Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عباس مشیریان روز دوشنبه به رسانه ها بیان کرد: مبارزه همگانی با آفت سن غلات از سوم فروردین‌ماه در استان سمنان آغاز شد و ریزش سن در سمنان ۲۰ اسفندماه، در سرخه ۲۲ اسفندماه، در آرادان ۲۳ اسفند و در گرمسار ۲۴ اسفندماه سال گذشته انجام شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مبارزه با سن مادری و پوره در سطح اراضی کشاورزی سمنان به صورت مستمر در حال انجام است، افزود: سطح مبارزه با سن مادری و پوره در اراضی گندم و جو به ترتیب در مجموع ۱۲ هزار و ۴۴۵ هکتار و ۶ هزار و ۳۴۰ هکتار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به بیشترین مبارزه با آفت غلات در اراضی گندم و جو در شهرستان گرمسار تصریح کرد: در سطح سه هزار و ۹۵۰ هکتار از اراضی زیر کشت گندم و ۲ هزار و ۵۵۰ هکتار از اراضی زیر کشت جو در شهرستان گرمسار مبارزه با آفت صورت گرفت.

مشریان اظهارداشت: در شهرستان آرادان نیز در سطح سه هزار و ۴۲۰ هکتار از اراضی زیر کشت گندم و یکهزار و ۹۲۰ هکتار از اراضی جو مبارزه با آفت سن انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: در میامی در سطح  سه هزار و ۴۵۰ هکتار از اراضی زیر کشت گندم و ۷۳۵ هکتار از اراضی زیر کشت جو، در سرخه در سطح ۲۵۵ هکتار از اراضی زیر کشت گندم و ۱۴۵ هکتار از اراضی زیر کشت جو، در سمنان در سطح ۵۶۰ هکتار از اراضی زیر کشت گندم و ۸۰۰ هکتار از اراضی زیر کشت جو، در دامغان در ۳۶۵ هکتار از اراضی زیر کشت گندم و ۱۲۰ هکتار از اراضی زیر کشت جو و در شهرستان شاهرود در ۴۴۵ هکتار از اراضی زیر کشت گندم و ۷۰ هکتار از اراضی زیر کشت جو مبارزه با آفت سن غلات انجام شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان همچنین از کشاورزان استان خواست  تا برای افزایش کیفیت گندم های تولیدی و در راستای مبارزه به سن غلات خود با کارشناسان شبکه مراقبت مراکز خدمات جهاد کشاورزی ارتباط مستمر داشته و از نظرات کارشناسی آنان استفاده کنند./

برچسب‌ها آفات کشاورزی گندم سمنان کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آفات کشاورزی گندم سمنان آفات کشاورزی گندم سمنان کشاورزی هکتار از اراضی زیر کشت گندم هکتار از اراضی زیر کشت جو مبارزه با آفت استان سمنان آفت سن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۳۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران. مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد گفت: این شهرستان دارای ۸۸ قطعه آب‌بندان است که ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری را تحت پوشش آبیاری قرار می‌هد.


محمد هادی‌زاده با بیان اینکه تاکنون ۹۵ درصد آب‌بندان‌های شهرستان محمودآباد آبگیری شد، گفت: این شهرستان دارای هزار و ۳۵۰ هکتار آببندان برای ذخیره آبی کشاورزان و کاهش تنش‌های ناشی از خشکسالی احتمالی است.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه آب رودخانه‌ها و هرز آب ناشی از بارندگی در فصل‌های غیرکاشت از طریق کانال‌ها و پمپاژ به آببندان‌ها هدایت شده و در فصل بهار و تابستان برای آبیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد، ادامه داد: این شهرستان دارای ۸۸ قطعه آب‌بندان در ۴۸ روستا است که ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری را تحت پوشش آبیاری قرار می‌دهد.


هادی‌زاده با بیان اینکه آببندان‌های اراضی کشاورزی این شهرستان با توجه بارش‌های خوب پاییزی و هدایت آب‌های روان به سمت آببندان ها، تاکنون آبگیری مطلوبی داشت، به کشاورزان توصیه کرد ضمن استفاده بهینه از آب، نسبت به شخم و شیار شالیزار‌های خود هرچه سریعتر اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان