Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا ابوشهاب در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با اشاره به برگزاری رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: این رویداد که به مناسب چهل سالگی دانشگاه برگزار می‌شود، نشان می‌دهد که موضوع شرکت‌های دانش بنیان و تحقیق و پژوهش در بین مسئولان این دانشگاه دارای اهمیت بسیاری است.

وی با بیان اینکه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و دانش یا محصولات نوظهور و جدید جزو برنامه‌ریزی و سیاست گذاری کلان و اولویت‌های تصمیم گیری مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: این دانشگاه در راستای تحقق شعار سال 1401 یعنی «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌ آفرین» فعالیت‌های مناسبی دارد و به عنوان یکی از قطب‌های علمی کشور تلاش دارد تا از نوآوران دانشگاه‌ها حمایت مالی و معنوی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول شرکت «دانش بنیان ویستا صنعت زیست کیا» درباره رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: جامعه علمی و نخبگانی به چنین رویدادهای در این سطح نیاز دارد تا بتوانند ضمن جذب حمایت کنندگان مالی از طرح‌های پژوهش یکدیگر نیز ایده بگیرند و ایده پردازی کنند.

این دانش آموخته دکتری محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: این دانشگاه برای انجام فعالیت‌های علمی و تحقیقات پژوهشی مکان های لازم مانند زمین های کشاورزی، آزمایشگاه و کارگاه را در اختیار محققان و شرکت‌های دانش بنیان قرار می‌دهد. البته بیشتر این زیر ساخت‌های در مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری واحدهای دانشگاهی قرار دارد.

تولید سیستم آبیاری  هوشمند سری (پِرو pro) توسط محقق دانشگاه آزاد اسلامی

وی از تولید سیستم آبیاری  هوشمند سری (پِرو pro) توسط شرکت دانش بنیان «دانش بنیان ویستا صنعت زیست کیا» خبر داد و گفت: این محصول در راستای حل مشکلات بی‌شمار حوزه محیط زیست، کشاورزی و آبیاری هوشمند است. دانشگاه آزاد اسلامی نیز در انجام این طرح و ارائه خدمات به محیط زیست، فضایی را در اختیار این شرکت قرار داده است تا طرح‌های مرتبط را انجام شود.

به گفته ابوشهاب؛ بخش دیگر کار درباره طراحی تولید سیستم‌های آبیاری هوشمند است که در رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده است که البته در حال حاضر خط تولید این کارخانه در رفسنجان کرمان قرار دارد که جزو کارخانه‌های بزرگ کشور است.

این پژوهشگر ادامه داد: شرکت «دانش بنیان ویستا صنعت زیست کیا» بر مبنای دانش، تخصص کارشناسان و  متخصصان و علم روز فعالیت می‌کند. در نتیجه برای ادامه فعالیت بهتر نیازمند ارتباط  و همکاری با سایر شرکت‌های این حوزه است. بنابراین رویداد ملی گام دوم بهتر فرصت را برای این شرکت‌ها فراهم کرده است.

وی صنعت کشاورزی در ایران را سنتی دانست و گفت: با توجه به مشکلات مرتبط با بحران کمبود آب و کم بارشی در کشور، کشاورزی سنتی دیگر پاسخگو و کارآمد نیست و باید از روش‌های علمی جدید در این حوزه استفاده شود. در نتیجه شرایط برای فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در این حوزه وجود دارد. 

ابوشهاب در پایان درباره چالش‌ها و مشکلات فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در کشور تصریح کرد: قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری‌ها و اختراعات در تاریخ ۱۸ آبان ۱۳۸۹ در جلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است؛ اما در واقعیت بسیاری از دستگاه‌های اجرایی و سایر نهادها حمایت‌های چندانی از این شرکت‌های نوپا ندارند.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1140039 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی شرکت های دانش بنیان رویداد ملی گام دوم دانش بنیان محیط زیست شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۵۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان

غلامرضا خاکساری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از برگزاری رویداد صدرا(صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور ۲۵ شرکت صنعتی و خدماتی در این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد: این رویداد با شعار صنعت، دانشگاه، راه اشتغال و برای اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان و با حضور فعال نمایندگان صنایع بزرگ در دانشگاه به‌منظور مصاحبه، جذب و استخدام دانشجویان و دانش‌آموختگان توانمند برگزار می‌شود.

وی افزود: هدف رویداد صدرا ارتباط دانشگاه با صنعت، اشتغال آفرینی، استفاده از دانشجویان به‌عنوان کارآموز و کارورز، افزایش مهارت‌های شغلی، آشنایی دانشجویان با چالش‌های واقعی صنعت، تبدیل ایده‌های علمی به محصولات صنعتی و تجاری، حمایت مالی صنایع از پایان‌نامه‌هاست.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان گفت: اقدام رهبر معظم انقلاب اسلامی در نامگذاری سال ۱۴۰۳ با نام«جهش تولید با مشارکت مردم»، حامل پیام‌های معناداری است و می‌تواند تغییرات مثبتی را در فضای اقتصاد کشورمان نوید دهد.در همین راستا پیوند دانشگاه و صنعت یکی از شناخته‌شده‌ترین راه‌های توسعه اقتصادی اجتماعی بوده و دستیابی به توسعه ملی توجه به همبستگی، بخش صنعت و دانشگاه را ایجاد می‌کند.

خاکساری عنوان کرد: با نگاه به اسناد بالادستی و سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی انگیزه این دانشگاه برای توسعه از تمرکز روی تحقیق و توسعه محض توسعه علوم کاربردی و ورود به دنیای کسب‌وکار افزایش یافته و در همین راستا نخستین رویداد صدرا(صنعت، دانشگاه راه اشتغال) با حضور صنایع و شرکت‌های بزرگ استان همدان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: شرکت شیشه همدان، شرکت قطعه سازان سینا، شرکت کنترل گاز اکباتان، شرکت تعاونی زرین بتن اکباتان، شرکت صنایع غذایی سحر همدان، شرکت شیر پاستوریزه پگاه، شرکت لیکا، شرکت هلدینگ ساختمانی خشت سبز، شرکت آروین پارس نیرو، شرکت سهامی بیمه ایران، سازمان مدیریت صنعتی، شرکت تعاونی تولید روستایی استان همدان، شرکت دانش‌بنیان گسترش طراحان، واحد فن‌آور به نگار، واحد فناور بهین رویش سبز، شرکت شتاب‌دهنده برازه، شرکت دانش‌بنیان آترین آذین فناور، گروه پژوهشی سنجش و تصحیح با بیومکانیک، رسانه همدان پیام، فرهنگسرای کسب‌وکار شهرداری، گروه رسانه و ارتباطات مرکز تندرستی و سلامت، شرکت تبلیغاتی اهورا در این رویداد حضور دارند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان مطرح کرد: آیین افتتاحیه این رویداد در ۱۶ اردیبهشت‌ماه برگزار و نمایشگاه جنبی به همراه برگزاری چند کارگاه مهارتی و کارآفرینی از برنامه‌های این رویداد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد