Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@18:05:15 GMT

مدیریت مناسب در زمینه بازچرخانی آب نداریم

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۱۰۸۸۹

مدیریت مناسب در زمینه بازچرخانی آب نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، حسن عنایتی صبح دوشنبه در نشست با مدیران بخش آب و خاک جهاد کشاورزی استان اظهار داشت: خاک بستر تولید است و رفتار خوبی با این عنصر حیاتی نداشتیم و در سال‌های گذشته این بستر ارزشمند تولیدات کشاورزی فقیر شده است.

وی افزود: در بخش آب نیز در مضیقه و در این مایه حیات با کمبود مواجه هستیم و به سمت کارهایی باید حرکت کنیم که بهره‌وری منابع تولید را افزایش دهیم، همچنین در حوزه بازچرخانی آب مدیریت کافی نداریم و اثربخشی این عنصر حیاتی کم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سالانه حدود دو هزار هکتار تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری انجام شده است، توجه به آب و خاک برای رسیدن به امنیت غذایی بسیار مهم است و همه کشورها به دنبال تأمین اقلام غذایی و پایداری در تولیدات کشاورزی هستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران یادآور شد: ظرفیت سنجی کافی و اصولی در حوزه آب و خاک استان انجام شود و همه مسائل مرتبط با آن دیده شود تا پروژه بصورت کامل و بدون نقص اجرا شود.

عنایتی تصریح کرد: اراضی که مورد تجهیز و نوسازی قرار گرفته است به هیچ وجه نباید دچار تغییر کاربری شود بلکه باید برای تولیدات اساسی کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد و اگر به دنبال نجات آب هستیم از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنیم تا با کمترین میزان مصرف آب، بیشترین بهره‌وری را داشته باشیم.

وی با تاکید براینکه ترویج باید در کنار آب و خاک باشد تا شاهد بهترین بهره‌برداری از پروژه‌های آب و خاک و نگهداری تأسیسات باشیم، افزود: در اجرای سامانه‌های نوین آبیاری عقب هستیم و این عقب ماندگی با تلاش بیشتر جبران شود.

کد خبر 5491095

منبع: مهر

کلیدواژه: جهادکشاورزی مازندران مدیریت آب و خاک ساری بوشهر هدفمندی یارانه ها کرمانشاه ویروس کرونا احتکار کالاهای اساسی آمار کرونا تنظیم بازار خطبه های نماز جمعه مشهد خراسان رضوی نظارت و بازرسی نانوایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز آب و خاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۰۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • خاموشی چاه‌های کشاورزی در رفسنجان
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد