Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@21:20:41 GMT

مالزی گردشگران ایرانی را می پذیرد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۴۲۰۴

مرزهای مالزی از حدود یک ماه پیش، پس از وقفه‌ای دو ساله به روی گردشگران واکسینه‌شده باز شد. از همین رو، وزارت گردشگری مالزی برای زنده کردن بازار قدیمی خود، هیأتی را به ایران فرستاد تا مسافران ایرانی را به مالزی برگرداند. ناطقان: وزارت گردشگری مالزی برای آژانس‌های ایرانی شب مالزی در تهران برگزار کرد و یک نیم‌روز وقت گذاشت تا آژانس‌های ایرانی را با زیرساخت‌های جدیدی که در دو سال کرونا به این کشور اضافه شده است، آشنا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زین‌الدین عبدالوهاب، مدیرکل تبلیغ و ترویج گردشگری در وزارت گردشگری، هنر و فرهنگ مالزی که در رأس هیاتی متشکل از مدیران گردشگری و هتلداران این کشور به ایران سفر کرده است، گفت: «ایران به حدی برای مالزی مهم است که در خاورمیانه نخستین انتخاب ما برای آغاز مذاکرات و رایزنی‌ها بوده است.»

با این وجود، افزایش چندبرابری هزینه سفرهای بین‌المللی با توجه به تورم و افزایش نرخ‌ها در دوران کرونا مساله‌ای است که مالزی و ایران فعلا راه‌حلی فوری برای آن ندارند و بیشتر آن را متاثر از کمبود و گرانی پروازها می‌دانند.

پرواز گران است

عبدالوهاب، مدیرکل گردشگری مالزی در نشست خبری که با همراهی رییس بخش آسیا و آفریقا در وزارت توریسم مالزی و همچنین کاردار این کشور در تهران برگزار شد، درباره اقدام مالزی برای ارزان‌سازی سفر گفت: اگر قیمت‌های مالزی را با کشورهای اطراف آن مقایسه کنید، می‌بینید که هتل‌های آن از هتل‌های بالی اندونزی و یا سنگاپور ارزان‌تر است، به طوری که با کمتر از ۱۰۰ دلار می‌توانید اتاقی در هتل‌های مالزی داشته باشید، ولی در کشورهای اطراف این ممکن نیست.

همچنین با ۲۷۰ دلار می‌توانید یک هفته در مالزی اقامت داشته باشید، ولی در هتل‌های بالی و یا سنگاپور به چند برابر این قیمت این امکان را خواهید داشت. قیمت‌های مالزی را باید با کشورهای مشابه آن مقایسه کنید، نه با ترکیه و یا کشورهای دیگر.

او این توضیح را یادآور شد که هزینه سفر فقط به قیمت هتل محدود نمی‌شود و بخش زیادی از این هزینه به قیمت بلیت پرواز برمی‌گردد که به علت کرونا قیمت آن بیشتر هم شده است، برای نمونه هیأت گردشگری مالزی برای یک پرواز اکونومی دو ساعته از دبی تا تهران حدود ۸۰۰ دلار پرداخت کرده است.

مدیرکل گردشگری مالزی همچنین بیان کرد: ما امیدواریم تا یکی دو سال آینده با توجه به افزایش پروازها شرایط سفرهای بین‌المللی آسان‌تر و قیمت‌ها کمتر شود.
جاده ایران و مالزی را دو طرفه کنید

حرمت‌الله رفیعی، رییس هیأت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران نیز در این نشست خبری درباره ارزان کردن هزینه سفر با اشاره به گرانی بلیت هواپیما به‌ویژه با آغاز همه‌گیری کرونا، اظهار کرد: شرایط به گونه‌ای است که پرواز هزینه سنگینی را به سفرها تحمیل کرده است. شاید با ایجاد رقابت بتوان اوضاع را کمی بهتر کرد، مثلا ما با شرکت های هواپیمایی ملی عمان و افغانستان مذاکره کرده‌ایم و پروازهای آن‌ها به ایران بیشتر شده است که حتما دسترسی و رقابت را بیشتر می‌کند و در آینده روی تنوع قیمت تاثیر می‌گذارد.

او با بیان این‌که مالزی در دو دهه قبل بیشترین مقصد سفر ایرانی‌ها بود، از همین رو، ما توقع داشتیم این کشور قدر گردشگران ایرانی را که در حجم گستره سفر می‌کردند بداند و آن‌ها را حفظ کند، در ادامه دو درخواست مطرح کرد و گفت: از مالزی می‌خواهیم جادۀ سفرها را دو طرفه کند، یعنی همانقدر که برای جذب مسافر ایرانی تلاش می‌کند، کمک کند مردم مالزی‌ هم به ایران سفر کنند. از طرفی، با توجه به برنامه مالزی برای بازاریابی گسترده در عمان و قطر می‌توان با ایران تورهای مشترک تعریف کرد تا عمانی‌ها و قطری‌ها در حین سفر به مالزی چند روزی هم در ایران بمانند.

عبدالوهاب، مدیرکل گردشگری مالزی هم در پاسخ به این دو خواسته، گفت: برای مالزیایی‌ها ایران کشور جذابی است، همانطور که این سفر برای خود ما هم جذاب بود. حتما این شرایط در گردشگری ایران و مالزی می‌تواند دوجانبه و جذاب باشد.
ایران زیباست؛ زیرساخت را بهتر کنید

نظام حلیم Nizam Halimi، کاردار سفارت مالزی در تهران نیز این توضیح را اضافه کرد که از سمت مالزی درخواست‌های زیادی برای سفر به ایران وجود دارد و سوال‌های زیادی درباره امنیت، زیرساخت و هتل در ایران می‌شود و این ظرفیت زیاد است. ایران کشور زیبایی است، اما باید مثل مالزی زیرساخت‌ها را بهتر کند، همان‌طور که مالزی تلاش می‌کند به استاندارد بین‌المللی دست یابد ایران هم باید تلاش کند.

منوهران پریاسامی Manoharan Periasamy، مدیرکل ارشد قاره آسیا و آفریقا در وزارت گردشگری مالزی نیز گفت: برای تسهیل شرایط سفر یکسری قرارداد با هواپیمایی امارات و قطر امضا شده است که از کل خاورمیانه به مالزی پرواز دارند که می‌توان ارتباط پروازی بین ایران و مالزی را از طریق این شرکت‌های هواپیمایی برقرار کرد. تاکید ما فقط روی پروازهای مستقیم نیست.
هدف مالزی، خانواده‌ها هستند

عبدالوهاب در ادامه درباره تاثیر وقفه دوساله کرونا در بازارهای گردشگری جهان و این‌که مالزی از این شرایط چگونه برای توسعه زیرساخت‌ها بهره برده است، اظهار کرد: انتظار می‌رود دو سال طول بکشد بازارهای گردشگری تا به حالت عادی برگردد. ما توقع ریکاوری سریع نداریم. فکر می‌کنیم بازگشت به گردشگریِ قبل از کرونا بین دو تا سه سال زمان می‌برد. با این وجود، امیدواریم با بازگشایی مرزهای مالزی و با رقابت‌پذیری جهانی برای افزایش درآمد، بتوانیم شرایط را به روز اول برگردانیم.

او اضافه کرد: مالزی در دو سال گذشته از فرصت استفاده کرد و بیشتر روی توسعه و تقویت پارک‌های تفریحی و مراکز خانوادگی متمرکز شد و ما می‌خواهیم در کنار مقصد حلال و گردشگری سلامت، برای خانواده‌ها جذاب باشیم.

مدیرکل گردشگری مالزی درباره اقدام مالزی برای عادی‌سازی روابط گردشگری با ایران نیز توضیح داد: ایران یکی از بازارهای مهم ما محسوب می‌شود و برای این‌که به حالت قبل برگردد تمرکز روی جذب خانواده‌ها است، برای همین قرار است تورهای آشناسازی با این رویکرد اجرا شود و از آنجا که شبکه‌های اجتماعی در ایران محبوب است ما تبلیغات گردشگری مالزی را در این فضا آغاز کرده‌ایم. ایران برای مالزی بسیار مهم است، به گونه‌ای که اولین کشور در خاورمیانه است که بازاریابی در آن را شروع کرده‌ایم و پس از آن سراغ عمان و قطر خواهیم رفت. منبع: عصر ایران برچسب ها: مالزی ، گردشگران ایرانی ، پذیرفتن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مالزی گردشگران ایرانی پذیرفتن وزارت گردشگری دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۴۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است

مریم جلالی در جشنواره مردمی شکوفه‌های بادام در شهر دژکرد شهرستان اقلید با اشاره به نام‌گذار‌ی امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: این مهم سرلوحه کار ما قرار دارد، چرا که معتقدیم صنایع دستی و گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند در آن نقش‌آفرینی کنند.

او گفت: هنر زنان و خانواده‌های ایرانی این بوده که زندگی را نگه‌دارند و تولید عشق و عاطفه با محبت، تولید اخلاق و امنیت با تربیت، تولید مثل برای جوانی جمعیت، تربیت سربازان امام زمان (عج) و خلق ثروت کنند.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: هر منظره‌ای که مشاهده می‌شود، هر شکوفه‌ای که بر درخت می‌نشیند، هر نخی که بر تاری و هر کیسه‌ای که بافته می‌شود و هر هنری که خانواده ایرانی از مواد اولیه در دسترس آن استفاده به هنر تبدیل کرده و رنگ آفریده، در واقع حکمت ایرانی اسلامی و سبک زندگی را رقم زده است.

جلالی با تصریح اینکه این خانواده ایرانی است که همیشه سربلند، عزت‌آفرین و عزت‌ساز بوده است، گفت: قدردان شور و شعور اهالی شهر دژکرد هستم، دژی که هم طبیعت و هم زیبایی و فرهنگ با شاهنامه‌خوانی دارد و هم موسیقی، قصه، رنگ و طعم دارد و یک رویکرد کامل برای فرهنگ ما محسوب می‌شود.

او با تاکید بر اینکه فرهنگ ما مثابه یک گنج است و ما باید بتوانیم از این فرهنگ استفاده کنیم، گفت: برای حفظ این فرهنگ باید رنج ببریم، اما پشت هر رنجی، گنجی است.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: اگه نوای شاهنامه خوانان، اگر پینه دست زنان در حاجیم و فرش و کیسه و اگر عرق و پینه دست مردان در باغداری وجود داشته، همه برای حفظ ایران بزرگ و برای سربلندی فرزندانی است که در آینده بگویند ما در ایران اسلامی زندگی کردیم.

او با تاکید بر اینکه ایرانی با فرهنگ، غیرت، ایمان و آموزه‌های دینی خود نشان داده که همیشه وجود دارد، با مثبت ارزیابی کردن برگزاری جشنواره مردمی شکوفه‌های بادام اشاره و ابراز امیدواری کرد که به سرسختی دنا و به سختی بادام و طراوات و سرسبزی شکوفه‌های بادام این جشنواره همیشه برقرار باشد و بتوانیم لبخند را بر لب خانواده ایرانی بیاوریم ومعیشت عزت آفرین با دست‌ها، زمین و درختان بیافرینم.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بخش پایانی سخنانش افزود: ایرانی همیشه خوش سلیقه بوده و از هر بهانه‌ای برای حفظ فرهنگ استفاده کرده است. 

جلالی بیان کرد: رویداد‌هایی اینچنینی که پیوند دهنده طبیعت، فرهنگ و اقتصاد است کمک می‌کند تا اهالی یک روستا و شهر یک هویت منسجم پیدا کنند و این نشان دهنده خوش سلیقگی فرهنگ ایرانی است که با هنر، غذا، طبیعت و موسیقی سعی در انسجام ملی دارد.

او یادآور شد: جشن شکوفه‌های بادام بهانه زیبا برای عرض اردات انسان به طبیعت و پاسداری از فرهنگ غنی است که درشهر دژکرد وجود دارد و با رونق گردشگری این شهر، اقتصاد هویت بنیان ایجاد می‌شود.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی در پایان گفت: این رویداد‌ها به پیوند نسلی و آشنایی کودکان و نوجوان با فرهنگ ایرانی و اسلامی ما کمک می‌کند و از طرفی رویکرد اقتصادی و اجتماعی هم دارد و حتی می‌تواند اقتدار ایران را تضمین کند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • حوزه علمیه خواهران سمنان طلبه می‌پذیرد