Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@04:40:04 GMT

جمعیت فلسطینیان از سال ۱۹۴۸ تاکنون ۱۰ برابر بیشتر شده است

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۱۴۴۲۳

جمعیت فلسطینیان از سال ۱۹۴۸ تاکنون ۱۰ برابر بیشتر شده است

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری "عربی ۲۱ "، مرکز سرشماری فلسطین در آخرین گزارش خود آورده است: علیرغم آواره شدن بیش از ۸۰۰ هزار فلسطینی در سال ۱۹۴۸ و کوچ اجباری بیش از ۲۰۰ هزار فلسطینی به کشورهای همسایه به ویژه اردن پس از جنگ ژوئن ۱۹۶۷ میلادی، شمار فلسطینیان به طور کلی در جهان در اواخر سال ۲۰۲۱ نزدیک به ۱۴ میلیون نفر رسید که تقریبا نیمی از آنان یعنی هفت میلیون نفر در سرزمین فلسطین ساکن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است: ارزیابی جمیعتی حکایت از آن دارد که در پایان ۲۰۲۱ شمار ساکنان کرانه باختری از جمله بیت المقدس سه میلیون و دویست هزار نفر و نوار غزه تقریبا دو میلیون و یکصد هزار نفر بوده است. جمعیت ساکنان فلسطینی شهر بیت المقدس در اواخر سال ۲۰۲۱ تقریبا به ۴۷۷ هزار نفر رسیده است.

مرکز سرشماری فلسطین همچنین اعلام کرد که فلسطینیان ۴۹.۹ درصد ساکنان اراضی اشغالی فلسطین و صهیونیستها ۵۰.۱ درصد را تشکیل می دهند.

این مرکز در گزارش خود آورده است: پرونده های ثبت شده توسط آژانس امدادرسانی و کاریابی ویژه پناهندگان فلسطینی "آونروا" در دسامبر ۲۰۲۰ میلادی شمار آوارگان و پناهندگان فلسطینی در سراسر جهان را تقریبا شش میلیون و چهارصد هزار نفر عنوان کرده است.

براساس این گزارش، ۲۸.۴ درصد جمعیت یاد شده به طور رسمی در ۵۸ اردوگاه متعلق به آژانس آنروا بسر می برند. از این تعداد اردوگاه، 10 اردوگاه در اردن، ۹ اردوگاه در سوریه، ۱۲ اردوگاه در لبنان، ۱۹ اردوگاه در کرانه باختری و ۸ اردوگاه در نوار غزه قرار دارند. این درحالی است که تاکنون شماری از پناهندگان فلسطینی توسط آژانس آنروا ثبت نام نشده اند.

۱۴۸۷

برچسب‌ها سازمان ملل متحد سوریه کرانه باختری لبنان قدس نوار غزه اردن فلسطین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد سوریه کرانه باختری سازمان ملل متحد سوریه کرانه باختری لبنان قدس نوار غزه اردن فلسطین هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۴۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش فعالان مدنی در انگلیس علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، یک فعال مدنی در انگلیس در این باره گفت: ما براساس بیانیه دیوان کیفری بین المللی درباره نسل کشی اسرائیل در غزه، دو اعلامیه بازداشت جوبایدن و آنتونی بلینکن رئیس جمهور و وزیر خارجه آمریکا را به سفارتخانه آمریکا در لندن ارائه کردیم که از دریافت آن خودداری کردند، اما ما به نام انسانیت و به منظور ثبت در تاریخ، بازداشت همدستان اسرائیل در قتل عام فلسطینیان را با همکاری حقوق دانان از منظر حقوقی پیگیری خواهیم کرد.
عدالت خواهان و حقوقدانان در انگلیس می‌گویند این حمایت‌های آمریکا، انگلیس و سایر دولت‌های غربی است که قتل عام فلسطینیان را میسر ساخته است و آنان برای همدستی در نسل کشی فلسطینیاان باید در برابر ملت‌ها پاسخگو باشند و حساب پس دهند.
یک فعال مدنی حامی حقوق فلسطینیان حاضر در تجمع اعتراضی برابر سفارت آمریکا در لندن می‌گوید: هدف ما این است که بتوانیم خواسته مردم این کشور مبنی بر توقف نسل کشی در غزه، آزادی سرزمین فلسطینیان و مجازات عاملان و همدستان رژیم اسراییل را ازمنظر حقوقی پیگیری کنیم. دولت و احزاب عمده بریتانیا کاملا از حقیقت و عدالت دور شده اند، اما دیدن آگاهی و شنیدن خواسته‌های مردم که بیش از شش ماه است در خیابان‌های همه کشور‌های غربی مطالبه می‌شود بسیار دلگرم کننده و برای آزادی فلسطین بسیار امید آفرین است. مردم به خوبی نشان دادند که خواستشان متفاوت از نظام حاکم بر آمریکا و بریتانیاست.
به گفته کارشناسان حقوقی، در پی صدور حکم قضات دیوان کیفری بین المللی، اکنون نتانیاهو و همدستانش در رژیم اسرائیل، در سفر به خارج باید نگران باشند، زیرا ممکن است به اتهام جنایات جنگی، بازداشت شوند.
تاکنون بیش از هزار حقوقدان و قاضی بازنشسته در انگلیس درباره همدستی نظام این کشور با رژیم صیهونیستی در نقض قوانین بین المللی و نسل کشی فلسطینیان هشدار دادند.
فعالیت‌های حقوقی علیه سران رژیم صهیونیستی، حتی اگر ضمانت اجرایی هم نداشته باشد، در بی آبرو کردن مقامات این رژیم، موثر است.
فعالان مدنی در انگلیس می‌گویند همانگونه که تظاهرا ت ضد رژیم آپارتایدآفریقای جنوبی به مدت چهار سال بدون وقفه برابر سفارت آن رژیم ادامه یافت، اکنون هواداران فلسطین در لندن نیز می‌گویند تا آزادی فلسطین در برابر سفارت رژیم آمریکا که حامی اصلی رژیم صیهوینستی است ادامه خواهند داد.

 

 

اظهارات:
۱ – فعال مدنی در انگلیس
۲ – فعالی مدنی در انگلیس 

دیگر خبرها

  • تلاش فعالان مدنی در انگلیس علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی
  • از تصاویر تظاهرات دانشگاهی در سراسر ایالات متحده علیه اسرائیل تا حمله اسرائیل به اردوگاه پناهندگان فلسطینی
  • فریادهای خاموش: روایت‌های ناگفته از حمله به نورشمس | گزارش تصویری
  • اعتراض آوارگان فلسطینی به سیاست‌های آنروا
  • آمار جدید شهدا و مجروحان ناشی از حمله های رژیم صهیونیستی به غزه
  • هدف قرار گرفتن عناصر صهیونیست در درگیری با ساکنان کرانه باختری
  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری
  • همدستی این پیام رسان با اسرائیل برای کشتار مردم فلسطین + جزئیات
  • فیلم/ زخمی شدن کودک فلسطینی در اردوگاه البریج (۱۳+)
  • دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس خواهان توقف فوری جنگ علیه غزه شد