Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمدمهدی فداکار استاندار کرمان امروز در نشست شورای استانی هماهنگی دفاع مقدس با اشاره به اهمیت تدوین دانشنامه دفاع مقدس در استان کرمان اظهار کرد: با توجه به مرجع‌بودن این مجموعه علمی، کار تهیه و تدوین آن با رعایت کامل استانداردهای علمی پیگیری و دنبال شود.

استاندار کرمان، توجه ویژه در تهیه و چاپ کتاب‌های دفاع مقدس در حوزه کودکان در اشکال مختلف هنری، صوتی، نمایش، داستان و خاطره مورد اشاره قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تهیه کتاب خاطرات همسران شهدا را ضروری برشمرد و گفت: همسران شهدا در جنگ مظلوم واقع شدند. خاطرات، مشکلات، مصایب پنهان و گذران زندگی همسران شهید در زمان حیات شهدا و بعد از شهادت آنها باید بیان شوند.

فداکار، چاپ کتاب شهدای دستگاه‌ها و ساخت و تکمیل حرم شهدای گمنام در سطح استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: ساماندهی گلزار شهدای گمنام با همکاری خیران و دستگاه‌ها حتما باید انجام گیرد تا غربت شهدا مضاعف نشود.

وی اظهار داشت: آبرو، عزت و سرافرازی ما از شهداست و همه این را می‌دانیم اما دانستن با یقین تفاوت دارد، باید به مرحله یقین برسیم که هر چه داریم از شهداست و با این دیدگاه دیگر اجازه نخواهیم داد مزار شهیدی نامناسب باشد و خاطرات آنها پنان بماند.

استان کرمان به وجود ۳۰۱ شهید گمنام مزین است

محمود مهدوی‌فرد مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان به برکت وجود ۳۰۱ شهید گمنام در سطح استان اشاره داشت و گفت: ۱۲ کمیته آموزش و پژوهش، هنری و نمایشی، اسناد و مدارک، ادبیات و نشر، زنان، موزه دفاع مقدس، راهیان نور، امور پیشکسوتان، تشکل‌های مردم نهاد، رسانه، ورزش و جوانان و اصناف ذیل شورای هماهنگی دفاع مقدس فعالیت دارند.

وی افزود: در تدوین دانشنامه دفاع مقدس در استان کرمان شورای علمی متشکل از چهار گروه شهدا و اشخاص، جغرافیا و نظامی، فرهنگ و هنر، اجتماع و سیاست شکل گرفته و ۸۸۰ مقاله مشخص شده که به چاپ برسند.

مهدوی‌فرد تصریح کرد: سال گذشته ۶۹ مورد کتاب دفاع مقدس در گروه‌های مختلف در مجموعه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان به چاپ رسید.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان با اشاره به ویژه برنامه‌های سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر گفت: یادواره شهدا، نمایشگاه‌ها، همایش ایثارگران و جانبازان و رژه نیروهای مسلح و برنامه های متعدد فرهنگی، علمی، هنری دیده شده است.

وی همچنین از رونمایی سردیس «سردار شهید قاسم سلیمانی» در محل فرودگاه کرمان به‌مناسبت سوم خردادماه خبر داد و گفت: این سردیس توسط حوزه هنری تهیه شده است.

احمد گروئی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان نیز بر جمع‌آوری و چاپ خاطرات والدین شهدا تاکید کرد و گفت: در این سال‌ها ۶۷ درصد از والدین شهدا به رحمت ایزدی پیوستند و عده‌ای نیز در بستر بیماری به‌سر می‌برند.

انتهای پیام/۸۰۰۱۷/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: شهدای گمنام دفاع مقدس سردار شهید سلیمانی فرودگاه کرمان همسران شهدا دفاع مقدس استان دفاع مقدس دفاع مقدس استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۲۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، امیر سرتیپ «سلیمان کامیابی» جانشین معاونت نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح و سردار «جمال شاکرمی» فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام، با حضور در منزل شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» از تازه تفحص‌شده دوران هشت سال دفاع مقدس، خبر شناسایی هویت‌ این شهید والامقام را به خانواده‌اش اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد

شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» سال ۱۳۲۷ در روستای «چشمه پهن» بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد. وی با آغاز جنگ تحمیلی به‌عنوان بسیجی از طرف سپاه ایلام به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل اعزام شد و هشتم مرداد سال ۱۳۶۲ در منطقه مهران، در عملیات «والفجر سه» بر اثر اصابت ترکش مستقیم دشمن به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به جمع شهدای جاویدالاثر استان ایلام پیوست، تا این‌که این‌روزها پس از ۴۱ سال گمنامی، سرانجام پیکرش تفحص و هویت وی از طریق آزمایش دی.ان.ای شناسایی شد.

همچنین پیکر مطهر شهید «جهانگیر بیات» از شهدای جاویدالاثر دوران دفاع مقدس نیز پس از ۴۲ سال کشف و شناسایی شد.

جهانگیر بیات، فرزند جهان‌شاه، به‌عنوان بسیجی از کرج به جبهه اعزام و در سال ۱۳۶۱ در عملیات والفجر مقدماتی در منطقه فکه بر اثر اصابت ترکش مستقیم به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به جمع شهدای جاویدالاثر پیوست.

مسئولین استان البرز با حضور در منزل این شهید، خبر تفحص و شناسایی پیکر شهید بیات را به بازماندگانش اعلام کردند. برنامه‌های تشییع و خاکسپاری نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229032 برچسب‌ها دفاع مقدس

دیگر خبرها

  • شناسایی هویت شهید دفاع مقدس
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • تغییر در میزبانی استان کرمان از شهدای گمنام
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • سردیس پدر خوشنویسی خرم آباد رونمایی شد
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • شهرداری‌ها متصدی حفظ و نگهداری گلزار شهدا هستند