Web Analytics Made Easy - Statcounter

وضعیت این روزهای اقتصاد ایران مبهم است. مردم نگران‌اند و مشخص نیست که آیا در روزهای آینده شاهد ثبات در بازار و البته قیمت‌ها خواهیم بود یا نه؟

سیدمصطفی هاشمی‌طبا، فعال و تحلیلگر مسائل سیاسی، درباره این موضوع گفت: «من امیدوارم که مردم آرامش خود را حفظ کنند زیرا ناآرامی‌ها بیش از همه به خودشان صدمه می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر حال تصمیمی که اکنون درباره حذف ارز ترجیحی گرفته شد، همه را به یاد گران‌کردن بنزین انداخت. بهتر بود به جای تصمیم ناگهانی با مردم صحبت و استدلال‌ها مطرح می‌شد تا مردم قانع شوند».

بیشتر بخوانید:

روزنامه رسالت : دشمن فکر می کرد اردوکشی خیابانی اتفاق می افتد اما تعداد معترضین به یک درصد هم نرسید

حالا وقتش نیست! / برای تمجید دولت فعلی راهی بهتر از تخریب دولت قبلی وجود ندارد ؟

او ادامه داد: «مردم اکنون نگران آن هستند که گرانی‌ها فقط محدود به چهارقلم کالاهای مورد بحث نباشد و دایره‌اش وسیع‌تر از این حرف‌ها شود. حالا دولت می‌گوید راه دیگری جز حذف ارز ترجیحی وجود نداشت شاید هم درست بگوید اما حتما می‌شد با مردم سخن گفت. به هر حال امیدوارم این گردنه سخت هم به سلامت بگذرد و شرایط عادی شود».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «دولت یارانه‌های ۳۰۰ و ۴۰۰هزارتومانی به مردم می‌دهد اما به نظرم دادن یارانه نقدی راحت‌ترین کار است. این روش درست نیست که اجناس گران شود و بگوییم یارانه‌اش را به صورت نقدی به مردم می‌دهیم. ما باید وقتی تحریم می‌شدیم، ابزار دوران تحریم را فراهم می‌کردیم. باید می‌دانستیم که مشکلات زیادی به وجود می‌آید و لازم بود که بیش از شرایط کنونی آماده مقابله با پیامدهای تحریم می‌شدیم که نشدیم».

هاشمی‌طبا در پایان گفت: «از این سو هم بهتر است مردم قدری تحمل خود را بالا ببرند و امیدوار باشند که شرایط سخت کنونی می‌گذرد».

۲۱۲۱۷

کد خبر 1631639

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مصطفی هاشمی طبا دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۲۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با جدول شماره ۱۴ لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ «منابع و مصارف هدفمندی یارانه ها» موافقت کردند.   در نشست علنی مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بخش دوم جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور در دستور کار صحن علنی قرار گرفت و نمایندگان با جدول شماره ۱۴ هدفمندی موافقت کردند.   رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در مورد جدول ۱۴ بیان داشت: این جدول مربوط به هدفمندی یارانه هاست همان مبلغ ۷۵۸ همت که دولت در این جدول در نظر گرفته بود از سوی کمیسیون تلفیق و صحن علنی مصوب و در این جدول ۳۱۵ همت برای یارانه نقدی و معیشتی در نظر گرفته شد.   وی ادامه داد: کاری که مجلس انجام داد این است که در لایحه بودجه ۱۴۰۳، ۱۰ درصد به مستمری بگیران کمیته امداد و بهزیستی اضافه کرد. این رقم در لایحه ۲۰ درصد بود که اکنون با مصوبه مجلس به ۳۰ درصد رسیده است.   نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی افزود: در این جدول ۴۲ همت برای کمیته امداد، ۳ همت برای بهزیستی و ۱۴۳ همت یارانه نان و ۷۴ همت برای یارانه دارو و شیرخشک در نظر گرفته شده است.   زارع اضافه کرد: در این جدول برخی موارد هزینه سرمایه گذاری در شرکت ملی نفت و پخش و پالایش و گاز مصوب شد و مبالغی که دولت برای واردات بنزین نیاز داشت هم درکمیسیون تلفیق و صحن علنی تصویب شد.   عبدالعلی رحیمی مظفری در مخالفت با این بخش از لایحه بودجه بیان داشت: با این رقم‌هایی که در این جدول دیده شده گازرسانی تعطیل خواهد شد وقتی نتوانیم در زیر ساخت‌های نفت سرمایه گذاری کنیم تولیدی نداریم.   وی افزود: دلیل مخالفت من با این جدول این است که توسعه نفت تعطیل می‌شود.   حمیدرضا حاجی بابایی رییس کمیسیون تلفیق بودجه در مورد جدول ۱۴ لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: به دلیل اینکه توازن به هم نخورد تغییراتی در این جدول ایجاد نکردیم با همین کیفیت کار را به دولت سپردیم که دولت خود بتواند هدفمندی یارانه‌ها را اجرا کند.   داوود منظور رییس سازمان برنامه و بودجه در مورد این جدول گفت: در این موضوع سعی کردیم با توجه به مقدوراتی که در وصول منابع داریم به گونه‌ای تنظیم شود که همه اهداف هدفمندی محقق شود.   وی با بیان اینکه این جدول نیاز به اصلاح و بازنگری دارد، گفت: ما پیش بینی کردیم که اعتبارات مربوط به کالا برگ که از محل سایر درآمد‌های داخلی وزارت نفت تامین شود و عمدتا محصولات جانبی است، این عنوان در کمیسیون به "صرفه جویی انرژی" تغییر کرده است چراکه صرفه جویی انرژی تبدیل به درآمد نمی‌شود و قابل انداره گیری نیست که ما بتوانیم منابع را ماهیانه وصول کنیم و این عنوان قابل اجرا نیست از این رو پیشنهاد می‌شود عنوان دولت لحاظ شود.   وی افزود: برای کالابرگ ردیف جداگانه پیشنهاد کردیم و برای این موضوع دو ردیف آورده شده که باید پرداخت نقدی معیشتی و کالا برگ را از هم تفکیک کنیم و با این ملاحظه با این جدول موافق هستیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • لزوم واگذاری امور فرهنگی به مردم/ پیری جمعیت دغدغه جدی است
  • طعنه سنگین هاشمی‌طبا به دولت رئیسی
  • امیدوارم در مجلس آینده همکاری‌ها با دولت بهتر شود
  • استقرار هزاران نیروی پلیس در برلین
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • وحیدی: تقسیم استانی تهران نیازمند مصوبه مجلس است
  • ایجاد استان تهران شرقی و غربی به منظور اداره بهتر انجام می شود
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ها در سال ۱۴۰۳/ اعلام جزییات مصوبه دولت
  • پرداخت ۴۰۰ میلیارد تومان یارانه کالا در استان بوشهر