Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل سازمان پرستاری کشور از تحت پوشش قرار گرفتن خدمات پرستاری در منزل زیر چتر حمایتی بیمه‌ها خبر داد و گفت: افرادی که بیماران مزمن دارند خارج از بیمارستان می‌توانند خدمات بهداشتی و درمانی بیمه‌ای دریافت کنند.

به گزارش قدس آنلاین، محمد میرزابیگی امروز در نشست خبری به مناسبت روز جهانی پرستار ( ۱۲ ماه مه)  افزود: ارائه خدمات پرستاری در منزل برای بیماران خارج از بیمارستان با حمایت بیمه‌ها می‌تواند در درمان و بازتوانی آنها کمک کننده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور اظهار داشت: اکنون حدود ۲.۵ پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی داریم و این در حالیست که چهار پرستار به ازای هر هزار جمعیت و حدود ۶ پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی در ۲۴ ساعت باید وجود داشته باشد.

میرزابیگی با ابراز تاسف از اینکه نیروی پرستار در کشور با استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد، تصریح کرد: بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۷۰ درصد پست‌های سازمانی پرستاری خالی است و از سازمان استخدامی کشور می‌خواهیم که نسبت به معضل کمبود پرستار با جذب آنها موافقت کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری تصریح کرد: متاسفانه کمبود پرستار در مراکز درمانی بسیار مشهود است به عنوان مثال در بازدیدی که از یک بیمارستان در بخش اطفال یک پرستار برای ۳۳ تخت حضور داشت و این موضوع به سلامت مردم آسیب می‌زند.

به گفته میرزابیگی، برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی طی ۲ سال اخیر در همه گیری کرونا بسیاری از پرستاران از جمله طرحی را در بیمارستان‌ها جذب کردند و در حال حاضر با توجه به اینکه بیماری کنترل شده است، با این پرستاران تسویه حساب شده و بیکار شده‌اند.

وی افزود: از دانشگاه‌های علوم پزشکی خواهش می‌کنیم با توجه به شرایط اقتصادی موجود، این پرستاران را خانه نشین نکنند.

میرزابیگی تصریح کرد: در دوران همه گیری کرونا حدود ۲۰۰ پرستار شهید شدند و خانواده های بسیاری از آنها نیز آسیب دیدند، اکنون طرح رسیدگی به شهدای مدافع سلامت و خانواده‌های آسیب دیده با عنوان «طرح حمایت‌های شبه ایثارگری» از سوی سازمان نظام پرستاری تقدیم مجلس شده است.

وی با اشاره به قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری اظهار داشت: شرایط برای اجرای این قانون فراهم شده و ردیف اعتباری نیز در بودجه برای آن اختصاص یافته و پیش نویس آن نیز تدوین شده است که به زودی اجرایی می شود.

میرزابیگی به کارانه پرستاران اشاره کرد که قرار بود از اول دی ماه سال گذشته به آنها پرداخت شود ولی میسر نیست و در این زمینه گفت: به زودی معوقات کارانه بر اساس اول دی ماه سال گذشته محاسبه و به پرستاران پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: سازمان نظام پرستاری با جدیت و برگزاری جلسات متعدد با مسئولان مطالبات پرستاران در زمینه جذب نیرو، مسکن و تعرفه گذاری خدمات را انجام می دهد و امیدواریم در دولت مردمی این مطالبات محقق شود.

میرزابیگی با اشاره به شعار روز جهانی پرستار با عنوان «سرمایه گذاری در پرستاری و اعطای حقوق او برای تامین سلامت جهانی» اظهار داشت: پرستاران ایرانی سرآمد بسیاری از کشورهای دنیا هستند و دوران کرونا این موضوع را ثابت کرده است، باید مراقبت‌های پرستاری در کشور مانند حوزه درمان، بهداشت، دارو و تجهیزت پزشکی در اولویت‌های نظام سلامت قرار گیرد.

منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رئیس کل سازمان نظام پرستاری بیمه خدمات پرستاری خدمات پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۴۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران، با اشاره به بدهی بیمه ها به داروخانه‌ها، گفت: داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک، پول ندارد.

به گزارش مهر، هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیروهای مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: توزیع شیرخشک یارانه ای تا سقف ۱۰ قوطی در هر ماه توزیع شیرخشک یارانه‌ای تا ۱۰ قوطی در هر ماه

دیگر خبرها

  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است
  • مجلس ، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • ارائه خدمات رایگان به روستائیان به همت پزشکان
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی