Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه یکی از رمزهای پیشبرد سیاست‌های مختلف در دولت سیزدهم این است که انحصار را از بین ببریم، گفت: این موضوع بازدارندگی ایجاد کرده و اگر آمریکا بخواهد از سیاست‌های تقابلی و تحریم استفاده کند، برایش هزینه خواهد داشت.

به گزارش ایران آنلاین، «علی باقری کنی» امروز (یکشنبه) در حاشیه بازدید از بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت که با همراهی مدیران کل وزارت خارجه و برخی از سفرا انجام شد، اظهار داشت: وظیفه وزارت خارجه این است که در عرصه‌های مختلف بتواند ظرفیت‌هایی برای بهره‌مندی حداکثری از فرصت‌ها ایجاد کند، تا بخش‌های مختلف کشور بتوانند توانمندی‌های خود را از بالقوه به بالفعل تبدیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: این موضوع هم در عرصه فرصت‌ها و هم تهدیدها است؛ به این معنا که دیپلماسی تعطیل ناپذیراست و چه تهدید باشد، چه فرصت و چه زمانی که هم‌زمان تهدید و فرصت وجود دارد. دستگاه و ابزارهای دیپلماسی باید بتوانند بسترهایی فراهم کنند تا استفاده حداکثری از فرصت‌ها را داشته باشم و تلاش جدی برای مدیریت تهدیدها انجام دهیم.

افزایش صادرات نفت با هم‌افزایی دستگاه سیاست خارجی و وزارت نفت

باقری ادامه داد: در افزایش صادرات نفت هم‌افزایی ایجابی و مثبت بین دستگاه سیاست خارجی و وزارت نفت وجود داشت و این هم‌افزایی توانسته در شرایطی که دشمنان می‌خواستند فشار حداکثری به کشور تحمیل کنند را به ناکامی بکشاند.

وی با اشاره به اینکه شرایطی فراهم شده تا در این شرایط آنها خودشان از نگاه و سیاست پشیمان شده و وارد تعامل با ایران شوند، افزود: هرچقدر مؤلفه‌های قدرت داخلی تقویت شده و خود اتکاتر باشیم طرف مقابل مجبور است در مقابل این توانمندی سر تعظیم فرود آورد.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان گفت: ما در موضوع کارزار فشار حداکثری ترامپ یک نه بزرگ به او گفتیم و مقابلش ایستادیم و آن طرفی که مجبور شد اظهار شکست کند، همان کسی بود که این سیاست فشار حداکثری را آغاز کرده بود.

وی با بیان اینکه اتکا به توانمندی‌های درونی و امتداد آن در بیرون مسئولیت اصلی دستگاه سیاست خارجی است، ادامه داد: این اقدام می‌تواند هم‌ظرفیت‌های جدید برای کشور ایجاد کند و هم مؤلفه‌های درونی کشور را تقویت کند.

باقری تاکید کرد: ما به دنبال این هستیم تا ظرفیت‌های بالقوه متعدد و متنوعی که در کشور وجود دارد را با استفاده از توانمندی‌هایی که در اختیار داریم چه در داخل و چه در بیرون فعال کنیم.

وی با اشاره به اینکه اتکا و انحصار در هر عرصه‌ای به یک منبع متکی شویم راهگشا نخواهد بود، گفت: یکی از رمزهای پیشبرد سیاست‌های مختلف در دولت سیزدهم این است که انحصار را با تبدیل به یک ظرفیت، از بین ببریم.

معاون وزیر امور خارجه تاکید کرد: تنوع ظرفیت‌ها برای کشور فرصت ایجاد می‌کند و می‌تواند ظرفیت‌هایی که در عرصه‌های مختلف وجود دارد را بالفعل کند.

به گفته باقری، این موضوع بازدارندگی ایجاد کرده و اگر طرف مقابل بخواهد از سیاست‌های تقابلی استفاده کند، برایش هزینه‌مند خواهد بود و یا به طور کامل بی‌اثر می‌شود.

وی حضور مقامات سیاسی کشورهای مختلف در ایران را نشان‌دهنده این دانست که  ایران همواره یک بازیگر فعال در صحنه بین‌المللی و منطقه‌ای است.


انتهای پیام/


 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۷۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند

فرماندار شهرستان چالدران با اشاره به رایزنی با مقامات ترکیه گفت: راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی در چالدران با جدیت بیشتر پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدرضا عبدالله‌نژاد در جریان بازدید نماینده وزرات کشور در امور مرزها از محل راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی چالدران اظهار کرد: در راستای شکوفایی ظرفیت مرز در چالدران اقداماتی انجام شده است و به دنبال بازگشایی بازارچه‌های مرزی در این منطقه هستیم.

وی با تاکید بر اینکه مرزها فرصتی برای پیشرفت و آبادانی هستند، افزود: باید از این ظرفیت مهم برای توسعه چالدران بیش از پیش استفاده شود و همین امر نیز در دستور کار دولت سیزدهم قرار دارد.

فرماندار شهرستان چالدران با اعلام اینکه بر اساس رایزنی‌های صورت گرفته توسط مسئولین ذی ربط کشوری و استاندار آذربایجان‌غربی با مقامات ترکیه‌ای مراحل مختلف راه‌اندازی بازارچه مرزی در چالدران طی شده است، گفت: بازدید به عمل آمده امروز از محل بازارچه‌ها بر اساس تداوم پیگیری‌های لازم برای تسریع در راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی در چالدران است.

عبدالله‌نژاد یادآور شد: برای استفاده از ظرفیت مرز دو بازارچه مرزی در پیراحمد و شیخ سیلو چالدران در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفته است که تلاش می‌شود در کمترین زمان ممکن این اقدامات به نتیجه برسد.

کد خبر 748706

دیگر خبرها

  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • تکمیل ۳۳ طرح نیمه تمام ورزشی در ایلام
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است | در دکترین ما سلاح هسته‌ای وجود ندارد
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است/ در دکترین ما دسترسی به سلاح هسته ای وجود ندارد
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند