Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، ظهر امروز فرهاد زیویار استاندار لرستان به همراه معاون اقتصادی خود به صورت میدانی وضعیت بازار خرم‌آباد و عرضه کالاهای اساسی را مورد بررسی قرار داد. 

استاندار در این بازدید میدانی با مغازه‌داران و عرضه کنندگان مرغ و سایر موادغذایی در خصوص شرایط بازارصحبت کرد. 

 

زیویار در حاشیه بازدید میدانی از وضعیت بازار با اشاره به دغدغه مردم در خصوص تامین چند اقلام اساسی، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: باید نسبت به رفع دغدغه مردم در خصوص اقلام اساسی هماهنگی‌های لازم انجام شود، تا به مرور در این انقلاب بزرگ اقتصادی که مورد توجه دولت بود دهک‌های پایین و میانی جامعه منفعت اصلی را ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وجود تحریم باعث شده ما به صورت طبیعی شاهد نوسانات قیمت باشیم.

 

استاندار لرستان با اشاره به افزایش قیمت برخی اقلام از جمله مرغ ، گفت: ما می‌بینیم مرغ سفید که ۶۰ هزار تومان قیمت گذاری شده بود ، اکنون مردم با ۴۵ هزار تومان هم نمی‌خرند و این نشان می‌دهد همیشه قیمت بر اساس عرضه و تقاضا و توزیع است.

زیویار بیان کرد:  ‌ما در استان برای تامین نیازهای اساسی مردم از جمله مرغ و گوشت قرمز با مشکلی مواجه نیستیم، حتی در خصوص برخی کالاها مانند مرغ ما بیشتر از نیازمان در استان تولید می‌کنیم.

 

وی افزود : در خصوص دام سبک هم که ما جزو استان‌های تولید کننده هستیم و مشکلی در این خصوص نداریم، حالا دام سنگین از خارج استان وارد می‌شود و با نوسان قیمت مواجه است.

استاندار لرستان گفت: روغن که خارج از استان وارد می‌شود و در حال حاضر هم روغن در فروشگاه‌ها موجود است.

 

زیویار در پایان صحبت‌های خود خاطر نشان کرد: قیمت کالاها و ثبات آن بر اساس عرضه، تقاضا و توزیع است.
 انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار لرستان تامین نیازهای اساسی فرهاد زیویار استاندار لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۷۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا شانزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 5 میلیارد و 679 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی یک میلیارد و ۲۲۸ میلیون دلار،‌برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۳ میلیارد و ۳۰۱ میلیون دلار و برای خدمات ۱۴۵ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  یک میلیارد و ۵ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

   
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی یک میلیارد و ۶۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۱۶۸ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۲۸ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۶۲۳ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۳۳۵ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۲۳۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۲۰۲ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۲۶ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۹۷، ۴۰، ۲۳۷، ۱۳۱ و ۶ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز شانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۶۷۸ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۹۴ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۵۸۸ تومان، یورو با نرخ ۴۷ هزار و ۹۸۲ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۱۴۱ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۶۳۲ تومان، یورور با نرخ ۴۴ هزار و ۸۰۱ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۳۳۶ تومان بود.
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • ضعف‌های زیرساختی و هزینه شدن یارانه برای کالاهای غیراساسی
  • بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند