Web Analytics Made Easy - Statcounter

ذبیح‌الله خدائیان با حضور در برنامه «صف اول» در ارتباط با اصلاح نظام پرداخت یارانه‌ها و حذف ارز ترجیحی و کمک سازمان بازرسی به اجرای این طرح گفت: بحث یارانه‌های پنهان که در اقتصاد وجود دارد، اقتصاد ما را بیمار کرده است و همه اقتصاددانان بر این باور هستند که باید به آن پایان داده شود. همین یارانه‌های پنهان باعث شده بسیاری از افراد سودجو از ارز ۴۲۰۰ استفاده کنند و منفعت‌های زیادی کسب کنند و خیلی از پرونده‌های دادگاه‌های مبارزه با جرایم اقتصادی نیز به این موضوع اختصاص پیدا کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین موضوع باعث قاچاق کالاهای یارانه‌ای به خارج از کشور شده بود.

وی افزود: خوشبختانه دولت تصمیم گرفت یارانه‌ها را هدفمند و عادلانه کند و به جیب کسی رود که مستحق آن است به همین دلیل سازمان بازرسی قبل از اجرای طرح، جلسات متعددی را با متولیان امور در راستای تنظیم بازار، نظارت بر تولید و بحث انبارها برای ذخیره‌سازی کالا داشتیم و دستگاه‌های متولی نیز پای کار آمدند و توانستند به اندازه کافی کالا ذخیره کنند. بعد از اجرای طرح، رئیس قوه قضائیه تاکید کردند که این قوه باید از سیاست‌های دولت در این خصوص با تمام قوا حمایت کند و ما گروه‌هایی را مامور کردیم تا بازرسی‌هایی را داشته باشند و در همین مدت ۸۴۶ بازدید داشتیم و ۱۶۷ اکیپ مشترک تشکیل شد و هم‌چنان کنار دولت هستیم و بر عملکرد دستگاه‌هایی که وظیفه تهیه کالا و تنظیم بازار را دارند نظارت می‌کنیم.

همه دستگاه ها برای پیشگیری از جرایم پای کار بیایند

خدائیان در ارتباط با عملکرد سازمان بازرسی تصریح کرد: سازمان بازرسی تنها دستگاه نظارتی در کشور است که هم جایگاه قانون اساسی و هم وظیفه نظارت بر کلیه دستگاه‌ها را دارد اما سوال این است چرا با وجود سازمان بازرسی و سایر دستگاه‌های نظارتی جرمی مانند اختلاس و ارتشا وجود دارد؟ قطعا دستگاه‌های نظارتی با همه توان در جهت مبارزه با فساد تلاش می‌کنند هم در حین انجام وظایف دستگاه‌ها هم بعد از انجام. ما اگر بخواهیم از پیشگیری از این جرایم تلاش کنیم باید همه دستگاه‌ها پای کار بیایند. اگر دستگاه‌های اجرایی به موقع عمل کنند و گلوگاه‌های فساد را ببند قطعا فسادی نخواهیم داشت.

رئیس سازمان بازرسی ادامه داد: دستگاهی مانند سازمان بازرسی با گستردگی دستگاه‌های اجرایی آیا می‌تواند به تک تک قراردادها و کارهایی که انجام می‌شود نظارت کند؟ ما به دنبال این هستیم که نظارتمان را الکترونیکی کنیم و اگر دستگاه‌ها به شکلی عمل کنند که کارهایشان الکترونیکی باشد و ماهم دسترسی داشته باشیم قطعا می‌توانیم بهتر نظارت کنیم اما اکنون اکثر نظارت‌ها سنتی است. الان در سازمان بازرسی تمام تلاشمان این است که روی گلوگاه‌های فساد متمرکز شویم و ببینیم راه‌هایی که زمینه فساد را فراهم می‌کند کدام است. دولت حضرت آیت‌الله رئیسی هم الحمدلله ضد فساد و در کنار ما است.

تشکیل ۷۹۰ پرونده کیفری و بیش از ۲۶۰۰ پرونده انتظامی برای کارکنان در سال ۱۴۰۰

وی خاطرنشان کرد: ما در سال ۱۴۰۰، ۴۴۴۰ مورد گزارش هشداری دادیم و آسیب‌ها را شناسایی کردیم و به وزرا و روسای سازمان‌ها هشدار دادیم و زمان تعیین کردیم و دنبال این هستیم تا پیشنهادات را اجرایی کنند. در کنارش ۷۹۰ پرونده کیفری و بیش از ۲۶۰۰ مورد پرونده تخلفاتی و انتظامی برای کارکنان و مسئولان ادارات تشکیل شده است. اگر در موعد مقرر، مسئولان به پیشنهادات ما عمل نکنند هم مجازات حبس و هم انفصال از خدمت دارند و ضمانت اجرا برای پیشنهادات ما در قانون پیش‌بینی شده است‌.

ادامه دارد...

2323

کد خبر 1629732

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سازمان بازرسی کل کشور قوه قضاییه حذف ارز ترجیحی گرانی سازمان بازرسی دستگاه ها یارانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۹۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار موج جدیدی از خدمت در سال پایانی شورا 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدمهدی نیکونژاد خطاب به مدیران و معاونان شهرداری گفت: در یک سال پایانی شورا، ایجاد موج جدیدی از خدمت با تکیه بر همدلی و همراهی مدیران مناطق و واحد‌های ستادی شهرداری یزد مورد انتظار است.

وی با اشاره به مأموریت اصلی شهر یعنی ارتقای وضعیت نگه داشت شهر توسط مدیران شهری افزود: در جریان بارندگی‌های اخیر به دلیل اقدامات اساسی و زیر بنایی مناسبی که در سال گذشته انجام شد، کم‌ترین آسیب به شهر و شهروندان وارد گردید.

نیکونژاد ادامه داد: مأموریت دیگر تکمیل طرح‌های متوقف، نیمه تمام یا در حال اجرای شهرداری شده است که باید با نیت خیرخواهانه و جهت خدمت به مردم با سرعت و دقت و بدون نقص مدنظر قرار گیرد.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد خاطرنشان کرد: اکنون که در ابتدای سال قرار داریم باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود که تا قبل از ورود به فصل سرد سال بخش قابل توجهی از طرح‌های عمرانی به مرحله پایانی رسیده باشد و انرژی، اعتبار و همچنین نیروی انسانی را در همین راستا متمرکز و به کار گرفته شود.

دیگر خبرها

  • انتظار موج جدیدی از خدمت در سال پایانی شورا 
  • انتظار موج جدیدی از خدمت به منظور رضایتمندی شهروندان
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • فوت راهدار لرستانی حین انجام‌وظیفه
  • شکایت از جرایم اداری به کمک وکیل کیفری
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو