در تیم‌های اوسر، یو اس کویوی-روئن، ماریتیمو و استاد لاوال بازی می‌کرد، همچنین از فدراسیون فوتبال فرانسه به دلیل تحت فشار گذاشتن بازیکنان زیر نظر خود برای واکسینه شدن، شکایت کرده است.

به گفته‌ این بازیکن، از زمان واکسیناسیون، مصدومیت‌های پی در پی باعث آسیب به دوران حرفه‌ای او شده است: درد زانو (گونالژی)، تاندونوپاتی و پارگی تاندون آشیل، او را ماه‌ها از زمین دور نگه داشته‌ است. این مصدومیت‌ها اکنون بر زندگی روزمره او نیز تأثیر می‌گذارد:

راه رفتن طولانی مدت به سختی قابل تحمل است، از طرف دیگر دویدن هم برایم غیرممکن است. به محض اینکه می‌خواهم به خودم فشار بیاورم، مثلاً از پله‌ها بالا بروم یا چیزی از قفسه بردارم یا حتی پایین بیایم، درد شدیدی احساس می‌کنم.

دادگاهی برای تعیین ارتباط احتمالی بین واکسن و مصدومیت‌های فومو تاموزو در نظر گرفته شده است. دادگاه پاریس در تاریخ ۲ جولای جلسه‌ای برای این پرونده برگزار خواهد کرد تا در مورد لزوم تشکیل هیئت کارشناسان که وظیفه آن‌ها تعیین ارتباط (یا عدم ارتباط) بین دوزهای واکسن و مصدومیت‌های این بازیکن ۲۹ ساله است، تصمیم‌گیری کند.

 

از دست ندهید ????????????????????????

درخواست دروسی: سردار را در رم حفظ کنید اختلاف علنی رئیس فدراسیون با مجری تلویزیون اعتراض هوادار بارسلونا: ژاوی، مرد سر حرفش می‌ماند! رد پای آرتتا؛ اورتون بعد از 14 سال لیورپول را در خانه شکست داد!

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است