Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری سازمان بسیج دانشجویی گفت: سازمان بسیج دانشجویی در تلاش است تا زمینه‌های اشتغال‌‌آفرینی را برای دانشجویان فراهم کند و بسترهایی برای مهارت‌آموزی آنان نیز ایجاد می‌شود. - اخبار استانها -

محمدمهدی نیازمند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، درباره برنامه سازمان بسیج دانشجویی در حوزه فرهنگ و رفع خلأهای این حوزه اظهار داشت: در حوزه فرهنگ با توجه به وضع موجود به اقدامات زیربنایی و تولید محصولات فرهنگی بسیار نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری سازمان بسیج دانشجویی افزود: کار در زمینه فرهنگ عمومی، تولید محصولات فرهنگی، شناخت فرهنگ‌ها و آداب‌ و رسوم‌ها و فرهنگ دینی اسلامی در مجموع مقوله‌ای است که باید مورد توجه متولیان فرهنگی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مقوله سبک زندگی باید با پیوست ابزار فرهنگی در سطح دانشگاه‌ها دنبال شود گفت: باید توجه داشت که نبایست عده‌ای حوزه‌های فرهنگی را سیاسی و امنیتی کنند بلکه حوزه فرهنگ باید با حفظ ساحت خود از طریق هنر انقلابی در دل و افکار دانشجویان نفود کند.

نیازمند با بیان اینکه با بازگشایی دانشگاه می‌توان اقدامات بسیار مؤثری را در این حوزه طراحی کرد افزود: خلأ بسیار زیادی در اقدامات فرهنگی در دانشگاه‌ها وجود دارد اما در برخی نقاط دشمن نیز امیدواری‌های داشته و تلاش‌هایی جهت آسیب زدن به این بخش می‌کند.

معاون سازمان بسیج دانشجویی ابراز داشت: با توجه به آگاهی نسل دانشجو و اقدامات تبیینی که باید در این حوزه انجام گیرد امیدواریم شاهد توسعه فرهنگ ایرانی اسلامی در دانشگاه‌ها باشیم تا دانشجویان با پیشرفت علم و دانش نقاط امیدی برای پیشرفت کشور فراهم کنند.

وی درباره برنامه‌های سازمان برای اشتغال‌‌آفرینی در دانشجویان گفت: سازمان بسیج دانشجویی در تلاش است تا زمینه‌های اشتغال‌‌آفرینی را برای دانشجویان فراهم کند و بسترهایی برای مهارت‌آموزی آنان نیز ایجاد می‌شود؛ این برنامه‌ اکنون در سازمان طراحی شده و قابل انجام است‌.

نیازمند در پاسخ به سوالی درباره اقدامات علمی و یا مطالبه‌گری بسیج دانشجویی در حوزه رفع معضلات اعم از معضلات زیست‌محیطی گیلان افزود: در این حوزه بخش‌های مختلف بسیج دانشجویی ورود کردند اما باید توجه داشت که گستردگی مشکلات زیست‌محیطی استان بالا است.

 معاون گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری سازمان بسیج دانشجویی گفت: لازم به ذکر است که در گذشته مجموعه‌ای در بسیج دانشجویی تحت عنوان "زبرالحدید" شکل گرفت که این کانون در استان گیلان با انعقاد تفاهم نامه‌ای با شهرداری رشت به موضوع تفکیک زباله از مبدأ ورود پیدا کرد.

وی با بیان اینکه این اقدام حاصل یک کار دانشجویی در استان گیلان بود که تاکنون استمرار پیدا کرده است خاطرنشان کرد: مجموعه مذکور در حال حاضر به عنوان یکی از شرکت‌های مستعد در یاری رساندن به شهرداری در حل مشکل پسماند و تفکیک زباله از مبدأ است.

نیازمند اظهار داشت: همچنین قرارگاه احمدی روشن نیز در سازمان بسیج دانشجویی اقدامات بسیار خوبی در ریشه‌یابی و شناخت مسائل و مشکلات، ارائه راهکار برای حل مشکلات و اصلاح روندها دارد که این راهکارها قابل ارائه به مسئولان ذی‌ربط است.

معاون گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری سازمان بسیج دانشجویی در پاسخ به سوالی درباره اولویت برنامه‌های این سازمان در سال 1401 تصریح کرد: اولویت سازمان بسیج دانشجویی در سال جدید عمدتاً جهاد تبیین است که در قالب 3 محور دنبال خواهد شد.

شهدای روحانی استان گیلان در کنگره ملی شهدای روحانی معرفی می‌شوندمسابقات بین‌المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد به‌میزبانی استان گیلان برگزار می‌شودتلاش سازمان بسیج مهندسین کشاورزی نتیجه داد؛ افزایش 20 درصدی تولید برنج در استان گیلان

وی با بیان اینکه یکی از محورهای جهاد تبیین، جهاد تبیینی با خروجی امیدافرینی است عنوان داشت: پرداختن به دستاوردهای انقلاب اسلامی با برگزاری اردوی راهیان پیشرفت و پرداختن به تحریف‌های انجام شده در تاریخ توسط دشمن و تبیین این حوزه از دیگر محورهای جهاد تبیین است.

نیازمند افزود: ریشه‌یابی مشکلات موجود در سطح کشور، نحوه مواجهه دانشجویان با مشکلات و تبیین مشکلات برای مسئولان گام‌هایی است که بسیج دانشجویی امسال به شکل جدی دنبال می‌کند و پیوستی برای این برنامه‌ها در حال طراحی است تا در امیدآفرینی در نسل جهاد موفق باشیم.

انتهای پیام/614/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون گفتمان سازی و مطالبه گری سازمان بسیج دانشجویی سازمان بسیج دانشجویی استان گیلان دانشگاه ها جهاد تبیین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۰۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند

ایسنا/کردستان مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش از بازگشت ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش طی سال گذشته خبر داد.

 نادر کریمی بیرانوند، امروز شنبه(۸ اردیبهشت) در نشست خبری در سنندج با اشاره به اجرای طرح شهید محمودوند در راستای بازگشت دانش آموزان به چرخه تحصیل، اظهار کرد: یکی از بحث های جدی در حوزه متوسطه نظری، پوشش تحصیلی است که با توجه به ردیف سنی در این دوره، تعدادی جذب بازار کار شده و ترک تحصیل می کنند.

وی، با اشاره به اینکه بازگشت حتی یک دانش آموز به چرخه آموزش، کار بسیار مشکلی است،‌ بیان کرد: سال گذشته در قالب این طرح و بر اساس کد ملی، دانش آموزانی که در سامانه سیدا ثبت نام نکرده بودند شناسایی و بر مبنای آن به استان‌ها اعلام شد تا علت ترک تحصیل آنان بررسی و برای بازگشت به آموزش تلاش شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش یکی از راهکارهای مهم در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، را مهارت‌آموزی دانش‌آموزان ذکر کرد و ادامه داد: براساس این امر، هر دانش‌آموز تا پایان تحصیل خود باید یک مهارت منتج به یک شغل را فرا گیرد.

کریمی با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان باید وارد بازار کار شوند، گفت: با وجود مخالفت‌های فراوان، مهارت آموزی دانش‌آموزان در هیات دولت تصویب شد و براساس قانون باید ردیف اعتباری نیز برای آن در نظر گرفته شود.

به گفته وی، یکی از مشکلات موجود در حوزه مهارت، ساعات درسی است که در آموزش و پرورش وجود دارد که این مساله یک مانع است براین اساس قرار شد تغییر ساختار آموزشی در متوسطه انجام شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: با این تغییر ساختار جایی برای مهارت‌آموزی در برنامه ساعتی دانش‌آموزان مشخص می شود و براساس آن دانش آموزان دوره متوسطه در طول سه سال باید ۳۰۰ ساعت(هر سال ۱۰ ساعت) مهارت بیاموزند، البته مهارتی که به یک شغل در پایان تحصیل تبدیل شود.

مدارس شبانه روزی ظرفیت مهمی برای مهارت آموزی دانش آموزان است

کریمی بیرانوند، مدارس شبانه روزی را یکی از فرصت‌ها و ظرفیت‌های مهم برای مهارت آموزی به ذکر کرد و افزود که در این مدارس فضا و زمان کافی برای این مهم وجود داد، براین اساس دوره توانمندسازی مدیران این مدارس برگزار می شود و هم اکنون استان کردستان میزبان این دوره در غرب کشور است.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در ادامه به موضوع کمبود نیروی انسانی به عنوان یکی از مشکلات آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جاری تلاش شده است که این کمبودها از راههای مختلف جبران شود.

کریمی بیرانوند با بیان اینکه این کمبود نیرو فقط مختص استان خاصی نیست و تمام استان‌های کشور را در بر می گیرد، اضافه کرد: سال گذشته استان کردستان در حوزه متوسطه ۹ هزار ساعت بصورت غیرموظف از بازنشستگان، نیروهای شاغل و دانشجو معلمان ترم هفت به بالا برای جبران این کمبود بهره برد و در سایر استان‌ها نیز از این روش استفاده شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد