Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ما در سندتحول بنیادین مکلف شدیم که موزه علم ایجاد کنیم گفت: قرار است همکارانم پژوهشراها را به خانه‌های خلاق تبدیل کنند که رویان می‌تواند بخشی از کار را برعهده بگیرد.

به گزارش ایران اکونومیست، یوسف نوری در جریان بازدید از پژوهشگاه رویان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره زنده یاد کاظمی آشتیانی که از قله‌های علم فناوری و یک معلم بود اظهار کرد: شهید حسن تهرانی مقدم، دیگر قله علم و فناوری نیز فارغ‌التحصیل دانشگاه شهید رجایی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهیدان باهنر، رجایی و همت نیز قله‌های معلمی هستند.

وی افزود: ما وظیفه داریم به این مجموعه‌ها برویم. خدمت خانواده شهید تهرانی مقدم و شهید مطهری نیز رفتم. همه اینها برای ما که در کسوت معلمی هستیم درس آموز هستند. اگر بخواهید کاری انجام دهید که مانا باشد باید از پیش از دبستان آغاز کنید. این بذر باید در دوران کودکی کاشته شود که بهترین جا و مساعدترین جا قطعا آموزش و پرورش است همانطور که رهبری نبز در دیدار با معلمان به آن اشاره فرمودند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: برگزاری جشنواره‌هایی چون "رویانا" برای دانش آموزان و "شهیدکاظمی" برای معلمان الزامی است و باید این اقدامات را انجام دهیم تا مردم بشناسند و در جریان قرار بگیرند. ما در سندتحول بنیادین مکلف شدیم که موزه علم ایجاد کنیم. حدود ۲۳ میلیون دانش آموز نوآموز پیش از دبستانی و واجب التعلیم داریم. دانشگاه فرهنگیان حدود ۱۰۰ هزار دانشجو معلم دارد.

نوری با بیان اینکه پیشنهاد می‌کنم همانند "چهره‌های ماندگار" برنامه‌ای برای تجلیل از معلمان تدارک و از آنها تقدیر کنیم گفت: قرار است همکارانم پژوهشراها را به خانه‌های خلاق تبدیل کنند که رویان می‌تواند بخشی از کار را برعهده بگیرد که باید در قالب تفاهم نامه‌ای به صورت جدی و عملیاتی انجام سود. بخصوص به مناطق کم برخوردار باید توجه بیشتری داشته باشیم. امید است مجموعه این اقدامات گام موثری برای حضور آموزش و پرورش در جامعه دانش‌بنیان باشد.

به گزارش ایران اکونومیست، وی همچنین در جمع خبرنگاران درباره تغییرات پژوهش سراها توضیح داد و گفت:۶۸۰ پژوهشسرا داریم که به عنوان بخشی از نظام آموزش و پرورش که دانش آموزان برای شکوفایی استعدادها در حوزه های مختلف باید در آن ها حضور پیدا می‌کردند اما از کارآمدی کاملی برخوردار نبودند. امسال با توجه به شعار سال، فرصت خوبی بود که این پژوهشسراها را از مسیری کلیشه‌ای و قدیمی به مسیری نوین تبدیل کنیم و تصمیم گرفتیم مراکز نوآوری را ایجاد کنیم. با موسساتی چون رویان جهاد دانشگاهی ارتباط مستمری گرفته و اینها را به مراکز فناور و نوین تبدیل کنیم.

نوری درباره اقدامات برای شناخت شخصیت‌های برجسته علمی چون زنده یاد کاظمی آشتیانی گفت: باید بسیار تلاش کنیم. خوب است همه ما هرکجا می‌رویم قله‌های علمی کشور را بشناسانیم. معرفی این شخصیت‌ها باید در کتاب درسی باشد و علاوه بر این در قالب‌های مختلف یادمان ایجاد کرده و جشنواره برگزار کنیم و چهره‌های برجسته را معرفی کنیم.

وزیر آموزش و پرورش درباره راه اندازی موزه‌های علم نیز گفت: از فضاهای موجود طراحی انجام و چند موزه علم و فناوری دایر کنیم و در هر استانی داشته باشیم. 

وی همچنین اضافه کرد: معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری برای تجهیز پژوهش سراها با کمک از شرکت‌های دانش بنیان ۵۰ درصد تخفیف می‌دهند که سال گذشته انجام شده بود و امسال هم انجام می‌شود و اقدام خوبی است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: آموزش و پرورش ، پژوهش سرای دانش آموزی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آموزش و پرورش پژوهش سرای دانش آموزی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۵۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری قطب غرب کشور با شرکت مدیران ۱۰ استان غرب کشور در سنندج برگزار شد

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه وزارت آموزش و پرورش صبح دوشنبه در این دوره آموزشی با بیان اینکه بزرگ‌ترین افتخار زندگی ما معلمی است، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) بزرگ‌ترین معلم تاریخ و چراغ سعادت جامعه بشریت بود.

نادر کریمی بیرانوند با اشاره به برگزاری دو رویداد مهم در سنندج تحت عنوان نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی کردستان و دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه روزی قطب غرب کشوری، این رویدادها را فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات عنوان کرد و با اشاره به میزبانی مطلوب کردستان، از دست‌اندرکاران برپایی آن قدردانی نمود.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس شبانه‌روزی کردستان در مهارت‌آموزی پیشرو هستند، گفت: مهارت آموزی در آموزش و پرورش در راستای تحقق شعار سال در اولویت است.

وی شعارها را جهت اجرا لازم دانست و با اشاره به الزامات اجرایی شعار سال، آموزش و پرورش را مورد اعتماد خانواده‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه خوداتکایی نمادی از امانت‌داری در حوزه دانش‌آموزان است‌.

کریمی شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» را سیاست حاکمیتی عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت‌های مدارس شبانه‌روزی افزود: مدارس شبانه‌روزی بهترین ظرفیت برای مهارت‌آموزی است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی را منطبق بر ساحت‌های تعلیم و تربیت عنوان کرد و اظهار داشت: هفته گذشته مهارت آموزی در دولت مصوب شد و دستگاه‌ها مکلف به اجرای کامل این مصوبه شدند.

کریمی تصویب این مهم را گامی ارزشمند برای نتیجه‌بخش شدن تلاش‌ها در تعلیم و تربیت دانست و ابراز امیدواری کرد اتفاقات مثبت در آموزش و پرورش ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز ضمن خیرمقدم به مهمانانان و قدردانی از واگذاری میزبانی به استان کردستان، در سخنانی خطاب به مدیران مدارس گفت: مدیران مدارس شبانه روزی مهم‌ترین اولویت کاری شما توجه به تربیت و آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان این مدارس هست چرا که ظرفیت مدارس شبانه‌روزی برای تعلیم و تربیت در هیچ مدرسه و آموزشگاه دیگری وجود ندارد.

هاشم ناظمی جلال عنوان کرد: ما در این دوره تمام ظرفیت‌های در اختیار را به‌کار گرفته‌ایم تا بتوانیم یک دوره آموزشی در شأن شما مدیران را فراهم آوریم و در نهایت بتوانیم زمینه تبادل تجربه را در میان شما به وجود بیاوریم.

وی افزود: این امر هم جز با عشق و علاقه به کار محقق نخواهد شد.

حجت‌اله موسوی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان هم در سخنانی اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که خاطره خوبی در ذهن‌های شما بنگاریم.

وی در ادامه سخنانش عنوان کرد: این دوره برای تبادل تجربه و در کل یک دوره تعاملی است.

موسوی در خصوص عناوین برنامه‌های این دوره نیز گفت: برای آن سرفصل‌هایی تعیین شده که انتظار می‌رود مدرسان بر اساس سرفصل‌های تعیین شده مطالب لازم را به مدیران ارائه دهند.

گفتنی است؛ این دوره تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

کد خبر 6091903

دیگر خبرها

  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری