Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-30@00:38:16 GMT

هدف تأسیس سرای نوآوری تربیت نیروی خلاق و حرفه‌ای است

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۴۴۵۳

هدف تأسیس سرای نوآوری تربیت نیروی خلاق و حرفه‌ای است

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز از ملایر، بهروز کرد، رئیس سرای نوآوری مبل و منبت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر در گفت و گو با خبرنگار ایسکانیوز  با بیان اینکه عنوان ملی و جهانی ملایر در حوزه مبل و منبت برای سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی جذاب بوده است، گفت: سرای نوآوری مبل و منبت ملایر با هدف اینکه دانشجو، نیروهای صنعتی و اساتید علمی در کنار هم رشد کنند و مکمل هم برای افزایش تولید محصول و فروش باشند احداث شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی دیگر از اهداف مهم تاسیس این سرا تربیت نیروی حرفه‌ای و رفع موانع و نیازهای همه اعضا است و ما هم تلاش می‌کنیم تا از فعالیت‌های مبتنی بر تجاری‌سازی و فناورانه و نوآور حمایت کامل داشته باشیم.


رئیس سرای نوآوری مبل و منبت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر افزود: سعی داریم تا در کنار اهداف به رسالت اجتماعی خود بپردازیم و این مهم با ایجاد شبکه نوآوری در شهرستان باعث کارآمدی این سرا و حل مسائل و دغدغه‌های منبت کاران و فعالان حوزه چوب این شهرستان می‌شود و از طرفی سعی داریم تا با استفاده از اساتید و دانشجویان رشته‌های مرتبط در حوزه طراحی و ساخت مصنوعات چوبی فناوری و نوآوری را وارد این هنر صنعت کنیم. برای اولین بار در ملایر توانستیم برای احداث این سرای نوآوری۱۰  میلیارد ریال بودجه دولتی جذب کنیم و در کنار احداث این سرای نوآوری از حضور یک شرکت دانش بنیاد و پنج شرکت فناور که در این حوزه مشغول فعال بوده در دانشگاه بهره ببریم.

وی تصریح کرد: برای استفاده از ظرفیت‌های این سرای نوآوری ارتباطات مثبت با دستگاه‌های اجرایی شهرستان برقرار کردیم تا بتوانیم برای حل مسائل واحدهای تولید این هنر صنعت با کمک این دستگاه‌های راه حل‌های مناسب ارائه دهیم.

بهروز کرد با اشاره به وجود رشته تحصیلی چوب در مقاطع کاردانی و کارشناسی در واحد ملایر افزود: شاهد استقبال فعالان حوزه هنر صنعت مبل و منبت برای تحصیل در این رشته که مرتبط با حوزه کاری آنها بوده است هستیم.

رئیس سرای نوآوری مبل و منبت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با بیان اینکه در حال حاضر بهسازی ساختمان سرای نوآوری مبل و منبت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، افزود: قول مساعد معاونت علمی ریاست جمهوری برای افزایش بودجه بهسازی ساختمان سرا اخذ شده است.

گفتنی  از ۴۸ سرای نوآری واحد های دانشگاه آزاد کشور فقط ۳۰ سرای نوآوری موفق به اخذ بودجه از معاونت علمی ریاست جمهوری شده اند. 

خبرنگار: محمد معصومی

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1140362 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری سرای نوآوری مبل و منبت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۴۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب

دانشگاه شیراز که پیش‌تر دانشگاه پهلوی نام داشت، یکی از دانشگاه‌های مادر، جامع و دولتی ایران است که در سال ۱۳۲۵ در شیراز تاسیس گردید.

به گزارش انتخاب، دانشگاه شیراز با تأسیس دانشکده فنی با هدف آموزش متخصصان علوم پزشکی با یک برنامه چهار ساله در سال ۱۳۲۵ تأسیس شد. در ابتدا مؤسسه عالی بهداشت نامیده شد، در سال ۱۳۲۹ به یک دانشکده پزشکی تبدیل شد. در سال ۱۳۳۲ آموزشکده پرستاری نمازی و دانشکده‌های کشاورزی و هنر و علوم تأسیس شد.

با افزودن دانشکده مهندسی و دانشکده دامپزشکی در سال ۱۳۳۳، به وضعیت دانشگاه ارتقاء یافت و دانشگاه پهلوی نامیده شد. سپس دانشکده دندانپزشکی در سال ۱۳۴۸، دانشکده تحصیلات تکمیلی و کالج الکترونیک در سال ۱۳۴۸، و دانشکده‌های حقوق و آموزش در سال ۱۳۴۹ به دانشگاه اضافه شدند. در سال ۱۳۳۹، شاه، رئیس دانشگاه پنسیلوانیا، گیلورد هارول را دعوت کرد تا به ایران بیاید و مؤسسات آموزش عالی ایران را بازرسی کند.

هارول به درخواست شاه گزارشی را با عنوان الگویی برای یک دانشگاه جدید در ایران تهیه کرد و شاه متعاقباً تصمیم گرفت که دانشگاه پنسیلوانیا به دولت ایران در تبدیل دانشگاه شیراز به تنها نهادی در ایران که بر اساس سبک آمریکایی برای تحصیلات در مقاطع بالاتر کمک کند.

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند