Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل استارتاپ «راسپینا نت پارس» اعلام کرد که در جریان تست نفوذ امنیتی یک سازمان، در نرم‌افزار «تیم‌پس» یک آسیب‌پذیری پیدا کرده‌اند. استارتاپ «راسپینا نت پارس» از سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمینه تست نفوذ ارزیابی امنیتی کار می‌کند. این مجموعه به سازمان‌ها و شرکت‌های مختلفی که نگرانی‌های در خصوص امنیت سایبری دارند، خدمات ارائه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یکی از پروژه‌های اخیر این مجموعه، در نرم‌افزار تیم‌پس که توسط سازمان سفارش‌دهنده این پروژه استفاده می‌شد، آن‌ها یک باگ بین‌المللی شناسایی و گزارش کرده‌اند.

محمدرضا مستمع، مدیرعامل این استارتاپ، به معرفی زمینه فعالیت مجموعه خود پرداخت و گفت:

برای رفع نگرانی سازمان‌های مختلف از هک شدن، مجموعه‌های مختلف راهکار‌های متفاوتی ارائه می‌دهند. راهکار مجموعه ما این است که به‌عنوان یک هکر سایت سازمان را هک می‌کنیم تا مشکلات امنیتی آن را شناسایی کرده و به آن‌ها گزارش دهیم که رفعشان کنند. ما تجربه همکاری با نهاد‌ها و شرکت‌های دولتی، مانند شرکت ملی گاز، بنیاد برکت، پالایشگاه فجر جام و... را داشته و داریم.

او در ادامه مراحل کشف و گزارش این آسیب‌پذیری سایبری را نیز تشریح کرد و گفت: «برای تست نفوذ امنیتی با یک سازمان وارد همکاری شدیم که از نرم‌افزار فرانسوی به نام «تیم‌پس» (Teampass) برای مدیریت گذرواژه‌هایشان استفاده می‌کردند. تیم‌پس یک نرم‌افزار سنترالایز است و توسط همه اعضای سازمان استفاده می‌شد. ما آسیب‌پذیری XSS را در این نرم‌افزار پیدا کردیم.»

با استفاده از این نوع از آسیب‌پذیری هکر می‌تواند به امکانات مختلف موجود در سیستم کاربر، از روشن کردن وب‌کم تا داده‌هایی مانند کوکی‌های مرورگر، دسترسی داشته باشد تا به جای او وارد نرم افزار تیم‌پس شود و به تمامی رمز عبور‌های ذخیره‌شده در این نرم‌افزار دسترسی پیدا کند.

او در ادامه توضیح داد که با توجه به این که نرم‌افزار تیم‌پس محصول بااهمیتی است و این آسیب‌پذیری خطر زیادی داشت، آن را به «مایتره» (Mitre) گزارش داده‌اند. به گفته محمدرضا مستمع، مایتره مرجعی است که راسپینا نت پارس، این آسیب‌پذیری را به آن گزارش داده است. پس از این که یک شرکت گزارشی از یک آسیب‌پذیری را در مایتره ثبت می‌کند، این مرجع گزارش را ارزیابی کرده و اگر آسیب‌پذیری درست باشد، آن را به نام شرکت گزارش‌دهنده ثبت می‌کند. در ادامه، مایتره به شرکتی که آسیب‌پذیری داشته اطلاع می‌دهد تا باگ را رفع کند. مدیرعامل «راسپینا نت پارس» می‌گوید این روند درباره آسیب‌پذیری سایبری تیم‌پس هم رخ داده و اکنون این شرکت باگ گزارش‌شده را رفع کرده است.

مدیرعامل استارتاپ «راسپینا نت پارس» نرم‌افزار فرانسوی تیم‌پس را یکی از محصولات مهم در حوزه مدیریت گذرواژه در دنیا خواند و گفت:

با توجه به این که تیم‌پس قابلیت هماهنگ شدن با همه پروتکل‌های مختلف را دارد، در دنیا محبوب است و در نقاط مختلف جهان توسط کاربران بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

محمدرضا مستمع ضمن اعلام این که کشف و گزارش چنین باگ‌هایی هیچ سود و منفعت خاصی برای شرکت‌ها ندارد، هدف از انجام این فعالیت‌ها را کمک به افزایش امنیت در فضای اینترنت دانست و گفت: «اگر ما می‌خواهیم کارمان را حرفه‌ای انجام دهیم، وظیفه داریم وقتی یک آسیب‌پذیری بین‌المللی را کشف می‌کنیم، آن را گزارش دهیم تا در کل دنیا برطرف شود. در واقع ما صرفاً کمک می‌کنیم که فضای اینترنت یک قدم امن‌تر شود و سودی از این کار نمی‌بریم.»

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: فناوری اطلاعات استارت آپ فعالیت پول نیوز آسیب پذیری نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۴۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب می‌زند

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان ملی استاندارد ایران، استاندارد ملی و بین المللی مواد افزودنی به سوخت با عنوان مکمل سوخت (After Market) یا عناوین دیگر وجود ندارد و این مکمل‌ها تحت نظارت استاندارد نیست.

برپایه این گزارش، از آنجایی که استفاده از این فرآورده‌ها منجر به آسیب دیدگی خودرو خواهد شد، بر عدم استفاده از این دسته از محصولات تاکید می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب می‌زند
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟