Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگاه‌های تخصصی توسط دفاتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان در راستای اتحاد بین اقوام و مذاهب و جلوگیری از ترویج تفرقه برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد رضا طاهری، مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: از اواخر سال 1398 در دانشگاه های آزاد استان سیستان و بلوچستان سه دفتر تحت عنوان تقریب مذاهب اسلامی در زاهدان و چابهار و ایرانشهر تأسیس شده است که این سه دفتر با رویکرد علمی به بحث تقریب پرداخته و تا به حال بازتاب خوبی در بین اساتید و دانشجویان داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: البته لازم به ذکر است که نهادهای دیگر چون نمایندگی های دفاتر رهبری چه در دانشگاه و چه در خارج از دانشگاه و یا معاونت های فرهنگی دانشگاه‌ها یا ارگان های دیگر در خصوص فعالیت های تقریبی با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری نموده و از چنین فعالیت‌هایی به گرمی استقبال کرده اند.   این مقام مسئول ادامه داد: برگزاری کارگاه های تخصصی یکی از مهمترین فعالیت های دفاتر تقریب در استان است که برای برگزاری این نوع کارگاه‌ها معمولا از اندیشمندان و اساتید کشوری دعوت به عمل می آید که اخیرا از تاریخ 20 تا 23اردیبهشت ماه 1401 به صورت فشرده چندین کارگاه در زاهدان، ایرانشهر، نیکشهر و چابهار برگزار شده  که حقیقتا مورد استقبال اساتید قرار گرفت.   طاهری اضافه کرد: البته که اینچنین کارگاه‌ها هم قبلاً در استان برگزار می شد ولی رویکرد کارگاه هایی که اخیرا برگزار شده و در آینده در شهرهای دیگر استان برگزار خواهد شد علمی و دانشگاهی است یعنی در یک فضای علمی اساتید به بحث و گفتگو می‌پردازند.   وی خاطر نشان کرد: اگر در گذشته بیشتر از علما استفاده می شد اما اخیرا از اساتیدی که تحصیلات آکادمیک در زمینه های تقریب مذاهب دارند استفاده می شود.   مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان با بیان اینکه نگاه این کارگاه‌ها علمی است، تصریح کرد: روش گفتگو در کارگاه ها نوآور و از حالت کلیشه ای خارج شده و پرسش و پاسخ و مباحث علمی در یک فضای دوستانه صورت می گیرد.   طاهری اذعان کرد: به نظر بنده بازتاب چنین کارگاه هایی چنانچه تداوم داشته باشند و تاثیر آن در وحدت اسلامی بسیار زیاد است.   وی در خصوص فلسفه برگزاری این کارگاه ها گفت: فهم و درک متقابل و اتحاد و دوستی بین اقوام و مذاهب، جلوگیری از ترویج تفرقه و سوء استفاده در زمینه های مذهبی است از جمله فلسفه برگزاری کارگاه های این چنینی است.   مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: در این خصوص دیدار با روسای دانشگاه ها و توجیه آنها برای برگزاری این کارگاه‌ها،دیدار با برخی از علمای اهل تسنن و دیدار با برخی از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های آزاد در استان صورت گرفت است.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تقریب مذاهب دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان دانشگاه ها برگزار شد کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۶۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی

رجایی آذری، مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با حجت‌الاسلام و المسلمین حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید شهریاری -دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی- در دیدار با رجایی آذری -موسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه- اظهار کرد که مجمع تقریب حدود سی‌سال پیش توسط مقام معظم رهبری تأسیس شد.

وی در این باره توضیح داد: در مصر نیز در زمان «شیخ محمد عبده» یک مجمع تقریب وجود داشت و آنها قصد داشتند تا تقریب مذاهب اسلامی را ایجاد کنند که به دلیل وقوع اتفاقاتی در مصر، این پروژه در جغرافیای این کشور متوقف شد.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری در ادامه افزود: مقام معظم رهبری مانند دیگر علما از جمله آیت الله بروجردی به تقریب مذاهب اسلامی اعتقاد دارند، لذا این مؤسسه را تأسیس کردند که از اولین مسئولان آن آیت‌الله تسخیری بود.

وی خاطرنشان کرد: در ابتدای مسئولیت من، اپیدمی کرونا به وجود آمد. ما در آن زمان با تأکید بر مسئله تقریب کتاب مختصری را در رابطه با امت واحده اسلامی تألیف کردیم و در آن شرح دادیم که چگونه می‌توانیم به امت واحد دست یابیم.

دبیرکل مجمع تقریب در ادامه سخنان خود گفت: پیامبر اسلام (ص) امتی دارد و همه بزرگانی که در محضر پیامبر (ص) بودند، تلاش کردند، وحدت امت اسلامی را حفظ کنند؛ اما بعد اتفاق‌هایی افتاد که مذاهب اسلامی از یکدیگر جدا شدند.

وی با تأکید بر این که اشتراکات مذاهب اسلامی بیش از اختلافات آنهاست و ما باید بر این اشتراکات تمرکز کنیم، گفت: دشمن اسلام که همان استکبار جهانی است، قصد دارد با مطرح کردن مسائلی در خصوص خانواده یا همجنس‌گرایی و این دست موضوعات، اسلام و احکام اسلامی را از میان ببرد و ما باید به این مسئله توجه داشته باشیم.

رجایی آذری -امام جماعت مقدونیه- نیز در این دیدار با بیان این که من برای نخستین بار است به ایران سفر می‌کنم، گفت: من از دیدن ایران شگفت زده شدم. غرب و رسانه‌های غربی روایت دیگری از ایران دارند و می‌خواهند چهره ایران را مخدوش نشان دهند.

وی تصریح کرد که ایران، عشق را به انسانیت تقدیم می‌کند در حالی که غرب با عناوینی چون دموکراسی عشق و خانواده را به نابودی کشانده است. رجایی آذری در ادامه سخنان خود خواستار معرفی صحیح ایران در خارج از کشور و مقابله با روایت غلط در این باره شد.

وی با بیان این که مسلمانان ۲۸ درصد از مردم مقدونیه را تشکیل می‌دهند، گفت: ما فعالیت‌های مختلفی در خصوص موضوعات اسلامی و دوره‌های قرآنی در این کشور داریم.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری نوزدهمین دوره طرح آزمون اعطای مدرک
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی