Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، ابوالفضل باقری فرد،معاون آموزشی وزیر بهداشت گفت: در دولت سیزدهم وزارت بهداشت ماموریت‌هایی با هدف کمک به ارتقاء خانه‌های بهداشت و سیستم ارجاع در همه حوزه‌ها اعم از آموزش و بهداشت تدوین شده و بخش زیادی از اختیارات به دانشگاه‌ها تفویض خواهد شد که از مصادیق بارز آن می‌توان به پذیرش دستیار بومی در رشته‌های مورد نیاز هر استان اشاره کرد و انتظار می‌رود دستاورد حاصل از بومی گزینی، کمبود نیروی متخصص در سراسر کشور را تا حدود زیادی جبران کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون آموزشی وزیر بهداشت با تاکید بر افزایش نقش دانشگاهها و واگذاری مسئولیت به اساتید و مسئولین دانشگاه‌ها، خاطرنشان کرد: مهمترین سرمایه کشور، دانشگاه و ارزشمندترین سرمایه دانشگاه، نیروی انسانی و اعضای هیات علمی هستند؛ لذا تکریم اعضای هیئت علمی از وظایف حاکمیت و به ویژه در وزارت بهداشت است.
 
وی به حواشی مطرح شده درباره حقوق اعضای هیات علمی و یکسان سازی حقوق وزارت بهداشت و علوم گفت: همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی علوم پایه با وزارت علوم، با همکاری و حمایت وزیر  بهداشت در حال انجام است و از نظر وزارت بهداشت هیچ تفاوتی بین اساتید علوم پایه و بالینی وجود ندارد و این دو لازم و ملزوم یکدیگرند و جدا کردن آنها از هم به صلاح کشور نیست و به جدیت موضوع را پیگیری می‌کنیم تا مشکلات برطرف شود.
 
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان ابنکه روز معلم و مقام استاد را سپری کرده‌ایم، بیان کرد: استاد نمونه فردی است که دانشجویی را تربیت کند که مهارت دانشجو اش بهتر از خودش باشید؛ باید اساتیدی در دانشگاه ها جذب شوند که از نظر تعلیم و تربیت، الگو باشند تا سلامت معنوی که خلاء موجود در جامعه بشری است؛ جبران شود
 
وی تصریح کرد: فرایند جذب و ارتقاء اعضای هیات علمی وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی بازبینی شده است تا بر اساس معیارهای واقعی فرآیند جذب و ارتقا انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اختیار دانشگاه های علوم علوم آموزشی بهداشت اعضای هیات علمی وزارت بهداشت دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۷۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری